Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

10 moduri de a-ți da seama dacă un tip e necioplit din primele 10 minute ale întâlnirii

Fiecare femeie a trecut, măcar o dată în viață, prin experiența unei întâlniri nereușite. Aceasta poate avea loc din diferite considerente – nepotrivire de caracter, circumstanțe neașteptate... Însă ce faci dacă întâlnirea este nereușită din cauză că bărbatul respectiv este de-a dreptul necioplit?

Din păcate, nimeni nu poartă un semn de avertizare ca să știi dinainte dacă este o alegere nepotrivită sau nu.

Însă este, de fapt, destul de ușor să îți dai seama dacă cel cu care ai ieșit la întâlnire este necioplit...chiar din primele 10 minute. Lucrurile mici pe care le face și cum se poartă prima dată când ieșiți împreună pot face o impresie importantă, bună sau rea.

Există multă presiune la prima întâlnire, în ambele părți, chiar și în formula de salut. Însă comportamentul real se poate citi cu ușurință, încă de la început. Iată cum:

1. Merge în fața ta.

Dacă nu este un gentleman, fugi cât poți de repede. Prima impresie este cea la care are ocazia să dea tot ce poate, așa că acesta e un început total inacceptabil.

2. Nu îți deschide ușa.

Acest gest face parte din manierele elementare la un bărbat, și arată că este un cavaler. Dacă nu are deja acest obicei, nu îl va avea niciodată.

3. Nu îți dă ocazia să spui nimic.

Vorbește, dar nu ascultă. Ar trebui să vrea să te cunoască. Nu e nimic mai neplăcut decât un bărbat care nu se oprește din a vorbi despre el. Dacă tot ce vrea este să îl cunoști, aceasta arată care sunt prioritățile sale.

4. Face glume proaste și crede că e amuzant.

Încheie discuția cât mai curând, spune că te simți rău și pleacă...altfel va trebui să suporți glume proaste o seară întreagă.

5. Se laudă.

Nu. Pur și simplu nu. Pleacă dacă este doar lăudăros, dar nu sigur pe el. Cauți un bărbat, nu un om fudul.

6. Îți neagă personalitatea.

Dacă face orice fel de comentariu legat de aparența ta care te face să te simți neconfortabil, sau îți face un compliment, urmat de un „dar”, îți neagă personalitatea. Este nepoliticos, necioplit și dezgustător. Și abuziv, pe viitor.

7. Se uită după alte femei.

Acesta este clar un comportament grobian, total necioplit. Dacă ochii săi nu sunt ațintiți asupra ta, îl poți invita să rămână la masă cu cealaltă femeie din încăpere.

8. Vorbește despre alte femei cu care se vede.

Singurul lucru mai rău decât un necioplit este unul nesigur.

9. Îți face prea multe complimente.

Aceasta este doar o încercare nereușită de a te impresiona și păcăli. Și, cel mai probabil, nu vorbește serios cu cele mai multe dintre ele.

10. Se poartă urât cu ceilalți.

Dacă s-a purtat urât cu chelnerul pentru că a greșit băutura, dacă este arogant cu barmanul, merită să fie lăsat în urmă. Nimănui nu îi place aroganța.

Primele impresii sunt cele mai importante, și dezvăluie enorm de mult despre caracterul unui om. În timp ce nu ar trebui să judeci după aparențe, sunt cu siguranță câteva elemente care îți arată clar faptul că trebuie să lași acea persoană să iasă la întâlnire cu altcineva...

Foto: pexels.com, shutterstock.com, giphy.com

1 /
    întâlniri, relații, social, bărbați, femei, flirt, sex, educație întâlniri, relații, social, bărbați, femei, flirt, sex, educație întâlniri, relații, social, bărbați, femei, flirt, sex, educație întâlniri, relații, social, bărbați, femei, flirt, sex, educație întâlniri, relații, social, bărbați, femei, flirt, sex, educație întâlniri, relații, social, bărbați, femei, flirt, sex, educație

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…
Trucuri pentru a face purtatul ochelarilor mai confortabil