Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Secrete de vedetă: învață cum să ieși perfect în poze!

Am admirat întotdeauna celebritățile pentru pozele perfecte, care ies fără greșeală la fiecare eveniment. Uneori ne întrebăm dacă într-adevăr fizicul lor reprezintă perfecțiunea, sau au, ca de obicei, câteva trucuri la îndemână.

Noi vă dezvăluim șapte dintre cel mai des folosite trucuri pentru a ieși perfect în fotografii, de fiecare dată:

1. Joacă-te cu unghiurile

Întoarce-ți corpul într-o parte cam cu 45 de grade, rotește-ți umerii către cameră; așază un picior în fața celuilalt, și lasă-ți greutatea pe piciorul din spate. Această poziție îți subțiază talia, îți alungește picioarele și te face să pari mai înaltă. Dacă dorești să pozezi cu o mână în șold, dar ai trunchiul scurt, așază mâna mai jos decât unde este talia, de fapt. Dimpotrivă, dacă ai trunchiul alungit, plasează mâna deasupra taliei.
 

 

2. Stai ca o balerină

Când stai jos într-o fotografie, trunchiul se cocoșează și se rotunjește, așa că ai nevoie să adopți o poziție de dansatoare. Imaginează-ți cum cineva te trage de o sfoară agățată în creștet, în așa fel încât spatele și gâtul să se lungească. Trage stomacul înapoi și lasă bărbia puțin în jos. Dacă ești fotografiată doar până la brâu (la masă într-un restaurant, de exemplu), depărtează picioarele și împinge brațele pe genunchi, îndreptându-ți spatele – te va face să arăți înaltă și suplă. 
 

 

3. Pune în valoare brațele tonifiate

Dacă îți așezi mâna pe stomacul cuiva într-o fotografie, îndepărtează-ți brațul de trunchi, pentru a nu-l turti și a nu-l face să-și piardă din suplețe.
 

 

4. Ieși în afară în pozele de grup

Dacă stai la marginea unui grup într-o poză, îndreaptă-ți coapsele către ei, întoarce umerii spre cameră și trage-i puțin în spate, pentru a subția talia. Dacă te afli în mijlocul grupului, împinge-ți posteriorul spre spate pentru a pune în valoare talia și a o contura frumos.
 

5. Alungește-ți picioarele

Când pozezi cu picioarele la vedere, dacă le plasezi în fața ta îți vor tăia corpul în două. Întoarce picioarele într-o parte, așază piciorul dinspre cameră deasupra și îndreaptă-ți degetele în jos, pentru a alungi picioarele și a pune în valoare mușchii gambelor. Pentru a evita ca aspectul coapselor să fie unul chinuit și strivit, ridică vârfurile degetelor pentru a împinge în sus piciorul de dedesubt, iar cel de deasupra ridică-l în așa fel încât să se sprijine doar simbolic de cel de jos. 
 

 

6. Evită gușa

Camera îți va aplatiza trăsăturile, deci va fi nevoie să exagerezi anumite aspecte, pentru a arăta normal în fotografia finală. Împinge-ți umerii în spate, scoate gâtul mult în afară și lasă bărbia puțin în jos. Va părea ciudat pe moment, însă efectul te va încânta.
 

 

7. Cum ieși bine în poza de la plajă

Dacă stai direct pe burtă, stomacul va arăta turtit la cameră, deci ridică genunchii pentru a crea un spațiu sub pelvis, și împinge posteriorul în sus. Sau pune în valoare decolteul sprijinindu-te pe antebraț și mascând stomacul. Pentru a-ți arăta formele, stai pe o parte, cu capul sprijinit în mână, și așază genunchiul de deasupra în fața celui de dedesubt, pentru a crea o curbă frumoasă.
 
 

Vă sfătuim că, data viitoare când vă pozați, să încercați aceste sfaturi și să ne spuneți cum a fost! 

 
 
Foto: shutterstock.com, allure.com 
1 /
    poze, vip, vedete, photoshoot poze, vip, vedete, photoshoot poze, vip, vedete, photoshoot poze, vip, vedete, photoshoot poze, vip, vedete, photoshoot poze, vip, vedete, photoshoot poze, vip, vedete, photoshoot poze, vip, vedete, photoshoot

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Social Wednesday: Cum schimbă social media statutul…
Gestul uimitor al lui Armin van Buuren după 5 ore…