Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Vă mai amintiți de Milagros din „Înger sălbatic”? Iată cum arată acum, la 40 de ani! – Galerie Foto

Telenovela „Înger sălbatic”, difuzată în anii ’90 pe postul de profil Acasă TV, a fost cea care a propulsat-o pe Natalia Oreiro pe culmile succesului, devenind idolul tuturor adolescentelor din acea perioadă, ajungând să îi facă concurență serioasă divei Thalia.

Milagros, sau Milli, după cum era numit personajul interpretat de Natalia pe când avea 21 de ani, era o copilă naivă, rebelă și curajoasă, care mergea până în pânzele albe pentru visurile sale.

Astăzi, îngerul sălbatic s-a îmblânzit, vedeta de origine uruguayancă fiind căsătorită încă din 2001 cu solistul trupei Divididos, cu care are un băiețel, Merlin Atahualpa. Cel mic este protagonistul unei campanii UNICEF demarate de Natalia, în care ea încearcă să convingă proaspetele mămici să își alăpteze pruncii până la vârsta de doi ani. 

Ultima ei apariție de pe covorul roșu i-a lăsat pe toți cu gura căscată – artista a apărut la Festivalul Internațional de Film de la Moscova, afișând o siluetă și un look de invidiat. Frumoasa uruguayancă arată la fel de bine ca la 20 de ani – atât de bine încât nici nu a avut nevoie de sutien! 

 
 

Foto: Hepta

1 /
    Natalia Oreiro, Muneca Brava, Milagros, Înger Sălbatic, Acasă TV Natalia Oreiro, Muneca Brava, Milagros, Înger Sălbatic, Acasă TV Natalia Oreiro, Muneca Brava, Milagros, Înger Sălbatic, Acasă TV Natalia Oreiro, Muneca Brava, Milagros, Înger Sălbatic, Acasă TV Natalia Oreiro, Muneca Brava, Milagros, Înger Sălbatic, Acasă TV Natalia Oreiro, Muneca Brava, Milagros, Înger Sălbatic, Acasă TV Natalia Oreiro, Muneca Brava, Milagros, Înger Sălbatic, Acasă TV

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

20 de lucruri despre José Mujica, cel mai sărac…
6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…