Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Aceasta este cea mai grasă pisică din New York și poate chiar din lume! Cântărește 13 kilograme!

Pisicile fac mare vâlvă atunci când apar pe Internet – și, în același timp, sunt animale de companie absolut adorabile.

În mod normal, ne-am gândi la o felină ca la un companion mic, cu blană pufoasă și mers elegant.

Nu și când vine vorba de Samson – el este un motan din rasa Maine Coon care, la 1.20 metri lungime și 13 kilograme, a fost declarat cel mai gras motan din New York! Ce poate fi mai bun decât o pisică grasă și adorabilă?

Cu cât iau mai mult în greutate, cu atât sunt mai simpatice (atâta timp cât sunt sănătoase) – blana le devine tot mai pufoasă, iar chipul devine tot mai dolofan și bun de drăgălit.

Putem spune că Samson e foarte mândru de titulatura lui de cel mai gras din New York. La cei 4 ani ai lui, stăpânii spun despre el că este drăguț, iubitor, dar dur, în același timp.

„Îi place să se tachineze și să se joace, iar în secret îi place să fie tandru – atunci când nimeni nu se uită. E un mare Casanova care iubește femeile mai mult decât pe bărbați – în afară de tăticul lui, pe care îl adoră”, a spus stăpâna lui.

Deși nu a fost confirmat oficial drept cel mai gras motan din lume, deținătorul recordului mondial Guinness World Record, motanul Mymains Stewart Gilligan, a murit în 2013 și măsura 1.23 metri. Deci Samson are toate șansele la un titlu oficial de cel mai gras motan de pe mapamond.

Foto: cosmopolitan.com, instagram.com

1 /
    pisici, Internet, cea mai grasă pisică din lume, Guinness World Record, Instagram pisici, Internet, cea mai grasă pisică din lume, Guinness World Record, Instagram pisici, Internet, cea mai grasă pisică din lume, Guinness World Record, Instagram pisici, Internet, cea mai grasă pisică din lume, Guinness World Record, Instagram pisici, Internet, cea mai grasă pisică din lume, Guinness World Record, Instagram pisici, Internet, cea mai grasă pisică din lume, Guinness World Record, Instagram pisici, Internet, cea mai grasă pisică din lume, Guinness World Record, Instagram pisici, Internet, cea mai grasă pisică din lume, Guinness World Record, Instagram

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

20 de lucruri despre José Mujica, cel mai sărac…
6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…