Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Bărbații dezvăluie lucrurile pe care nu le pot accepta într-o relație

Relațiile reprezintă un lung șir de compromisuri, și o știm cu toții. Oricine care este într-o relație poate confirma acest fapt.

Uneori, trebuie să accepți lucruri pe care nu vrei să le faci, iar alteori, partenerul tău va proceda la fel. Pur și simplu, așa funcționează.

În același timp, este important să păstrezi anumite lucruri pentru care nu faci compromisuri. Sunt lucruri la care ții foarte mult, care fac parte din personalitatea și principiile tale, și nu trebuie să renunți la ele din cauza relației.

Câțiva bărbați sinceri de pe Reddit au dezvăluit lucrurile pentru care ei nu fac compromisuri sub nicio formă cu partenerele lor:

Lasă-ți gelozia la ușă.

"Nu accept gelozia. Dacă sunt cu cineva, înseamnă că nu mă uit după alte femei. Și dacă decid că vreau să fiu cu altcineva, mă voi despărți de iubita mea actuală. Deci nu are rost să suspecteze veșnic că m-aș vedea cu alte femei."

– /u/Flippent_Arrow

Ai grijă la propriile emoții.

"Felul în care mă tratează. Nu contează cât de bine arată sau cât de bună este la pat, nu voi accepta oscilațiile de stări, și nu mă voi chinui cu o femeie egoistă, certăreață, și vrea să mă țină mai degrabă ca să își valideze nesiguranțele, sau drept accesoriu."

– /u/KingEsoteric

Infidelitatea, binecunoscutul motiv de conflict...

"Înșelatul. Dacă se întâmplă asta s-a terminat. Nu vorbim, nu fac compromisuri, e gata."

– /u/anothergodamnaccount

Cineva nu vrea să fie părinte...

"Fără copii. Nu vreau copii și nu îi cresc pe ai altuia."

– /u/elokr

Violența e ceea ce ar trebui să ne îndepărteze pe toți într-o relație.

"Nu voi tolera abuzul fizic. Nu mă lovi. Nu arunca lucruri. Nu mă opri din a pleca. Nu mă încuia pe dinafară. Nu îmi lua lucruri din mână. Nu mă urmări când plec.

Îți controlezi emoțiile ca un adult, sau pleci."

– /u/Omadon1138

Fii zeița patului, sau poți spune "Adio!"

"Nu accept lipsa de sex, sau sexul prost."

– /u/Growell

Nu-l face să aleagă între tine și prietenii săi.

"Nu voi renunța la prietenii mei. Am cei mai buni prieteni din lume, iar dacă ea îmi spune că nu îi mai pot vedea, atunci ar strica relația dintre noi doi.

Iubita unui prieten i-a spus recent să încheie legătura cu unul dintre prietenii săi, iar el i-a executat ordinul. Mă enervează atât de tare când văd că o persoană face tot ce spune o femeie pe care abia o cunoaște, și dă la o parte un prieten pe care îl știe de atâta vreme."

– /u/haloshade

Acceptă-l așa cum este.

"Nu încerca să schimbi felul cum arăt. Nu sunt neglijent, iar la ocazii mă îmbrac întotdeauna bine. Nu e nevoie să insiști să-mi schimb look-ul."

– /u/LordWalderFrey1

Gândește de două ori înainte să spui ceva de mama lui.

"Nu accept să nu te înțelegi bine cu mama. Da, probabil că sunt băiatul mamei, dar este singura familie pe care o am, fiindcă nu suntem apropiați de nimeni altcineva. Sigur, poate e un pic cicălitoare, dar doar pentru că îi pasă de mine."

– /u/StovetopLuddite

Va împărți secretele și sentimentele cu tine, dar nu și portofelul.

"Banii. Nu voi face compromisuri la bani pentru că ai un obicei prost de a cheltui, și nici nu voi vrea să iau din banii tăi pentru că am eu un obicei prost de a cheltui."

– /u/tcrpgfan

În final, este important să ai în vedere faptul că nu te poți opri din a fi cine ești. Dacă lucrurile pentru care refuzi să faci compromisuri nu coincid cu cele ale partenerului, poate că e timpul să te mai gândești în legătură cu această relație, și să își vadă fiecare de viața lui.

Foto: gimmehear.com, pexels.com, scarymommy.com

1 /
    relații, sex, bărbați, femei, cuplu, flirt, probleme de cuplu relații, sex, bărbați, femei, cuplu, flirt, probleme de cuplu relații, sex, bărbați, femei, cuplu, flirt, probleme de cuplu relații, sex, bărbați, femei, cuplu, flirt, probleme de cuplu relații, sex, bărbați, femei, cuplu, flirt, probleme de cuplu relații, sex, bărbați, femei, cuplu, flirt, probleme de cuplu relații, sex, bărbați, femei, cuplu, flirt, probleme de cuplu relații, sex, bărbați, femei, cuplu, flirt, probleme de cuplu relații, sex, bărbați, femei, cuplu, flirt, probleme de cuplu relații, sex, bărbați, femei, cuplu, flirt, probleme de cuplu relații, sex, bărbați, femei, cuplu, flirt, probleme de cuplu

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

20 de lucruri despre José Mujica, cel mai sărac…
6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…