Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

VIDEO – Românca de doar 14 ani, Laura Bretan, are America la picioare!

Adolescenta de doar 14 ani face românii mândri din nou prin performanța ei de peste ocean de la concursul „America’s Got Talent”.

Câștigătoarea sezonului al VI-lea al concursului „Românii au talent” a luat acum cu asalt scena aceluiași concurs, din Statele Unite ale Americii. La doar 14 ani, a lăsat juriul cu gura căscată în semifinalele „America’s Got Talent”. 

După ce, la începutul sezonului, a primit butonul Golden Buzzer de la Mel B, fosta componentă Spice Girls, care a propulsat-o direct în semifinală, Laura Bretan a făcut din nou spectacol, ridicând publicul și juriul în picioare și umplându-i de emoții.

Dumnezeule, în jumătate din melodia asta te-ai transformat în altcineva. De unde vine vocea aceasta? Este atât de incredibilă și de puternică…Tremur”, i-a spus jurata care i-a oferit butonul de aur, adăugând că l-a meritat pe deplin.

Ceea ce mi se pare absolut fabulos e faptul că, cu cât ai note mai grele, mai provocatoare, cu atât devii mai bună… Este de necrezut. Mi s-a zbârlit pielea pe mine”, a spus Heidi Klum, în vreme ce fondatorul emisiunii, Simon Cowell, i-a spus că ea este motivul pentru care au creat acest show – pentru a găsi oameni talentați ca ea.

Vezi aici întreaga performanță:

Foto: protv.ro 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Mașina timpului: înapoi la liceu, pentru o prelegere…
21 septembrie: Să fim mai buni de Ziua Internațională…