Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Doi ani fără iubitul actor Robin Williams! – Imagini de la debutul său

Acum doi ani, marele actor Robin Williams părăsea această lume, lăsând în urmă un gol imens.

În 2014, artistul a decis să se sinucidă la domiciliul său din San Francisco, la vârsta de 63 de ani. Ulterior, a fost confirmat că Williams s-a spânzurat, întrucât suferea de depresie din cauza luptei pe care o ducea cu dependența de alcool și droguri.

Robin Williams a devenit cunoscut prin rolul din serialul de televiziune "Mork and Mindy" şi a câştigat un premiu Oscar pentru personajul jucat în "Good Will Hunting". Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane pentru rolurile din "Bună dimineaţa, Vietnam", "Cercul poeţilor dispăruţi" şi "Regele pescar".

Actorul are, din 12 decembrie 1990, o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Ultimele sale apariții în film au fost "Night at the Museum: Secret of the Tomb" (decembrie 2014), ''Boulevard'' (iulie 2015) și ''Absolutely Anything'' (august 2015, voce).

Williams a avut trei copii: Zachary, cu prima lui soție, Valerie Velardi, și Zelda și Cody, cu cea de-a doua soție, Marsha Garces, de care a divorțat în 2008. În 2011, actorul s-a căsătorit cu graficiana Susan Schneider. Desfășura numeroase activități caritabile, fiind implicat în Comic Relief și Fundația ''Christopher and Dana Reeve'', înființată de fostul actor ce l-a interpretat pe Superman, dedicată celor care au suferit leziuni ale măduvei spinării.

Foto: abc7news.com, realitatea.net

1 /
    Robin Williams, doliu, moarte, filme, actori, Good Will Hunting Robin Williams, doliu, moarte, filme, actori, Good Will Hunting Robin Williams, doliu, moarte, filme, actori, Good Will Hunting Robin Williams, doliu, moarte, filme, actori, Good Will Hunting Robin Williams, doliu, moarte, filme, actori, Good Will Hunting

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

20 de lucruri despre José Mujica, cel mai sărac…
6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…