Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

15 bărbați mărturisesc ce cred că fac femeile când spun că ies „cu fetele”

Așa cum bărbații au tradiționalele seri “cu băieții”, la fel și femeile, când ies „cu fetele”. Este un soi de tradiție sacră, nescrisă, la care persoanele de sex opus nu au acces.

Serile pe care o femeie le petrece cu prietenele ei sunt cele care îi încarcă bateriile, îi schimbă și îmbunătățesc energia și o pregătesc pentru noile provocări ale perioadelor următoare.

Dar ce cred bărbații că se întâmplă într-o seară „cu fetele”? Unii dintre ei pot doar să încerce să ghicească...

Utilizatorii Reddit au mărturisit pentru Elite Daily câteva opinii cu privire la activitățile pe care le desfășoară femeile în astfel de seri:

1. „Depinde dacă ies în oraș sau rămân la una dintre ele acasă.

Dacă stau acasă, presupun că beau vin, poartă colanți și se uită la filme proaste.

Dacă ies în oraș, se super-aranjează. Ajung foarte târziu peste tot. Încălzesc atmosfera la cineva acasă, apoi merg în club pentru că vor să danseze, și, până la urmă, una dintre ele ajunge să plângă.”

- smallerthings

Uneori, plânsul poate avea efect de domino în astfel de seri – și nu doar una dintre ele ajunge să plângă.

2. “Când soția mea se află la o seară cu fetele, sunt destul de sigur că e acasă la prietena ei și face sex cu ea. E ceea ce-mi spune mereu că face, iar eu am încredere în ea.”

- iamaprettykitty

3. “Mai mult ca sigur, trag vânturi.”

- Frank-Stallone

Cum îl putem asigura pe domnul de mai sus că nu acesta este motivul pentru care femeile se întâlnesc doar ele din când în când?

4. “Fac ritualuri satanice, vrăji, și se uită la filmulețe cu pisici.”

- HeIonizesAndAtomizes

Asta da combinație de activități!

5. “Este o noapte plină de complimente spusă la beție.”

- dandaman64

„Ești prietena mea cea mai bună!”, „Ba tu ești prietena mea cea mai bună!”, „Ești așa frumoasă!”, „Taci din gură, tu ești superbă!”.

6. “Se bat cu pernele dezbrăcate.”

- baseballin22

Ne pare rău să vă stricăm fanteziile, dar nu prea se întâmplă așa ceva.

7. “Beau, se plâng de iubiții/soții lor, sau se plâng că sunt singure, și își fac complimente și comentarii înțepătoare.”

- I-come-from-Chino

8. “Vorbesc despre viața sexuală cu iubiții lor (dacă sunt într-o relație). Din câte am auzit, vorbesc despre asta mai mult decât bărbații, și cu mai multe detalii. Te-ai gândi că scriu un roman erotic.”

- agzz21

Trebuie să recunoaștem – cam așa se întâmplă. Și, de cele mai multe ori, știm mult prea multe detalii despre viața intimă a prietenelor.

9. “Vin alb, pedichiură, karaoke, apoi Fight Club.”

- longbox_jockey

10. „Înșală.”

- chksum

Mi-ar plăcea să știu cine l-a dezamăgit în așa hal pe acest bărbat.

11. “Mama obișnuia să îi dea afară din casă pe tata, sora și fratele meu pentru o seară cu fetele – s-a dovedit că, de fapt, fumau iarbă.”

- CognitiveDissident7

12. “Se uită la filme și stau la bârfă.”

- rabidnz

Se pare că acest domn a participat la câteva seri cu fetele și știe ce spune.

13. “Nu sunt astea serile când li se sincronizează menstruația?”

- Sine_Habitus

Asta da teorie!

14. “Eu am participat la o seară cu fetele și, din ce știu eu, este o seară în care un grup de femei plănuiesc să ies în oraș pentru a petrece timp de calitate împreună. Dar apoi, în jur de 22:30-23:00, una sau două dintre ele se decid că vor să facă sex, așa că se îmbată foarte tare și ies în oraș, lăsându-le pe celelalte să se asigure că nu vor ajunge într-o situație aiurea. Într-un final, toate ajung cumva acasă, în siguranță, și dacă acea una sau două și-au atins scopul...e neimportant.”

- SoNotTheCoolest

O explicație cu adevărat laborioasă și detaliată...

15. „Se gândesc la întrebări și afirmații care ne fac să arătăm mizerabil, indiferent de argumentele noastre.”

- vismundcygnus34

 Din nou, mă întreb cine l-o fi traumatizat pe acest bărbat.

Ei bine, se pare că bărbații își creează scenarii cu adevărat științifico-fantastice cu privire la serile pe care le petrec femeile împreună. De cele mai multe ori, femeile vor să se întâlnească periodic pentru a povesti ce s-a mai întâmplat de când s-au văzut ultima oară, cum se simt în relație, să schimbe sfaturi de frumusețe, să râdă necontrolat și....da, să se uite la filme proaste.

Oare ce cred femeile că fac bărbații în serile “cu băieții”?

Foto: shutterstock.com, giphy.com

1 /
    seri cu fetele, fete, femei, distracție, bărbați, relații, sex, flirt, petreceri, fun, party seri cu fetele, fete, femei, distracție, bărbați, relații, sex, flirt, petreceri, fun, party seri cu fetele, fete, femei, distracție, bărbați, relații, sex, flirt, petreceri, fun, party seri cu fetele, fete, femei, distracție, bărbați, relații, sex, flirt, petreceri, fun, party seri cu fetele, fete, femei, distracție, bărbați, relații, sex, flirt, petreceri, fun, party

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

20 de lucruri despre José Mujica, cel mai sărac…
6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…