Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

John Legend s-a îndrăgostit de iubita lui prin postările ei de pe Twitter!

John Legend și Chrissy Teigen sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood, reprezentând modelul ideal de iubire și armonie.

Sunt extrem de fericiți împreună și au un copil superb. John Legend și Chrissy Teigen nu sunt recunoscuți doar pentru faptul că au o relație de iubire minunată, dar și pentru că au un simț al umorului extrem de dezvoltat, lăsând la o parte toate aroganțele de Hollywood.

Cântărețul în vârstă de 37 de ani a mărturisit într-un interviu recent cum a realizat că s-a îndrăgostit de Chrissy, chiar citindu-i postările de pe Twitter:

„Am început să mă îndrăgostesc de ea prin telefon pentru că se pricepe la acele 140 de caractere. E atât de bună și de inteligentă. Am început să văd asta la ea imediat. Și am realizat că este chiar impresionantă.”

Apoi a admis:

„Odată ce am început să petrecem mai mult timp împreună în pauzele din turnee, am realizat că avem o conexiune minunată – care a înflorit într-o căsătorie și un copil.”

Modul ei de a scrie SMS-uri a mai reprezentat un lucru care l-a impresionat pe John, fiind la fel de inteligent și bine gândit, el afirmând:

"La începutul relației noastre, vorbeam mult prin SMS-uri, și am început să îi văd simțul umorului. Vorbeam la telefon, și am văzut cât de inteligentă și amuzantă e."

Noi suntem încântați de iubirea lor și credem că fiecare dintre noi merită o astfel de relație superbă!

Foto: huffingtonpost.com, instagram.com  

1 /
    John Legend, Chrissy Teigen, Twitter, căsătorie, relație, îndrăgosteală John Legend, Chrissy Teigen, Twitter, căsătorie, relație, îndrăgosteală

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

20 de lucruri despre José Mujica, cel mai sărac…
6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…