Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Joelle Weekend Vibes: Ce facem în această mini-vacanță de Sfânta Maria

Acest sfârșit de săptămână este unul prelungit, fiind transformat într-o scurtă vacanță de patru zile datorită sărbătorii Adormirii Maicii Domnului.

Și acest weekend este încărcat de activități, de la concerte, la festivaluri și evenimente culturale, în întreaga țară. Iată ce am selectat pentru voi pentru această perioadă:

Concert Rihanna în Piața Constituției

Poate cel mai așteptat eveniment al anului, Rihanna sosește pentru prima dată în România în cadrul turneului mondial Anti-World Tour. Ea va concerta sâmbătă, 14 august, în Piața Constituției.

ZUtopia music Festival cu Steve Aoki și Sia

Concertul Rihannei va fi urmat de ZUtopia Music Festival, în cadrul căruia vor concerta Steve Aoki pe 15 august și, pentru cei care sunt dispuși să își prelungească vacanța: Sia, pe 17 august!

Festivalul Summer Well

Cea de-a șasea ediție Summer Well debutează anul acesta sâmbătă, 13 august, la Domeniul Știrbey, Buftea, iar în ambele zile de festival vor concerta câte cinci trupe, porțile deschizându-se începând cu ora 15:00. Headlinerii Summer Well 2016 sunt: Hurts și The Chemical Brothers.

Sunset Festival Vama Veche

Sunset Festival a început deja de ieri în Vama Veche și îi găzduiește anul acesta pe Subcarpați, Frații Grimme, Battle MC România și DJ Oldskull. Evenimentul se încheie sâmbătă, 13 august.

Regatta Bricul Mircea

Cu ocazia sărbătoririi Zilelor Marinei în acest weekend, Black Sea Sailing Association și Marina Eforie găzduiesc și în acest an Regatta Bricul Mircea, o competiție nautică acerbă ce se încheie abia duminică și are loc în stațiunea Eforie Nord de pe litoral.

O nouă serie de concerte începe mâine, avându-i pe Bosquito Live la Papa la Sanyi în Vama Veche, pe Voltaj, Ami, What’s Up, Nicoleta Nucă și Carla’s Dreams în Piața Ovidiu din Constanța în cadrul SummerKiss Live Concerts, Proconsul, Lora, Delia și Grasu XXL în Mamaia.

Ziua de luni este Ziua Marinei Române și este sărbătorită prin diverse evenimente, cu manifestații, exerciții și marșuri militare și diverse demonstrații în Constanța, Mangalia, Brăila, Tulcea, Galați, București și Bicaz. Programul complet al evenimentelor poate fi găsit pe www.navy.ro. Pe lângă Ziua Marinei, Constanța sărbătorește luni și 110 ani de la inaugurarea stațiunii Mamaia, în Piațeta Cazinoului.

La Sibiu, cea de-a șasea ediție a Festivalului Classics for Pleasure a început deja de ieri, oferind publicului sibian cea mai bogată şi variată ediţie de până acum, cuprinzând 5 concerte clasice în Piaţa Mare, 2 concerte în Biserica Ursulinelor şi o expoziţie de pictură amenajată în cadrul Centrului de Informare Turistică. Pe parcursul celor 4 zile de festival, vor evolua peste 400 de artişti şi 15 invitaţi de talie internaţională din ţară şi străinătate alături de unele dintre cele mai apreciate orchestre şi ansambluri din România.

Orice ați decide să faceți în acest weekend, activități sunt o mulțime, dintre cele mai variate. Este foarte simplu doar să dați o simplă căutare pe Google, și veți observa că evenimentele din acest sfârșit de săptămână satisfac toate gusturile.

Foto: shutterstock.com, best-event.ro

1 /
    weekend, Rihanna, Sia, Steve Aoki, Summer Well, Sunset Festival, Bricul Mircea, Ziua Marinei, concerte weekend, Rihanna, Sia, Steve Aoki, Summer Well, Sunset Festival, Bricul Mircea, Ziua Marinei, concerte weekend, Rihanna, Sia, Steve Aoki, Summer Well, Sunset Festival, Bricul Mircea, Ziua Marinei, concerte weekend, Rihanna, Sia, Steve Aoki, Summer Well, Sunset Festival, Bricul Mircea, Ziua Marinei, concerte

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

20 de lucruri despre José Mujica, cel mai sărac…
6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…