Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

12 frici de care trebuie să scapi înainte să împlinești 25 de ani

Frica este una dintre cele mai inutile emoții, întrucât ne oprește din a evolua, din a face alegerile pe care ni le dorim, și din a ne bucura de fiecare moment.

Însă viața trece extrem de repede, și nu putem să o trăim prin filtrul fricii, pentru că riscăm să pierdem multe lucruri, de care am avea parte doar cu ajutorul curajului.

Vârsta de 20 de ani este brăzdată de momente spontane, pline de bucurie și încântare, dar și de multe frici, care ne opresc uneori din a trăi această vârstă la maximum.

Iată cele 12 frici de care trebuie să scapi definitiv înainte de a împlini 25 de ani, pentru a te bucura de această perioadă din plin:

1. Să locuiești singur

Poate că mâncarea mamei e delicioasă, iar locuitul cu părinții îți oferă un anumit confort. Dar a locui singur îți aduce numeroase satisfacții, te responsabilizează și te maturizează într-un mod în care nicio altă experiență nu o va face.

2. Să te muți într-un alt oraș

Îmbrățișează și acceptă schimbările cu bucurie, explorând tot ceea ce te înconjoară. Cunoaște orașe noi, călătorește cât poți, și fă-ți un nou cămin dintr-o destinație unde te simți bine.

3. Să începi o relație nouă după ce ai trecut printr-o dezamăgire

Este un sentiment îngrozitor să simți că ai inima frântă; dar a alege să nu mai începi nicio relație te va limita, și poți refuza o oportunitate extraordinară închizându-te astfel.

4. Să ieși în oraș de unul singur

Fie că e un concert, un eveniment, fie că mergi la cinema, la teatru sau la restaurant de unul singur, acesta este un mod extraordinar de a te cunoaște, de a avea experiențe și oportunități noi, și de a întâlni oameni deosebiți, în afara grupului tău de prieteni.

5. Să eșuezi

Uneori, avem momente deosebite, când suntem la înălțimea performanțelor noastre, iar alteori nu avem momente atât de bune. E important să înveți să accepți și greșelile sau eșecul, și să înveți din ele, în așa fel încât și aceste experiențe să fie constructive.

6. Să îți dezamăgești familia

Cu toții greșim – face parte din acest drum complicat numit viață. Părinții tăi vor fi în continuare mândri de tine și te vor iubi necondiționat, chiar dacă ai avut o restanță, chiar dacă nu ai luat interviul acela, sau ai făcut orice altă greșeală de-a lungul timpului.

7. Să te desparți de partenerul tău

Dacă ai rămas într-o relație din obișnuință, sau îți este frică de singurătate, e timpul să închei această relație și să te bucuri de libertate și tinerețe. Nu ești corect(ă) nici cu tine, dar nici cu partenerul tău dacă rămâi într-o relație în care nu sunteți fericiți.

8. Să rămâi singur și să nu găsești persoana potrivită

Se va întâmpla cu siguranță, omul potrivit va apărea la momentul potrivit. Iar lucrurile extraordinare în viață merită așteptarea.

9. Faptul că vei rata anumite lucruri

Îți poate fi frică uneori de faptul că vei rata anumite momente, că vei lipsi de la acea petrecere la care toți s-au distrat, sau de la acea excursie unde sigur se va întâmpla ceva minunat. Adevărul e că nu poți fi în 10 locuri în același timp, și toată această strădanie inutilă nu va face altceva decât să te epuizeze. Învață să alegi lucrurile care contează cel mai mult pentru tine. Și cu siguranță vor mai fi și alte seri de distracție cu prietenii.

10. Să te distanțezi de anumite prietenii

Oamenii toxici care îți fac mai mult rău decât bine nu merită timpul și energia ta. Oamenii cresc și se dezvoltă diferit, iar dacă simți că nu te mai identifici cu o relație de prietenie, e timpul să excluzi energiile negative, și să le lași pe cele pozitive să pătrundă în viața ta.

11. Să pleci de la un loc de muncă de care nu ești mulțumit

Dacă nu îți faci curaj să renunți chiar acum la locul de muncă de care nu ești mulțumit, când o vei face? Caută acea carieră care îți va aduce satisfacții reale, și renunță la frica de a rămâne fără loc de muncă. Viața e prea scurtă ca să te trezești în fiecare dimineață supărat că trebuie să pleci la serviciu.

12. Să spui “nu”

Nu poți mulțumi niciodată pe toată lumea, și să accepți de fiecare dată tot ce ți se cere poate fi extrem de obositor. Dacă nu ești de acord cu cineva sau ceva, exprimă-ți opinia cu tact, pentru că ai tot dreptul să o faci.

Învață să renunți la fricile care te trag înapoi, pentru a te putea bucura de fiecare clipă a vieții tale din plin. Vârsta de 20 de ani este extraordinar de frumoasă, și trece prea repede ca să o îngreunezi cu frici inutile.

Foto: pexels.com

1 /
    frici, emoții, facultate, studenție, tinerețe, carieră, distracție, loc de muncă, social, tineri frici, emoții, facultate, studenție, tinerețe, carieră, distracție, loc de muncă, social, tineri frici, emoții, facultate, studenție, tinerețe, carieră, distracție, loc de muncă, social, tineri frici, emoții, facultate, studenție, tinerețe, carieră, distracție, loc de muncă, social, tineri frici, emoții, facultate, studenție, tinerețe, carieră, distracție, loc de muncă, social, tineri frici, emoții, facultate, studenție, tinerețe, carieră, distracție, loc de muncă, social, tineri frici, emoții, facultate, studenție, tinerețe, carieră, distracție, loc de muncă, social, tineri frici, emoții, facultate, studenție, tinerețe, carieră, distracție, loc de muncă, social, tineri frici, emoții, facultate, studenție, tinerețe, carieră, distracție, loc de muncă, social, tineri frici, emoții, facultate, studenție, tinerețe, carieră, distracție, loc de muncă, social, tineri frici, emoții, facultate, studenție, tinerețe, carieră, distracție, loc de muncă, social, tineri frici, emoții, facultate, studenție, tinerețe, carieră, distracție, loc de muncă, social, tineri frici, emoții, facultate, studenție, tinerețe, carieră, distracție, loc de muncă, social, tineri

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

20 de lucruri despre José Mujica, cel mai sărac…
6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…