Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Vă mai amintiți de Dulce Maria din „Carita de Ángel”? Iată cum arată acum!

Avea doar cinci ani când făcea furori prin anii 2000 cu personajul Dulce Maria din telenovela „Carita de Ángel”.

Daniela Aedo o interpreta când încă era foarte mică pe Dulce Maria, o fetiță care și-a pierdut mama de timpuriu și care îi încânta pe toți cu zâmbetul și trăsnăile ei.

Actrița care a dat viață personajului are astăzi 21 de ani și este o femeie în toată regula. Nu mai seamănă deloc cu fetița dulce, care purta codițe și uniformă de la școala catolică de fete.

Daniela a renunțat la lumea telenovelelor de mult. Ultima sa apariție într-o astfel de producție a fost în 2002-2003, la scurt timp după succesul cu ”Carita de Ángel”. Daniela a acceptat după aceea doar apariții episodice în producțiile televizate.

A decis ulterior să se dedice muzicii, iar astăzi o mai vedem doar în ipostaza de cântăreață.

Foto: okmagazine.ro, instagram.com, coisazdaliiz.blogspot.com

1 /
    Dulce Maria, Carita de Angel, Daniela Aedo, telenovele, seriale, actriță Dulce Maria, Carita de Angel, Daniela Aedo, telenovele, seriale, actriță Dulce Maria, Carita de Angel, Daniela Aedo, telenovele, seriale, actriță Dulce Maria, Carita de Angel, Daniela Aedo, telenovele, seriale, actriță Dulce Maria, Carita de Angel, Daniela Aedo, telenovele, seriale, actriță Dulce Maria, Carita de Angel, Daniela Aedo, telenovele, seriale, actriță Dulce Maria, Carita de Angel, Daniela Aedo, telenovele, seriale, actriță Dulce Maria, Carita de Angel, Daniela Aedo, telenovele, seriale, actriță Dulce Maria, Carita de Angel, Daniela Aedo, telenovele, seriale, actriță

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

20 de lucruri despre José Mujica, cel mai sărac…
6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…