Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Bărbații povestesc lucrurile prostești pe care le-au făcut pentru a cuceri o femeie (și care au funcționat!)

Când placi pe cineva cu adevărat, este foarte probabil că vei face tot ce poți pentru a-i capta atenția.

Nu înseamnă neapărat că persoana respectivă te va plăcea înapoi, dar tu faci tot ce ține de tine pentru a avea siguranța că te-a văzut și că te-a observat.

Iar, uneori, a fi noi înșine nu e suficient pentru a capta atenția cuiva.

Chiar și bărbații fac astfel de lucruri, ieșind din zona de confort pentru a impresiona femeia dorită.

Mai mulți domni, utilizatori Reddit, au dezvăluit pentru elitedaily.com lucrurile nebunești și, uneori, prostești, pe care le-au făcut pentru a cuceri o femeie – și au funcționat!

“Eram în facultate și m-am dus să mă tund la una dintre frizeriile acelea ieftine din mall. O fată drăguță cu păr roz era frizerița mea. Am vorbit cu ea puțin – și, pentru a face conversația să continue, i-am cerut să îmi vopsească părul. Nu mai făcusem asta înainte, dar m-am gândit că voi mai avea încă vreo oră timp să vorbim. Și a funcționat. Am ieșit la întâlnire în acea seară, după ce a ieșit de la serviciu. Apoi au urmat alte întâlniri, și iată-ne – suntem împreună de peste 7 ani, dintre care doi sunt de căsătorie.”

– /u/PanzerBear88

„A spus că nu aș fi în stare să mănânc o cutie întreagă de margarină cu lingura.

Așa că am mâncat o cutie de margarină cu lingura.”

– /u/squibblededoo

“Restaurantul la care lucram în adolescență oferea premii de cel mai bun angajat pentru fiecare funcție în parte. Fiind adolescent, la început de drum, eram „la munca de jos”, așa că am câștigat premiul pentru cel mai bun spălător de vase. Când i-am spus prietenei mele actuale asta, m-a întrebat dacă sunt cu adevărat atât de bun, așa că i-am spus că mă poate privi spălându-le. Ea a spus că a fost surprinsă de cât de sexy eram în timp ce o făceam, și că eram chiar atrăgător. Cel mai bun premiu pe care l-am primit vreodată.”

–/u/ApolloRocketOfLove

"Am văzut că avea o agamă cu barbă drept animal de casă. Am început să fac poze cu agama surorii mele, ca să îi arăt că îmi plac și mie."

– /u/PCNUT

"Pot să leg cozi de cireșe cu limba.

E o abilitate cam stupidă cea cu care mă laud, dar nu a dat greș niciodată."

–/u/gurudingo

"O fată foarte atrăgătoare de la serviciu a spus că s-ar cupla sigur cu mine dacă mi-aș pune cercei în sfârcuri. Nu îmi permiteam să fac treaba asta la un salon profesionist, așa că vremurile disperate cereau măsuri disperate. Am dat pe gât câteva shot-uri, am luat setul de cusut al mamei și am făcut-o eu însumi. Durerea a fost atât de mare, încât aproape am leșinat. Am sfârșit prin a termina treaba în genunchi. Unul a ieșit puțin strâmb. Am ajuns la serviciu cu ace de cusut în sfârcuri, fiecare având înfipt la capete câte o bucată de gumă, ca să nu mă înțep în ele. Am sfârșit prin a fi împreună vreo două săptămâni."

– /u/supercasey

"Am invitat o dată o femeie la întâlnire. M-a refuzat, dar a spus că va ieși cu mine dacă voi citi romanul ei preferat, care era Mândrie și Prejudecată. M-am dus imediat la bibliotecă și m-am apucat de citit.

Am surprins-o când i-am spus ulterior că sunt la capitolul 10. Glumise, dar a ieșit la două întâlniri cu mine.

Într-un fel, nu ar fi trebuit să o facă, pentru că a dovedit că mă poate controla, ceea ce devenise o problemă. Dar la momentul acela din viața mea, chiar aveam nevoie să ies la întâlniri. Deci, în final, a fost un succes.

Mândrie și Prejudecată e un roman plictisitor, totuși."

–/u/John_Farrier

"Am agățat o fată câștigând la Guitar Hero. A spus că vrea să vadă dacă am mâinile pricepute și în pat."

–/u/osmo512

"Am cunoscut o fată în Coreea de Sud. M-am întors acolo pentru ea. Eu locuiesc în Anglia.

Când îmi amintesc mă gândesc: Chiar mă bucur că m-am întors a doua oară. Tot amintindu-mi mă gândesc cât de fraier eram."

– /u/AnotherCellarDoor

"Eram la o petrecere, jucând Adevăr sau Provocare, iar o fată m-a provocat să fac flotări, și am făcut. Multe. A încercat să mă apese pe spate ca să mă oprească, dar eu am continuat. Fata pe care o plăceam a spus că mă dau în spectacol, dar apoi mi-a pipăit mușchii."

– /u/Gold-Zephyr

"M-am dat peste cap să o ajut cu temele, la examene, etc. Încercasem asta de multe ori și înainte și nu funcționase niciodată, dar cu fata asta a mers."

–/u/jmhimara

"Am jucat Dance Dance Revolution. Eram foarte prins de jocul acela în adolescență și, credeți sau nu, a funcționat la câteva fete."

– /u/YOU_PM_ME_BOOBS

"L-am bătut măr pe un tip. El a insultat-o pe hol, așa că l-am împins într-un perete și l-am bătut de parcă îmi datorta bani.

A fost foarte impresionată și s-a lăudat prietenelor sale cum tipul acela a venit să o salveze când un mitocan a râs de ea."

–/u/dethb0y

Voi ce metode trăznite ați folosit pentru a atrage atenția cuiva? :)

Foto: shutterstock.com, giphy.com

1 /
    bărbați, femei, relații, sex, relații interumane, social, sociologie, psihologie, flirt bărbați, femei, relații, sex, relații interumane, social, sociologie, psihologie, flirt bărbați, femei, relații, sex, relații interumane, social, sociologie, psihologie, flirt bărbați, femei, relații, sex, relații interumane, social, sociologie, psihologie, flirt bărbați, femei, relații, sex, relații interumane, social, sociologie, psihologie, flirt

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…
Trucuri pentru a face purtatul ochelarilor mai confortabil