Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

5 ani de JoelleMagazine.ro: un proiect de suflet care merge mai departe

Pe 20 septembrie 2013, după vreo 7 ani de blog personal, porneam timid, dar cu încredere pe un drum pe care l-am iubit încă dinainte de a-l descoperi. Pasiunea pentru scris m-a determinat să-mi doresc o revistă online în care să promovez inițiative lăudabile, proiecte frumoase, oameni dedicați meseriei lor, antreprenori îndrăzneți și știri pozitive, care să-i motiveze pe cei care mă citesc.

De atunci și până astăzi, nu s-a schimbat nimic din pasiunea mea pentru scris, doar că momentul în care am devenit eu însămi un antreprenor acaparat de afacerea lui (Julie Ann Confiserie) a coincis cu ceva similar unui abandon temporar al JoelleMagazine.Ro. Iar astăzi, la 5 ani de la începutul tumultuos al acestui proiect, vă propun  vouă, celor care îmi apreciați condeiul, să-l adăugați din nou în lista de lecturi zilnice.

Cofetăria pe care o am mi-a oferit șansa fantastică de a înțelege cu adevărat provocările cu care te confrunți zi de zi în calitate de antreprenor, însă tot ea mi-a reamintit faptul că trebuie să aloci timp pasiunilor tale, pentru că acestea îți vor fi întotdeauna surse constante de inspirație.

În adolescență, citeam revista Cosmo lună de lună și visam ca, într-o bună zi, să fiu eu însămi cea care le va lua interviuri oamenilor pe care îi apreciază de la depărtare. Anii au trecut, visul a prins contur și a devenit realitate, iar eu am cunoscut, în tot acest timp, oameni extraordinari cu povești cu adevărat fascinante care mi-au oferit interviuri pe care le recitesc mereu cu drag. Iar acesta este... trebuie să fie doar începutul.

La ceas aniversar, privesc în urmă cu aceeași încântare cu care am demarat acest proiect și către viitor cu încredere în faptul că fiecare dintre visurile mărețe pe care le am atât cu Joelle Magazine, cât și cu Julie Ann Confiserie vor deveni, pas cu pas, o frumoasă realitate.

Am avut, în tot acest răstimp, primele apariții atât în calitate de blogger/jurnalist JoelleMagazine.ro, cât în calitate antreprenor/fondator și PR Manager Julie Ann Confiserie, am trăit prima experiență la radio atunci când, pe 13 iulie 2016, am fost invitată la emisiunea Cuvinte potrivite de la Smart FM 107.3 București, cu Eveline Păuna și am avut oportunitatea de a vorbi, timp de două ore, despre parcursul meu personal și profesional, îndrăgostindu-mă în mod iremediabil de radio, cu fiecare minut care trecea.

Am învățat ce înseamnă perseverența în adevăratul sens al cuvântului, am participat la multe evenimente frumoase și pe multe dintre ele le-am îndulcit cu torturi și Candy Bar-uri Julie Ann Confiserie, am trăit experiențe inedite și am luat interviuri unor oameni cu realizări remarcabile, care și-au pus amprenta asupra vieții mele, am învățat arta de a lucra în mod direct cu publicul, am înțeles că poveștile de viață sunt cele care inspiră și fac diferența și m-am convins de faptul că autenticitatea nu trece neobservată.

Astfel, de acum înainte, veți avea ocazia să descoperiți treptat un nou stil de a scrie, cizelat în ton cu vârsta pe care urmează să o împlinesc în mai puțin de 2 luni (30 de ani) și un entuziasm ieșit din comun, generat de fericirea pe care mi-am reamintit, gândind acest articol, că mi-o stârnesc momentele în care scrisul face parte din viața mea.

Photo: Pinterest.com & arhiva personală

1 /
    5 ani, JoelleMagazine.Ro, revistă online, știri, lifestyle, noutăți, interviuri, lansări, actori, antreprenori, cântăreți 5 ani, JoelleMagazine.Ro, revistă online, știri, lifestyle, noutăți, interviuri, lansări, actori, antreprenori, cântăreți

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…
Trucuri pentru a face purtatul ochelarilor mai confortabil