Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

O artistă din Marea Britanie lansează o carte de colorat feministă despre...vagin!

Cărțile de colorat fac parte din activitățile de recreere ale copiilor, dezvoltându-le, în același timp, latura creativă. Însă, pentru adulți, reprezintă o metodă de a se elibera de stres și a vedea lumea din altă perspectivă.

Artista britanică Beki Reilly a creat o carte de colorat pentru adulți cu mesaj feminist, sprijinind femeile să își accepte și iubească părțile intime.

Ideea principală a cărții este aceea de a folosi cuvintele obscene folosite în mod normal pentru a descrie și denigra vaginul și de a le transforma percepția prin culori.

“Colour Up Next Tuesday” este cartea de colorat prin intermediul căreia artista derulează o campanie de strângere de fonduri pentru a duce proiectul la un nivel mai înalt.

“Majoritatea cuvintelor din ilustrații sunt folosite uzual pentru a umili femeia fiindcă are vagin”, explică Beki. “Transformând cuvântul prin culoare, îți poți schimba total percepția asupra lui”, a adăugat ea.

Cartea în ediție print urmează să fie lansată în luna noiembrie a acestui an, publicul având până atunci la dispoziție imaginile în variantă PDF pentru a fi descărcate online.

Foto: kickstarter.com

1 /
    feminism, vagin, cărți de colorat, iubire de sine, acceptare, femei, părți intime feminism, vagin, cărți de colorat, iubire de sine, acceptare, femei, părți intime

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

20 de lucruri despre José Mujica, cel mai sărac…
6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…