Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Gestul uimitor al lui Armin van Buuren după 5 ore de mixat la Untold! DJ-ul s-a așezat în genunchi în fața publicului!

Armin van Buuren a fost unul dintre preferații line-up-ului de la Untold, performanța sa de la festival fiind așteptată cu nerăbdare de miile de participanți.

DJ-ul olandez a susținut un concert de aproape 5 ore sâmbătă seară, iar la sfârșit a îngenuncheat în fața publicului, în semn de mulțumire. El a menționat că poate gestul său a fost „puțin ridicol”, dar a ținut neapărat să își exprime recunoștința pentru miile de oameni care l-au primit cu căldură.

Armin van Buuren a declarat pentru presă că îi plac concertele lungi, la începutul carierei sale mixând câte 4-5 ore: 

"Concertul de la Untold a fost, din nou, unul dintre cele mai bune ale anului. Ca DJ e un vis să ai concerte cât mai lungi pentru că toată lumea are set-up-uri scurte. Ceea ce nu e neapărat rău, dar mie îmi plac concerte de măcar patru ore, pentru că la începutul carierei mixam în continuu 4-5 ore. Pentru mine, ca DJ, să am oportunitatea unui concert de cinci ore în faţa a 40.000 de oameni e nemaipomenit. Nu pot compara cele două concerte. Cel de anul trecut a fost printre cele mai bune din acel an, dar acum a fost un concert care a şi durat mai mult şi la final nu îmi venea să cred că mai rămăseseră cel puţin 40.000 de oameni, deşi răsărise soarelea spus DJ-ul, adăugând la final că scena de la Cluj a fost una uimitoare.

El a completat declarațiile sale cu faptul că rolul artiștilor în aceste perioade dificile prin care trece întreaga planetă este să unească oamenii prin muzica lor.

Artistul a avut pregătită o serie de surprize pentru publicul de la Cluj, îmbunătățind experiența vizuală din acest an, dar și adăugând în playlist o piesă din repertoriul românesc! 

Am avut şi un cântec cântat în limba română pe care mi-l recomandase cineva, mi-a plăcut şi l-am pus. Am văzut că lumea era destul de surprinsă, dar cred că a fost amuzant şi a fost un gest frumos pentru români. Sunt mulţi artişti români care îmi plac şi aici se face muzică bună.”, a concluzionat el.

Armin van Buuren a susținut concertul de sâmbătă seară pe scena principală de pe stadionul Cluj Arena, reprezentație care a început după ora 2 și s-a încheiat în jurul orei 7 dimineața, cu un foc de artificii, în cadrul celei de-a treia seri de festival.

Foto: shutterstock.com

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Social Wednesday: Cum schimbă social media statutul…
Secrete de vedetă: învață cum să ieși perfect în…