Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Ce meserii au avut celebritățile înainte de a deveni faimoase

Starurile de la Hollywood stârnesc invidia tuturor prin aparițiile lor sofisticate, îmbrăcămintea și bijuteriile scumpe, dar și prin fizicul lor uimitor. Totuși, nu au avut acest stil de viață luxos dintotdeauna.

Multe dintre celebritățile pe care le admirăm astăzi au avut vieți obișnuite, ca noi toți, și au avut nevoie să muncească mult pentru a ajunge unde sunt acum.

Ceea ce însemna că au trebuit să-și găsească un loc de muncă. Și pentru unii dintre ei, orice loc de muncă disponibil.

Iată cele mai ciudate meserii pe care le-au avut celebritățile:

1. Joe Manganiello – Constructor

Înainte să ajungă actor cunoscut, soțul Sofiei Vergara obișnuia să muncească pe schelă, să conducă tractoare și camioane de demolări, să dea cu sapa și să zugrăvească. Am putea atribui corpul frumos sculptat chiar acestei munci dificile!

2. Whoopi Goldberg – Cosmetician la morgă

Iată o femeie cu mult curaj – marea Whoopi Goldberg, pe care toată lumea o iubește, orice rol ar juca, obișnuia să pregătească decedații pentru înmormântare: îi îmbrăca după îmbălsămare și îi machia.

3. Gerard Butler – Avocat

Gerard Butler a urmat studii de drept deoarece dorea să își facă familia mândră. Provine dintr-o familie ce făcea parte din clasa de mijloc, iar studiile superioare de drept i-ar fi făcut toate rudele mândre. Nici actoria nu îi face mai puțin mândri, în orice caz.

4. Brad Pitt – Un cocoș dansator

Sună foarte ciudat și amuzant, și ne-ar fi plăcut să avem o fotografie cu acele momente. Înainte să ajungă actorul cunoscut de toată planeta, își câștiga existența ca aghiotant la El Pollo Loco, un restaurant cu specialități din pui din Los Angeles. El trebuia să distribuie pliante clienților și să danseze în fața lor îmbrăcat în cocoș, pentru a-i distra.

5. Chris Pratt – Vânzător de cupoane

Cu mult înainte să impresioneze cu fizicul și carisma în timp ce dobora dinozaurii, Chris Pratt nu avea unde să locuiască și vindea cupoane pentru a-și câștiga existența. El a mai mărturisit că obișnuia să fumeze iarbă în fiecare zi, când locuia într-o dubiță. Asta da revenire miraculoasă.

6. Rachel McAdams – Casier la McDonalds

Amuzantă e asocierea dintre numele ei și lanțul de restaurante fast-food la care obișnuia să lucreze, înainte să devină actriță. Totuși, ea admite că nu era un angajat prea bun, pentru că avea o obsesie să se spele pe mâini frecvent, ceea ce crea cozi infernale la casele de marcat.

7. Patrick Dempsey – Jongler

Dacă n-ar fi reușit o carieră în lumea filmului, ar fi putut oricând să ia drumul artiștilor de circ. El chiar a participat la competiții de jonglerii, la una dintre ele câștigând locul al doilea, după omul considerat cel mai bun jongler al tuturor timpurilor.

8. Matt Le Blanc – Tâmplar

Până să descopere lumea reclamelor TV, iar mai târziu, a serialelor de succes, actorul lucra în tâmplărie. Bunicul său era tâmplar și a învățat meseria de el.

9. Madonna – Lucrător comercial la Dunkin' Donuts

E greu de crezut că a existat vreo zi când oamenii nu cădeau la picioarele Madonnei, însă a obișnuit și ea să fie la fel ca noi, având nevoie să își caute un loc de muncă într-un restaurant fast-food, pentru a plăti chiria. Nu a rezistat acolo multă vreme – a fost concediată pentru că a stropit un client cu gem!

10. Angelina Jolie – Agent de pompe funebre

În cazul ei, povestea este cam tristă, pentru că Angelina chiar și-a dorit să devină agent de pompe funebre – până la urmă, a renunțat de dragul actoriei. Și-a dorit această meserie după ce înmormântarea bunicului ei a dezamăgit-o complet, ea hotărând că ar face o treabă mult mai bună.

11. Kanye West – Lucrător comercial la GAP

Nu ne putem imagina că rapperul a dus vreodată o viață umilă, în care a fost angajat undeva. Totuși, în zilele când nu avea prea multe posesiuni, lucra la magazinul de haine GAP, împăturind tricouri și oferind consiliere clienților în legătură cu îmbrăcămintea.

12. Channing Tatum – Stripper

Povestea lui nu ne miră foarte tare, pentru că mișcările din Magic Mike sigur au legătură cu meseria lui anterioară. După ce a renunțat la facultate, Channing Tatum a petrecut o vreme câștigându-și existența din show-uri de striptease.

Văzând aceste povești uimitoare, suntem și mai impulsionați să nu renunțăm la visurile noastre niciodată!

Foto: shutterstock.com, coolfbcovers.com

1 /
    staruri, Hollywood, vedete, celebrități, meserii, joburi, serviciu staruri, Hollywood, vedete, celebrități, meserii, joburi, serviciu staruri, Hollywood, vedete, celebrități, meserii, joburi, serviciu staruri, Hollywood, vedete, celebrități, meserii, joburi, serviciu staruri, Hollywood, vedete, celebrități, meserii, joburi, serviciu staruri, Hollywood, vedete, celebrități, meserii, joburi, serviciu staruri, Hollywood, vedete, celebrități, meserii, joburi, serviciu staruri, Hollywood, vedete, celebrități, meserii, joburi, serviciu staruri, Hollywood, vedete, celebrități, meserii, joburi, serviciu staruri, Hollywood, vedete, celebrități, meserii, joburi, serviciu staruri, Hollywood, vedete, celebrități, meserii, joburi, serviciu staruri, Hollywood, vedete, celebrități, meserii, joburi, serviciu staruri, Hollywood, vedete, celebrități, meserii, joburi, serviciu

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

20 de lucruri despre José Mujica, cel mai sărac…
6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…