Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Noua modă în machiaj: iluminatorul de sirenă!

Anul acesta, sirenele sunt la mare căutare în tot ceea ce înseamnă modă – de la tendințe în machiaj, manichiură, la tendințe în materie de standarde corporale.

După ce noua tendință în materie de standarde corporale a coapselor de sirenă a luat cu asalt Internetul, acum, sirenele își fac loc și în tendințele de make-up.

Privirea de sirenă nu mai este acum doar o poveste, chipul nostru căpătând acum nuanțe electrice, hipnotizante, de vernil, albastru, lila și fuchsia, toate derivate din spuma mării, datorită...iluminatorului de sirenă.

Brandul de cosmetice Love Luxe Beauty a făcut posibil acest fapt, tot mai multe femei din întreaga lume bucurându-se de această transformare de look, fiecare dintre ele descoperindu-și sirena înterioară cu ajutorul acestui machiaj electrizant.

Dacă vă întrebați ce culoare are sirena, aflați că există, în noua paletă coloristică, o nuanță ce poartă acest nume, și include reflexii de roz, mov, albastru și verde, toate strălucitoare – iar această nuanță se găsește atât în varianta pudrată, mai discretă, cât și în cea lichidă, mai concentrată.

Nebunia sirenelor a căpătat atât de multă amploare, încât regăsim creaturile mitice în foarte multe forme, de la pudre compacte, la mai multe tipuri de iluminatoare, sau chiar oglinzi de buzunar.

Privirile electrizante de sirenă se pot obține cu produsele al căror preț variază între 9$ și 30$, toate disponibile pe site-ul Love Luxe Beauty.

Foto: instagram.com, pinterest.com

1 /
    machiaj, make-up, modă, tendințe, sirenă, culori, iluminator machiaj, make-up, modă, tendințe, sirenă, culori, iluminator machiaj, make-up, modă, tendințe, sirenă, culori, iluminator machiaj, make-up, modă, tendințe, sirenă, culori, iluminator machiaj, make-up, modă, tendințe, sirenă, culori, iluminator machiaj, make-up, modă, tendințe, sirenă, culori, iluminator machiaj, make-up, modă, tendințe, sirenă, culori, iluminator

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

O femeie s-a machiat doar pe jumătate din chip pentru…
5 greșeli de machiaj care te fac să pari mai în…