Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Joelle Weekend Vibes: 9 lucruri simple pe care să le faci când te plictisești în weekend

Poate că ți-ai dorit de mult să faci anumite lucruri și le-ai tot amânat de-a lungul timpului – o plimbare de după-amiază cu prietena ta, o seară întreagă cu serialul tău preferat, o sesiune de gătit împreună, shopping și râs pe săturate privind la fotografiile din liceu. Sâmbăta perfectă, nu?

Însă, pe ultima sută de metri, prietena ta anulează tot pentru că are alte planuri „ce nu suportă amânare”, iar tu te trezești stând singură în fața televizorului, întrebându-te ce ai putea să faci ca să-ți omori timpul.  

Înainte să-ți faci o listă cu 10 filme pe care să le vezi într-o singură zi în pijamale și să-ți comanzi o tonă de mâncare chinezească, citește sfaturile noastre despre cum să-ți petreci weekendul (într-un mod productiv), chiar și când ai senzația că e distrus:  

1. Examinează-ți șifonierul.

Analizează-ți garderoba la rece și scapă de toate hainele care nu îți mai vin bine, care nu mai suportă reparații, sau pe care nu le-ai mai purtat de mult și nu mai plănuiești să o faci prea curând. Orice este portabil poți chiar scoate la vânzare sau dona, făcând loc pentru alte haine noi. Și, să fim serioși, cui nu-i place o garderobă reînnoită?

2. Mergi la magazinele vintage.

După ce ți-ai făcut loc în șifonier pentru noi piese vestimentare, poți cotrobăi prin magazinele vintage din orașul tău, sau prin cele online, după haine deosebite, ce merită investiția. 

3. Încearcă un program nou de fitness.

Este foarte bine dacă te ții de un program strict de sport, în care mergi la sală de 3-4 ori pe săptămână, alergi în fiecare dimineață și faci yoga duminica. Dar, uneori, acest program poate deveni plictisitor și ai nevoie de o schimbare. Poți încerca o clasă de box, dans, orice este nou și pe gustul tău – și, astfel, vei avea ocazia perfectă să te răsfeți după. Iar dacă nu obișnuiești să faci sport, aceasta e ocazia perfectă pentru a ieși din monotonie! 

4. Sună-ți prietenii când ești la piață. 

Excursia până la piață poate fi chiar distractivă dacă te bucuri de toate culorile din jur și suni un prieten cu care nu ai mai vorbit de mult, că să vezi ce mai face. Vei fi terminat cumpărăturile fără să-ți dai seama, și te vei simți bine pentru că ai ținut legătura cu un prieten. 

5. Exersează machiajul sau coafura care nu ți-a ieșit niciodată. 

Poate că în timpul săptămânii nu ai prea mult timp să te dichisești – însă nu-i așa că admiri look-ul perfect retușat pe care îl vezi la stiliștii de pe Instagram? Cu siguranță ai cel puțin un stil de machiaj sau coafură pe care ai vrut să-l încerci, dar te-ai lăsat păgubașă după jumătate de oră, pentru că îți amorțiseră mâinile și arătai că un artist de circ.

Acum ai ocazia să exersezi acel look, ca să nu te mai chinui data viitoare și să întârzii două ore la aniversarea prietenei tale. Te poți uita la tutoriale, căuta trucuri și sfaturi, poți căuta produsele potrivite pentru ceea ce îți dorești – doar ai un weekend întreg la dispoziție! 

6. Îmbogățește-ți cultura. 

Închide televizorul și caută bilete la teatru, la operă, sau la o expoziție. Dă o fugă până la librărie și alege o carte pe gustul tău, sau deschide cartea aceea care zace în bibliotecă de jumătate de an. Weekendul e perfect pentru relaxare prin cultură! 

7. Curăță vitrina de băuturi.

Sigur ai o mulțime de sticle de vin, lichior, whisky și Martini pe jumătate goale, care zac în vitrină cu băuturi de cel puțin jumătate de an. Joacă rolul barmanului pentru o zi și încearcă toate combinațiile de cocktailuri care îți trec prin minte. Iar seara, poate îți inviți prietenii să guste! 

8. Fă-ți propriul tur al orașului. 

Pregătește-ți adidașii - informează-te dinainte despre clădirile cu importanță istorică sau arhitecturală, plănuiește un traseu pe gustul tău și ia orașul la pas. E foarte important să privești și în sus, nu doar la baza clădirilor. Nici nu știi ce ai putea descoperi despre orașul tău! 

9. Răsfață-te cu un prânz rafinat.

Doar pentru că nu ai companie, nu înseamnă că nu te poți răsfăța cu o masă deosebită în oraș. Știi restaurantul acela italian pe care vrei să-l încerci de atâta timp? Sau brutăria aceea franțuzească dinspre care vin mereu mirosuri delicioase? Acum e momentul să o faci! Ia și o carte cu tine, iar după-amiaza ta va fi perfectă! 

Nu trebuie să ai pe cineva alături că să te bucuri de weekend. Sunt atâtea activități plăcute pentru care nu-ți trebuie partener, iar weekend-ul este momentul perfect pentru a le întreprinde – le meriți, după o săptămână grea de muncă! 

Foto: pexels.com

1 /
    weekend, activități, relaxare, oraș, prânz, cină, sfârșit de săptămână, cultură, machiaj, vintage, shopping weekend, activități, relaxare, oraș, prânz, cină, sfârșit de săptămână, cultură, machiaj, vintage, shopping weekend, activități, relaxare, oraș, prânz, cină, sfârșit de săptămână, cultură, machiaj, vintage, shopping weekend, activități, relaxare, oraș, prânz, cină, sfârșit de săptămână, cultură, machiaj, vintage, shopping weekend, activități, relaxare, oraș, prânz, cină, sfârșit de săptămână, cultură, machiaj, vintage, shopping weekend, activități, relaxare, oraș, prânz, cină, sfârșit de săptămână, cultură, machiaj, vintage, shopping weekend, activități, relaxare, oraș, prânz, cină, sfârșit de săptămână, cultură, machiaj, vintage, shopping weekend, activități, relaxare, oraș, prânz, cină, sfârșit de săptămână, cultură, machiaj, vintage, shopping weekend, activități, relaxare, oraș, prânz, cină, sfârșit de săptămână, cultură, machiaj, vintage, shopping weekend, activități, relaxare, oraș, prânz, cină, sfârșit de săptămână, cultură, machiaj, vintage, shopping

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

20 de lucruri despre José Mujica, cel mai sărac…
6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…