Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Președintele Barack Obama va ține propriul festival de muzică în curtea Casei Albe

Barack Obama este recunoscut pentru felul său nonconformist de a fi, fiind unul dintre cei mai populari conducători de stat, prin apropierea sa constantă de oameni și prin faptul că este mereu la curent cu tendințele vremii.

De data aceasta, se apropie din nou de tineret și lansează un anunț inedit.

Pe finalul mandatului său de președinte, el câștigă iar teren cu persoanele tinere, găzduind un festival de muzică la Casa Albă, centrat pe „idei, artă și acțiune”, inspirat fiind de festivalul South By Southwest (SXSW) din Austin.

Casa Albă a emis un comunicat săptămâna trecută, care cita:

“Anul acesta, președintele Obama a participat la South by Southwest în Austin pentru a avea o discuție despre angajamentul civic, și pentru a provoca tinerii creativi și antreprenori din întreaga țară să ne ajute să trecem peste provocările noastre cele mai dificile.

Luni, 3 octombrie, sărbătorim acest spirit al inovației cu un eveniment la Casa Albă, intitulat South by South Lawn.”

South by South Lawn, sau “SXSL,” va fi un eveniment de o zi ce va avea loc pe gazonul din curtea Casei Albe, după cum sugerează și numele. Festivalul va avea muzică a “artiștilor consacrați care își folosesc muzica pentru a inspira publicul”.

Următoarea întrebare este: cum se poate participa?

Casa Albă a deschis un sistem de înscrieri pentru persoane care doresc să se nominalizeze pe ele însele, sau pe un prieten, pentru participare.

Casa Albă caută, în mod special, să încurajeze „creatorii, inovatorii și organizatorii” din întreaga țară să viziteze capitala Washington DC datorită acestui eveniment.

Suntem foarte curioși dacă președintele va participa și în calitate de DJ sau MC – nu ne-ar surprinde!

Foto: reuters.com

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

20 de lucruri despre José Mujica, cel mai sărac…
6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…