Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Adele a trebuit să renunțe pentru totdeauna la...pizza!

Tuturor ne place pizza – este un fel de mâncare adorat dintotdeauna, care ne desfată papilele gustative și ne încălzește sufletul.

Însă Adele a trebuit să renunțe pentru totdeauna la acest fel delicios.

În afară de vocea puternică și emoția pe care o transmite pe scenă, cântăreața ne-a demonstrat că are o voință de fier, fiind în stare să realizeze, practic, orice. A dărâmat recorduri cu hiturile lansate, a câștigat o mulțime de premii Grammy și a dat peste cap întreaga industrie muzicală în ceea ce privește standardele de fizic și greutate corporală.

Astăzi ne surprinde din nou cu voința ei uimitoare, declarând că a renunțat complet la pizza. Și nu a făcut-o, după cum am crede noi, pentru a pierde în greutate, ci pentru...a-și proteja vocea!

Superstarul a declarat pentru ziarul britanic Daily Star cu mult regret că nu mai poate mânca pizza, pentru că nu face bine glasului.

„Nu mai pot mânca pizza, cât de groaznic e asta? Pentru că e făcută cu roșii gătite, care nu sunt bune pentru gât și care cauzează reflux gastric. Este îngrozitor, voi ați putea trece peste asta?”

Noi nu am putea! O felicităm pentru extraordinara tărie de caracter și pentru dedicarea ei inegalabilă! Să renunți la o asemenea plăcere pentru cariera și pasiunea ta este un lucru deosebit, lăudabil, iar asta ne face să o admirăm și mai mult pe Adele!

Foto: perezhilton.com, shutterstock.com

1 /
    Adele, pizza, dietă, voce, curaj, voință, monden, inedit Adele, pizza, dietă, voce, curaj, voință, monden, inedit

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

20 de lucruri despre José Mujica, cel mai sărac…
6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…