Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Dacă relația ta nu are aceste 5 elemente, nu va trece testul timpului

În zilele noastre, devine tot mai greu să găsești o relație serioasă, bazată pe ceva mai mult decât sex – mai ales când aplicațiile de dating încep să ia cu asalt generația tânără, substituind flirtul și discuțiile față în față.

Firește, sexul este important într-o relație. Dacă nu ești atras de acea persoană, probabil că nici nu ajungeți să fiți împreună. Dar sunt alți factori care fac relația puternică, factori care nu au nicio legătură cu sexul.

Fiecare dintre acești factori aduce o perspectivă diferită asupra relației, întărind-o. Este o idee bună să ai aceste criterii în minte atunci când îți evaluezi relația actuală, sau când te gândești să începi o relație.

Aceste elemente pot face diferența dintre o flacără de moment și o căsnicie pe termen lung.

  • Personalitate

Personalitățile se completează într-o relație sănătoasă. Asta nu înseamnă neapărat că trebuie să ieși la întâlnire cu o persoană la fel ca tine; unele personalități se potrivesc mai bine cu caracterele opuse.

Ai nevoie să fii într-o relație cu cineva a cărui personalitate se potrivește cu a ta. Încearcă să rezolvați orice necondordanță încă de la începutul relației, dar ține minte că nu trebuie să schimbi persoana de lângă tine fundamental pentru a fi fericiți.

Cu cât încerci mai mult să îl schimbi pe cel de lângă tine, cu atât te va respinge. Încearcă să găsești pe cineva cu care funcționezi în mod natural, iar relația fericită va veni de la sine.

  • Comunicare

Comunicarea este un element care se construiește, fiind fundamentul oricărei relații sănătoase. Nu poți și nu vei ști ce dorește partenerul tău și ce nevoi are, dacă nu există comunicare între voi.

Când ești într-o relație, sunteți o echipă. Ca echipă, trebuie să vă asigurați că aveți grijă unul de celălalt, și că faceți tot ce ține de voi pentru binele echipei.

  • Prietenie

Căsătorește-te cu cel mai bun prieten. Și poți începe prin a ieși la întâlnire cu cel mai bun prieten. Începe-ți relația cu o fundație solidă. Ar trebui să puteți râde și plânge împreună, și să vă sprijiniți în momentele frumoase, dar mai ales în cele grele. O relație sănătoasă înseamnă să îi poți spune partenerului toate secretele tale, tot ce simți și crezi.

Prietenul tău cel mai bun este omul pe care îl vrei în viața ta pentru totdeauna; când partenerul tău îți este și cel mai bun prieten, vei face tot ce poți pentru ca relația să dureze.

  • Încredere

Ai încredere în partenerul tău. Cu siguranță ai avut parte de dezamăgiri în trecut, dar partenerul tău actual nu este sinonim cu fostul.

Dacă partenerul a făcut un lucru nepotrivit, ar trebui cu adevărat să fii cu el? Fii cu cineva în care poți avea încredere totală.

Relațiile trebuie să reprezinte o sursă de confort și alinare. Când nu ai încredere în omul de lângă tine, nesiguranța se extinde în toată viața ta. Lipsa de încredere înseamnă și moartea relației.

  • Sex

După cum am precizat și mai devreme, sexul nu este cel mai important într-o relație – dar asta nu înseamnă că nu e important. Sexul de calitate îmbunătățește starea de spirit și te eliberează de stres.

Sexul de calitate va întări relația, dar ține minte că nu e vorba doar despre asta. Căutați și alternative pentru a vă simți bine și a scăpa de stres, pentru a menține starea de fericire cât mai mult timp.

Firește, nu toate relațiile sunt la fel, dar aceste cinci criterii vor ține, cu siguranță, majoritatea relațiilor fericite și solide.

Iar dacă mai mulți oameni ar acorda atenție acestor elemente, această generație tânără și, uneori, confuză, poate începe să aibă parte de relații stabile, serioase, care durează mai mult decât doar câteva luni.

Foto: pexels.com

1 /
    relații, sex, parteneri, femei, bărbați, cuplu, căsătorie, psihologie, probleme de cuplu relații, sex, parteneri, femei, bărbați, cuplu, căsătorie, psihologie, probleme de cuplu relații, sex, parteneri, femei, bărbați, cuplu, căsătorie, psihologie, probleme de cuplu relații, sex, parteneri, femei, bărbați, cuplu, căsătorie, psihologie, probleme de cuplu relații, sex, parteneri, femei, bărbați, cuplu, căsătorie, psihologie, probleme de cuplu relații, sex, parteneri, femei, bărbați, cuplu, căsătorie, psihologie, probleme de cuplu

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…
Trucuri pentru a face purtatul ochelarilor mai confortabil