Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

6 lucruri pe care le spui după o noapte albă

Serile de distracție aduc după ele mai mereu o zi de suferință după. Și, deși ne dor toate cele a doua zi, nu am renunța niciodată la petrecere pentru a nu avea parte de durerile ulterioare.

Iată clișeele pe care le spunem întotdeauna după o noapte albă – și tot ajungem să facem la fel a doua oară:

1. „Nu mai beau niciodată”

Este fraza pronunțată cel mai des după ce te-ai distrat și treci printr-o mahmureală oribilă a doua zi. Te doare capul, ai stări de greață și când te ridici în picioare ai senzația că ți-a fost înlocuit creierul cu un titirez. Pe cât îți place mâncarea de obicei, pe atât îți repugnă în ziua respectivă. Și mereu îți promiți că nu mai bei niciodată, sau măcar nu mai bei MULT, dar uiți de promisiune când mahmureala trece și îți apare din nou un cocktail în față. Oh, Martini!

2. "Data viitoare îmi iau pantofi comozi”

Pantofii te plasează întotdeauna între ciocan și nicovală – ce arată bine nu e comod, ce e comod nu îți face piciorul să arate frumos și subțire și zvelt și suplu și musculos. Și de fiecare dată când a doua zi te trezești cu bășici, bătături și usturimi în talpă îți spui: “Dă-le naibii de tocuri, că mă pot distra și fără!”. Însă, la fel ca în cazul cu alcoolul, uiți de promisiune data următoare când pleci la o petrecere. “Dar uite ce frumos vine pantoful acesta stiletto...”

3. „Cred că mi-am pierdut un cercel”

Când dansezi și te distrezi și uiți de toate grijile din lume, uiți și de cerceii masivi, cu clips sau șurubel de cauciuc, fragil și care se poate agăța în păr. Și abia când ai ajuns acasă și constați o diferență de greutate la urechi îți dai seama că ai pierdut un cercel din perechea nouă aurie, cu pietre strălucitoare, care era atât de drăguță și era prima oară când o purtai și OF! Dar măcar te-ai distrat pe cinste!

4. „Cine era tipul ăla?”

De cele mai multe ori, această întrebare se referă la un tip foarte insistent pe care l-ai întâlnit în seara respectivă, care a petrecut foarte mult timp prin preajma ta și abia acum te întrebi ce era cu el și ce voia de la tine. Deși, se poate întâmpla, uneori, să te întrebi cine era pentru că ai fi vrut să-l cunoști.

5. „Ce-i cu poza asta?!”

Deschizi telefonul și te uiți în galeria foto să vezi ce fotografii ai făcut aseară și ce poți alege ca să postezi pe Facebook și Instagram, ca să fii și tu în rândul lumii. Și ajungi să ștergi 57 de poze cel puțin și să te întrebi când NAIBA ai făcut poza aia și să te rogi fierbinte ca nimeni să nu o mai aibă și nimeni să  nu o posteze cumva pe undeva, dacă își dorește să rămână în viață.

6. „Îi sun și le spun că nu mai merg azi”

De cele mai multe ori, din euforia petrecerii, programezi a doua zi o altă întâlnire – o altă petrecere, o ieșire la prânz, la cafea, la cină, sau poate programezi pur și simplu treburi profesionale de rezolvat. În mare parte din cazuri, suni să le anulezi, pentru că te doare capul și ți-e somn și „la naiba, simt că mor și nu mai merg nicăieri”.

Oricât de dureroasă ar fi ziua de după, seara dinainte merită tot efortul și toată suferința! O noapte de distracție alături de prieteni este o amintire minunată, pe care nicio mahmureală, durere de cap, de picioare sau stomac nu o va putea opri!

Foto: shutterstock.com  

1 /
    party, petrecere, mahmureală, greață, fotografii, distracție party, petrecere, mahmureală, greață, fotografii, distracție party, petrecere, mahmureală, greață, fotografii, distracție party, petrecere, mahmureală, greață, fotografii, distracție party, petrecere, mahmureală, greață, fotografii, distracție party, petrecere, mahmureală, greață, fotografii, distracție party, petrecere, mahmureală, greață, fotografii, distracție party, petrecere, mahmureală, greață, fotografii, distracție

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

20 de lucruri despre José Mujica, cel mai sărac…
6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…