Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Prințul George de Cambridge împlinește 3 ani

George Alexander Louis, cel de-al treilea moștenitor în ordinea succesiunii la tronul britanic, împlinește astăzi 3 ani.

Prințul George de Cambridge este fiul cuplului regal William și Catherine și primul nepot al Prințului Charles de Wales. 

Întâlnirea cu cel mai puternic om al planetei

La numai 3 ani, Prințul George i-a cunoscut deja pe Președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama și pe Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, pe care i-a întâmpinat îmbrăcat într-un halat de casă. 

Cu această ocazie unică, Prințul George a sărit cu 15 minute peste ora lui de somn astfel încât să salute cuplul prezidențial și să îi arate celui mai puternic om al planetei cum se joacă cu căluțul de lemn pe care l-a primit în dar de la acesta la naștere.

Locuiește într-o casă cu 10 dormitoare

În plus, micul prinț are deja o monedă și un timbru care îi sunt dedicate și locuiește într-o casă cu 10 dormitoare.

George Alexander Louis este, de la o vârstă atât de fragedă, unul dintre oamenii care contează în generația lui și printre cei mai bine îmbrăcați "bărbați" din Marea Britanie, fiind inclus în astfel de topuri de către diverse publicații.

Joacă tenis și a vizitat deja multe locuri din lume

La numai 3 ani, joacă tenis și a vizitat mai multe locuri decât mulți dintre cei de-o seamă cu el.

Botez în apă din râul Iordanului

Prințul George a fost botezat în apă din râul Iordanului, purtând aceeași rochiță în care a fost botezată și sora lui, Prințesa Charlotte, astăzi în vârstă de numai 1 an.

De asemenea, în urmă cu trei ani, la nașterea micului prinț, a fost marcat un moment istoric: trei generații de moștenitori direcți la tron sunt în viață în același timp, lucru care nu s-a mai întâmplat de 115 ani în Familia Regală a Marii Britanii.

Foto 1: Matt Porteous, Facebook Royal Family

Foto 2: Twitter @Kensington Palace

Foto 3: Shutterstock.com

1 /
    Prințul George de Cambridge, 3 ani, Casa Regală a Marii Britanii, Kate Middleton, Prințul William, Duce de Cambridge, Catherine, Prințesă de Cambridge, Prințul Charles, Prințul George de Cambridge, 3 ani, Casa Regală a Marii Britanii, Kate Middleton, Prințul William, Duce de Cambridge, Catherine, Prințesă de Cambridge, Prințul Charles, Prințul George de Cambridge, 3 ani, Casa Regală a Marii Britanii, Kate Middleton, Prințul William, Duce de Cambridge, Catherine, Prințesă de Cambridge, Prințul Charles,

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Mașina timpului: înapoi la liceu, pentru o prelegere…
21 septembrie: Să fim mai buni de Ziua Internațională…