Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

6 idei simple și ieftine pentru a-ți decora camera

A venit toamna, și, odată cu ea, începe și facultatea – așa că îți trăiești visul de a pleca de acasă. Poți sta singură, la cămin, sau doar cu o prietenă. Oricare ar fi situația, îți dorești ca locul unde îți petreci mult timp să fie pe gustul tău. Însă chiriile sunt scumpe, și nu-ți mai rămân bani, nici ție, și nici colegei de cameră, ca să faceți investiții mari în decorațiuni.

Nu trebuie să îți pară rău, pentru că există multe modalități simple și ieftine de a personaliza spațiul în care locuiești, în așa fel încât să simți cu adevărat anii frumoși ai facultății. Poate că nu va arăta perfect, sau precum camera visurilor tale, dar te poți simți mândră de culcușul tău cu ajutorul acestor 6 trucuri simple și ieftine:

1. Benzile adezive Washi

Poate că nu știe încă multă lume de ele, dar benzile adezive Washi sunt senzaționale pentru a decora, practic, orice – de la pereți, mobilă, bijuterii, veselă, rechizite...chiar orice! Acestea vin într-o mulțime de culori și modele, iar o rolă întreagă nu costă mai mult de 20 de lei. Poți alege mai multe modele și face diverse combinații cu acestea, oriunde simți că e nevoie în cameră.

2. Un perete Polaroid drăguț

Ai cumva o cameră Polaroid? Înseamnă că deja te îndrepți spre o cameră grozavă. Fotografiile pe film  sunt foarte la modă în ziua de astăzi, și îți va plăcea foarte mult să te uiți la amintiri alături de colega ta de cameră. Puteți împărți costul camerei, și să o folosiți pentru toate fotografiile pe care le veți face și cu care veți decora încăperea. În ziua de astăzi, găsești astfel de camere cu 200-300 de lei, dar nici măcar nu trebuie să fie noi! Poți cumpăra una la mâna a doua de pe multitudinea de site-uri care se ocupă cu așa ceva.

3. Galerie de artă pe perete

Nu ai bani pentru tablouri sau imagini scumpe? Nicio problemă. Fă-ți tu singură una – va fi simplu și ieftin, și va arăta grozav. Alege fotografiile tale preferate de pe Tumblr, Instagram sau Pinterest, și printează-le. Dacă nu-ți ajung banii pentru rame, mergi la magazinele cu reduceri și ia unele simple și ieftine. Și poți folosi benzile Washi de la punctul 1 pentru a le decora. Sau, dacă nu vrei să folosești rame foto, întinde o funie de-a lungul peretelui și agață fotografiile cu cârlige, ca și cum ar fi rufe – o decorațiune de super efect!

4. Abțibilduri pentru pereți

Abțibildurile pentru pereți sunt, poate, cea mai simplă modalitate de a decora o cameră. Găsești o mulțime de modele și dimensiuni, la prețuri foarte mici, și chiar poți combina mai multe modele pentru a-ți crea propriul decor.

5. Fețe de pernă drăguțe

Vrei să-ți resuscitezi patul cu bani puțini? Ai fi surprinsă să vezi câte fețe de pernă drăguțe și ieftine găsești pe internet sau în magazinele cu prețuri foarte mici. Și, dacă te pricepi la astfel de lucruri, poți coase sau picta chiar tu ceva frumos pe o față de pernă mai veche – fii creativă și folosește orice: nasturi, dantelă, bijuterii vechi, paiete, ciucuri, etc.

6. Lămpi din sare de Himalaya

Nici nu mai trebuie să expunem beneficiile acestor lămpi, atât de căutate în ultimul timp – împrospătează aerul, absorb umezeala, previn mucegaiul și alergiile, absorb toxinele din aer. Dar nu numai că te vor ajuta să respiri un aer mai curat – sunt și foarte drăguțe, iar lumina difuză pe care o creează este foarte intimă și caldă.

În concluzie, nu trebuie să îți golești portofelul pentru a te simți bine acolo unde locuiești – doar ai atâtea cheltuieli când pleci la facultate! Trebuie doar să fii...inventivă! :)

Foto: pinterest.com, pexels.com

1 /
    toamnă, facultate, decorațiuni, casă și grădină, idei ieftine, mobilă, deco toamnă, facultate, decorațiuni, casă și grădină, idei ieftine, mobilă, deco toamnă, facultate, decorațiuni, casă și grădină, idei ieftine, mobilă, deco toamnă, facultate, decorațiuni, casă și grădină, idei ieftine, mobilă, deco toamnă, facultate, decorațiuni, casă și grădină, idei ieftine, mobilă, deco toamnă, facultate, decorațiuni, casă și grădină, idei ieftine, mobilă, deco toamnă, facultate, decorațiuni, casă și grădină, idei ieftine, mobilă, deco

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

20 de lucruri despre José Mujica, cel mai sărac…
6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…