Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

7 semne că nu e pregătit pentru o relație, deși spune că este

Te simți grozav să știi că ieși de ceva vreme la întâlnire cu un bărbat, vă simțiți bine împreună, iar atunci când îți faci curaj să îl întrebi dacă sunteți iubiți, el răspunde afirmativ.

Nu mai e nevoie să îți faci griji dacă vrea ceva serios sau nu, sau dacă îți răsăunde sentimentelor. Teoretic, acum ai siguranța că puteți fi împreună și puteți începe o relație adevărată. Dar poți avea cu adevărat această certitudine?

Nu toată lumea e pregătită de o astfel de responsabilitate, chiar dacă spun că ar fi. Iată câteva semne care te vor ajuta să îți dai seama că nu e atât de pregătit pentru o relație, pe cât spune că este:

1. Spune că vrea o relație, dar nu vrea „titluri oficiale”.

Cum te va prezenta, dacă nu drept iubita lui? Și în acest caz, ce anume se va schimba la natura relației voastre?

E adevărat, te place, dar ideea de a nu avea „titluri oficiale” – adică nimeni să nu știe că sunteți împreună, este o marjă pe care și-o ia pentru a putea lăsa calea deschisă și altor femei.

Dacă vrea să fii iubita lui cu adevărat, ce îl oprește să le spună și altora că ești iubita lui?

Lasă-l să descopere ce vrea cu adevărat. Meriți ceva mai bun decât un tip care te obosește cu incertitudinile.

2. Tocmai ce s-a despărțit de iubita lui.

Nu-i permite să sară dintr-o relație în alta și să se refugieze în brațele tale.

Da, este posibil să nu mai ții la cineva chiar înainte ca relația să se fi încheiat, dar ai nevoie de un tip care lasă timpul să îi ofere posibilitatea de a învăța din relația care a trecut – nu să te folosească drept alinare în procesul de vindecare.

Nu e nevoie neapărat să renunți la el definitiv – dar trebuie neapărat să luați lucrurile ușor și să îi lași mult timp cu el însuși.

3. Tocmai ce a avut un copil.

Un copil nu înseamnă că trebuie să-l ștergi definitiv de pe listă – dar dacă acest copil are doar câteva luni, e cazul să te gândești mai bine.

Un nou-născut necesită mult timp și atenție – mai ales dacă este primul născut. Nu va putea să își asume rolul de tată și să intre și într-o relație nouă, în același timp.

Are nevoie să gestioneze fiecare etapă importantă pe rând – iar dacă este un tip serios, va alege să petreacă timp cu copilul său mai întâi, nu cu tine.

4. Finanțele sau situația de la serviciu scârțâie.

E foarte greu să îți pui finanțele în ordine, să îți cauți un loc de muncă nou și să gestionezi o nouă relație. O legătură romantică ar trebui să vină cu recompense, nu să fie încă o responsabilitate pe listă.

Nu e corect să îi adaugi încă o greutate pe umeri. Lasă-l să își pună viața în ordine mai întâi, pentru a-ți putea acorda toată atenția cuvenită.

5. Mama lui îi ghidează viața.

Nu e nimic rău la un bărbat care își respectă și iubește mama. Totul e rău la un bărbat care îi permite mamei să îi guverneze fiecare aspect al vieții sale.

Dacă ceea ce spune mama e lege, așa va fi și când veți decide să vă oficializați relația.

6. Deja a avut un acces de gelozie.

Puțină gelozie e drăguță pentru că te simți bine să știi că nu vrea să te piardă pentru un alt bărbat. Însă trebuie să cunoști diferența dintre gelozia controlabilă, justificată, și cea irațională.

De cele mai multe ori, este un simptom al problemelor cu controlul de sine, stima de sine, și se va agrava odată cu timpul.

7. Sunt multe lucruri importante despre tine pe care încă nu le știe.

Uneori, oamenii nu sunt pregătiți pentru o relație pentru că nu i-ai pregătit.

Dacă el ți-a spus că vrea să fiți împreună, dar știi că sunt multe lucruri importante despre tine pe care încă nu le-a aflat, înseamnă că nu e pregătit să începeți o relație, fiindcă nu vede imaginea de ansamblu.

Spune-i tot adevărul despre tine, iar dacă îl acceptă, puteți merge mai departe împreună.

E mult mai simplu să analizezi toate aspectele înainte de a începe o relație decât după, când pot interveni sentimentele ce vor bruia percepția. Decât să suferi la final că ai luat decizii greșite doar din dorința de a nu fi singură, e mai bine să îți pară rău acum că ai încheiat seria câtorva întâlniri plăcute.

Foto: pexels.com, giphy.com

1 /
    relații, sex, bărbați, femei, flirt, probleme de cuplu, psihologie, social relații, sex, bărbați, femei, flirt, probleme de cuplu, psihologie, social relații, sex, bărbați, femei, flirt, probleme de cuplu, psihologie, social relații, sex, bărbați, femei, flirt, probleme de cuplu, psihologie, social relații, sex, bărbați, femei, flirt, probleme de cuplu, psihologie, social relații, sex, bărbați, femei, flirt, probleme de cuplu, psihologie, social relații, sex, bărbați, femei, flirt, probleme de cuplu, psihologie, social relații, sex, bărbați, femei, flirt, probleme de cuplu, psihologie, social

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

20 de lucruri despre José Mujica, cel mai sărac…
6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…