Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Pantofi și pași românești cu stil

Veronesse, brandul românesc de încălțăminte cu o tradiție de peste 20 de ani, a lansat joi colecția haute couture denumită "Pași românești".

Prezentarea noii colecții a avut loc la AFI Palace Cotroceni și păstrează farmecul aparte al faptului că este lucrată manual.

Pantofii brandului sunt concepuți pentru a putea fi purtați în orice moment al zilei, iar cei mai extravaganți dintre ei sunt inspirați de creațiile marilor case de modă și fac senzație inclusiv peste hotare, fiind exportați în Franţa, Marea Britanie, Italia, Republica Moldova şi Singapore. 

Conform reprezentanților brandului, româncele sunt dispuse să cheltuiască, în medie, 400 de lei pe o pereche de pantofi și îi preferă, de obicei, pe cei cu toc înalt, indiferent de sezon ori de tendințe.

Povestea Veronesse datează din anul 1994, atunci când familia Petrescu a deschis un mic magazin de încălțăminte într-o galerie comercială din București.

Investiția a fost substanțială la acea vreme, întrucat era vorba de un spațiu ‘la roșu’, bugetul atingând 30.000-40.000 de euro. Ne-am axat pe produse din piele, de calitate, făcute la comandă și pe importuri din Italia”, își amintește Diana Petrescu, brand manager Veronesse, prezentă la evenimentul de joi.

În plus, muzica Alexandrei Violin a potențat atmosfera frumoasă a lansării, la care au participat oameni din presa scrisă, din televiziune, dar și bloggeri.

Prezentarea colecției a fost pregătită în cele mai mici detalii sub coordonarea atentă a Mihaelei Tudor, owner & PR Executive Tudor Communication.

Foto: Mihai Stoian

1 /
    Veronesse, Pași românești, retail, pantofi Veronesse, Pași românești, retail, pantofi

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

20 de lucruri despre José Mujica, cel mai sărac…
6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…