Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Ce spune amprenta buzelor despre tine

De obicei, discutăm despre forma buzelor, nu și amprenta lor – și vorbim despre ele descriindu-le ca fiind pline, subțiri, voluptoase, cărnoase, mai mari sau mai mici. O anumită formă a buzelor ne completează fizionomia și contribuie la crearea primei impresii atunci când întâlnim pe cineva.

Însă nu ne-am gândit niciodată că amprenta buzelor (da, urma lăsată de buze pe o hârtie sau un șervețel, de exemplu) ne poate descrie personalitatea. Există experți în buze și amprente ale buzelor, care afirmă că putem fi citiți prin forma și striațiile din buze, ca și cum ni s-ar citi în palmă.

Ce spune forma

Triunghi: Îi ajuți pe cei din jur să reușească. Le recunoști calitățile și talentele, ajutându-i și pe ei să devină conștienți de ele.

Dreptunghi: Ești genul de persoană la care cineva apelează pentru un sfat, bani sau sprijin. Ești ca un fel de naș sau nașă în comunitate.

Romb: La fel ca în cazul triunghiului, îi ajuți pe alții să reușească, dar ai și tu însuți succes, oferind grupului tău multe, fiind, de asemenea, un bun mentor.

Ce spune mărimea

Mici: Ești atent la detalii. Ești persoana potrivită atunci când e nevoie ca o treabă să fie făcută cu atenție, grijă și minuțiozitate. Îți place să ai totul pregătit în fiecare minut, la timp și, eventual, respectând bugetul planificat.

Medii: Ești genul care păstrează un echilibru între locul de muncă, casă și distracție.

Mari: Ești genul de persoană care vrea să facă lucruri mari, bine, sau altfel nu le mai face deloc. Nu te joci cu jumătăți de măsură.

Cât de pline sunt buzele

Buza de sus plină: Un bun ascultător

Buza de jos plină: Generozitate și expresivitate

Buza de sus subțire: O persoană pretențioasă

Buza de jos subțire: Persoană atentă la bani, sau bună la numere

Ce spun liniile

Dacă liniile încep de la interiorul buzei de sus, înseamnă că te stresezi pentru lucruri asupra cărora nu ai control. Liniile de stres ce pornesc de la interiorul buzei de jos înseamnă că te stresezi pentru lucruri în legătură cu care poți face ceva, și ar trebui să și faci.

Dacă liniile vin dinspre exteriorul spre interiorul buzei superioare, sunt cunoscute drept liniile spiritului, indicând faptul că ești o persoană spirituală, sau că există un mesaj în visele și intuiția ta pe care trebuie să îl asculți. Dacă liniile pornesc dinspre exterior spre interior în cazul buzei de jos, corpul îți cere să ieși afară și să fii mai activ.

Ce spune amprenta în cazul tău? :)

Foto: pinterest.com 

1 /
    buze, amprenta buzelor, personalitate, forma, caracter buze, amprenta buzelor, personalitate, forma, caracter buze, amprenta buzelor, personalitate, forma, caracter buze, amprenta buzelor, personalitate, forma, caracter buze, amprenta buzelor, personalitate, forma, caracter

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

20 de lucruri despre José Mujica, cel mai sărac…
6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…