Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Cele 10 lucruri care îi atrag pe bărbați cel mai mult

Ai rămâne surprinsă să afli descoperirile științifice legate de relațiile de iubire și atracție. Contrar credințelor populare, iubirea și atracția sunt mai puțin ca un roman de iubire, și mai mult ca un jurnal de psihologie.

Tot știința ne dezvăluie lucrurile care îi atrag pe bărbați cel mai mult:

 • Buzele

Uită de decolteu pentru moment. Rezultatele unui studiu realizat de Universitatea din Manchester arată că buzele sunt cel mai atractiv atribut fizic al unei femei. Când te gândești cât de dorite sunt femeile precum Angelina Jolie și Scarlett Johansson, e greu să combați acest argument. În plus, rujul roz și roșu s-a dovedit a fi cel care păstrează atenția bărbatului mai mult timp. Când ai dubii, alege roșul – e un clasic și funcționează.

 • Contactul vizual

Uită de zicala ochilor care sunt oglinda sufletului, pentru că sunt, de asemenea, și cheia către menținerea atenției persoanei dorite. Se pare că pupilele se dilată atunci când placi pe cineva, iar oamenii sunt foarte atrași de pupilele dilatate. Așa că nu ratează nicio oportunitate de a privi în ochi persoana dorită.

 • Dinții

Cercetările arată că dinții drepți, albi, sunt mult mai atractivi, și majoritatea oamenilor nu agreează dinții galbeni și stricați. Nu e nevoie să-ți spunem, dar spală-te pe dinți de două ori pe zi, folosește ața dentară și mergi la dentist în mod regulat. Te-ar surprinde să afli câți oameni nu au grijă de igiena lor dentară. Igiena dinților este un semnal de sănătate și fertilitate, plasat cu subtilitate de natură în ADN-urile noastre.

 • Zâmbetul larg

Zâmbetul vesel, sincer, larg, este cheia succesului. Un studiu arată că bărbații sunt mult mai atrași de femeile care zâmbesc. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ai o grimasă permanentă pe chip, ci să fii sinceră, să zâmbești și să râzi cu adevărat.

 • Vocea subțire

Se pare că vocile subțiri, chiar pițigăiate, sunt mai sexy. Cercetările arată că vocile subțiri duc cu gândul la un corp mai mic ca dimensiune, ceea ce este socotit mai atractiv de către societatea noastră. Și, dacă tot ne aflăm la acest subiect, țigările nu te vor ajuta în acest sens, pentru că îți vor îngroșa vocea. Și îți vor îngălbeni dinții.

 • Coapsele

Chiar dacă bărbații sunt mai atrași de corpurile subțiri, cercetătorii au aflat că bărbații preferă coapsele mai mari, comparativ cu dimensiunea taliei. Deci forma de clepsidră este cel mai des căutată.

 • Roșul

Un studiu al stereotipurilor în culori a inclus două fotografii cu aceeași femeie. În prima purta albastru, iar în a doua, roșu, pozând identic în ambele imagini. Conform rezultatelor, fotografia cu femeia în roșu a fost catalogată drept mai atrăgătoare. În plus, bărbații participanți la studiu au afirmat că ar ieși la întâlnire și chiar ar cheltui mai mulți bani cu femeia în roșu. Albastrul nu a avut nicio șansă.

 • Limbajul corporal

Dacă stai la bar, întoarce-te puțin cu corpul către bărbatul de care ești interesată. Aplecarea capului, corpului sau orientarea picioarelor către o persoană de care ești atras comunică, în mod inconștient, interesul și dorința. Roșeața în obraji este modul organismului de a atrage atenția sexului opus. Deci, dacă plănuiești să ieși în oraș, nu uita de blush!

 • Simetria facială

Ce ar putea fi cea mai importantă trăsătură, conform cercetătorilor, e ceva asupra căreia nu avem prea multă putere: simetria facială – adică atunci când partea stângă a feței arată precum partea dreaptă, trăsăturile completându-se reciproc. Majoritatea celebrităților au chipurile simetrice. Nu poți schimba simetria facială fără bisturiu, însă nu sugerăm să apelezi la această soluție. Dacă se întâmplă să fii binecuvântată cu această simetrie, bucură-te. Dacă nu, există alte lucruri mai importante care te pot ajuta să atragi un bărbat.

 • Încrederea în sine

Atracția nu înseamnă doar aspectele fizice, așa că nu te gândi să apelezi la operații estetice sau alte artificii pentru a-ți îmbunătăți aspectul - sunt multe elemente legate de caracter care te fac atractivă. Încrederea în sine îți poate crește considerabil sex-appeal-ul. Oamenii încrezători sunt mai capabili să emită semnale de interes. Chiar dacă nu ești cea mai arătoasă persoană din încăpere, ideea că ești fericită cu ceea ce ești te poate ajuta să faci o impresie mai bună decât un fotomodel cu stimă de sine scăzută.

Nu trebuie să fii perfectă pentru a atrage sexul opus. Trebuie să fii conștientă de calitățile pe care le ai, să te iubești cu adevărat, și să încerci să te pui în valoare cât de mult posibil. Dacă tu nu te placi, cum ai vrea să o facă ceilalți?

Foto: pexels.com

1 /
  relații, sex, flirt, femei, bărbați, limbaj corporal, atracție, psihologie relații, sex, flirt, femei, bărbați, limbaj corporal, atracție, psihologie relații, sex, flirt, femei, bărbați, limbaj corporal, atracție, psihologie relații, sex, flirt, femei, bărbați, limbaj corporal, atracție, psihologie relații, sex, flirt, femei, bărbați, limbaj corporal, atracție, psihologie relații, sex, flirt, femei, bărbați, limbaj corporal, atracție, psihologie relații, sex, flirt, femei, bărbați, limbaj corporal, atracție, psihologie relații, sex, flirt, femei, bărbați, limbaj corporal, atracție, psihologie relații, sex, flirt, femei, bărbați, limbaj corporal, atracție, psihologie relații, sex, flirt, femei, bărbați, limbaj corporal, atracție, psihologie relații, sex, flirt, femei, bărbați, limbaj corporal, atracție, psihologie

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

20 de lucruri despre José Mujica, cel mai sărac…
6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…