Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Știința spune că parfumurile Victoria’s Secret sunt doar spray-uri de gândaci de fițe!

Ne place tot ce înseamnă Victoria’s Secret, de la lenjeria intimă ce ne face forme superbe, la parfumurile cu tente seducătoare. Dar ce spune știința despre aceste parfumuri?

Un studiu efectuat de Universitatea din New Mexico a demonstrat că parfumurile Victoria’s Secret au capacitatea de a alunga insectele chiar mai bine decât spray-ul pentru gândaci! 

Cercetătorii au testat eficiența diverselor spray-uri pentru gândaci, iar pe listă s-a aflat (oare de ce?!) și un parfum produs de casa de modă. Aparent, acest parfum a avut cea mai mare eficiență în a ține țânțarii la distanță. 
Deși specialiștii ne recomandau până recent să evităm aromele florale, pentru a nu atrage insectele, iată că Victoria’s Secret contrazice această teorie – nu doar că lansează parfumuri care le țin la distanță, dar nici măcar nu conțin solventul care le îndepărtează și care se găsește de obicei în spray-urile pentru insecte!
 
 
Această veste nu poate decât să ne bucure, pentru că, de acum încolo, vom purta parfumurile Victoria’s Secret nu doar pentru modă, ci și în scop util! Adio, mușcături de țânțar! 
 
Foto: shutterstock.com 
 
1 /
    moda, fashion, Victoria's Secret, parfum, spray de gandaci moda, fashion, Victoria's Secret, parfum, spray de gandaci

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Social Wednesday: Cum schimbă social media statutul…
Gestul uimitor al lui Armin van Buuren după 5 ore…