Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Cele mai bune 24 de lucruri spuse de Hillary Clinton de-a lungul timpului

Deși a pierdut cursa pentru prezidențiale, Hillary Clinton rămâne în continuare o voce puternică în peisajul american și nu numai, ea sprijinind femeile să își urmeze visurile și să își ceară drepturile.

Iată cele mai bune 24 de lucruri spuse de Hillary Clinton de-a lungul timpului, care vor rămâne în istorie datorită mesajului puternic pe care îl transmit:

1. “Drepturile oamenilor sunt drepturile femeilor, iar drepturile femeilor sunt drepturile oamenilor.”

2. „Este o regulă nescrisă care spune că, dacă rămâi pozitiv și optimist în legătură cu lucrurile care se pot face, acestea se împlinesc, până la urmă.”

3. „De prea multe ori, marșul pentru globalizare a însemnat, în același timp, marginalizarea femeilor și fetelor. Iar asta trebuie să se schimbe.”

4. „Dacă vreau să creez o știre de primă pagină, trebuie doar să-mi schimb coafura.”

5. „Americanii s-au săturat de mincinoși și de oameni care pretind a fi ceva ce nu sunt, de fapt.”

6. „Cred că te poți contrazice cu cineva și iniția o dezbatere, fără să intri în distrugerea lor personală.”

7. „A sosit de mult timpul ca femeile să fie în locul pe care îl merită, umăr la umăr cu bărbații, în încăperile unde soarta poporului, a copiilor și a nepoților lor, se decide.”

8. „Demnitatea nu vine aruncând insulte, și nici din violență nejustificată. Vine din a fi responsabil și a construi un scop comun.”

9. „Cu toții avem coborâșuri în viață, și toți eșuăm uneori în obiectivele pe care ni le-am propus. Asta face parte din viață, și din procesul de autocunoaștere.”

10. „Cred că, dacă trăiești destul de mult, realizezi că mare parte din ce se petrece în viața ta nu poate fi controlat – dar modul în care reacționezi la aceste lucruri, da. Asta încerc să țin minte mereu.”

11. „Cel mai rău lucru care se poate petrece într-o democrație – dar și în viața unui individ – e să devii cinic în legătură cu viitorul și să-ți pierzi speranța.”

12. „Ar trebui să avem în minte faptul că, așa cum o percepție pozitivă asupra vieții aduce o stare bună de sănătate, aceleași rezultate le putem avea printr-o faptă bună făcută zilnic.”

13. „Diferența dintre un politician și un om de stat este că politicianul se gândește la alegerile viitoare, în vreme ce omul de stat de gândește la generațiile viitoare.”

14. „Fiecare moment pierdut pentru a privi în urmă ne împiedică să privim înainte...în această lume și în lumea de dincolo, trebuie să mergem înainte împreună, sau deloc.”

15. „Nu poate exista democrație adevărată dacă vocea femeilor nu este auzită. Nu poate exista democrație adevărată dacă femeilor nu li se oferă oportunitatea de a-și lua viețile în mâini. Nu poate exista democrație adevărată dacă nu li se permite tuturor cetățenilor să se implice cu totul în viața țării lor.”

16. „Ia criticile în serios, dar nu personal. Dacă există adevăr sau merite în acea critică, încearcă să înveți din ea. Dacă nu, uită de ea imediat.”

17. „Vă place sau nu, femeile sunt mereu criticate dacă își arată emoțiile în public.”

18. „Bărbaților și femeilor cu altă orientare decât cea heterosexuală, le spun următorul lucru: oriunde ați trăi și oricare ar fi viața voastră, fie că aveți sprijin sau vă simțiți izolați și vulnerabili, aflați că nu sunteți singuri.”

19. „Vreți să vă spun ce crede soțul meu? Soțul meu nu e secretar de stat – eu sunt. Dacă vreți părerea mea, vă spun părerea mea. Nu voi fi intermediarul soțului meu.”

20. „A sosit timpul să trecem de la cuvinte frumoase la fapte frumoase, de la frânturi de idei, la soluții.”

21. „Țintește mereu sus, muncește din greu, și ai grijă de lucrurile în care crezi. Și atunci când te împotmolești, păstrează-ți credința. Când ești doborât, ridică-te imediat și nu asculta niciodată de cei care îți spun că nu poți sau că nu ar trebui să mergi mai departe.”

22. „Am un milion de idei. Țara nu și le permite pe toate.”

23. „Nu confunda a avea o carieră cu a avea o viață.”

24. „Chiar dacă trebuie să fac asta sau nu, eu dau peste cap ideile despre femei. Îi fac pe unii oameni să se simtă neconfortabil (și sunt conștientă de asta), dar face parte din procesul care, cred eu, că este unul dintre cele mai importante elemente din istorie, care încă nu e terminat – a le da putere femeilor să își ia viața în mâini.”

Foto: giphy.com, akomanet.com

1 /
    Hillary Clinton, Donald Trump, America, Statele Unite ale Americii, prezidențiale, alegeri, președinție Hillary Clinton, Donald Trump, America, Statele Unite ale Americii, prezidențiale, alegeri, președinție Hillary Clinton, Donald Trump, America, Statele Unite ale Americii, prezidențiale, alegeri, președinție Hillary Clinton, Donald Trump, America, Statele Unite ale Americii, prezidențiale, alegeri, președinție

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

20 de lucruri despre José Mujica, cel mai sărac…
6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…