Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Recomandările Joelle Magazine

Trenduri şi inspiratie

Ce trebuie să știi despre cumpăratul primei case

A fi adult nu e întotdeauna ușor, dar poate fi chiar palpitant – unul dintre exemple este cumpăratul unei case,… (de Eliza Nirlu)

Carieră

Monday Back to Work: Șeful-tiran – cum îl recunoști…

Adesea, un șef tiran nu înseamnă neapărat o persoană care ridică tonul sau care devine violentă. Șeful tiran poate exercita… (de Eliza Nirlu)

ATITUDINE LA FEMININ

3 femei de 50 de kg țin în frâu alte două de 250

Delfinariul din Constanța găzduiește zilnic reprezentații cu cele două vedete ale sale, Ni-ni și Chan-Chan – două fete istețe și… (de Eliza Nirlu)

Joelle-izări

Mâine începe școala! Lista cu rechizite pentru clasa…

Mai sunt doar câteva ore până când copilașii se vor întoarce pe băncile școlii, sau vor păși pentru prima oară… (de Eliza Nirlu)

Dietă și Stil de viață sănătos

Dovedit științific – alimentul care creează cea…

Cu toții avem un aliment-slăbiciune, fără de care nu putem trăi și fără de care nu concepem viața, sub nicio… (de Eliza Nirlu)

Relații

Agățatul în club sau „Nu te mai lipi așa de mine,…

A ieși în club este perceput de fiecare dintre noi diferit – unii îl consideră o metodă de distracție și… (de Eliza Nirlu)

Trenduri şi inspiratie

6 întrebări care te vor ajuta să iei cea mai bună…

Fiecare decizie importantă care trebuie luată în viață ne supune la un nivel de stres ridicat. Poate fi un loc… (de Eliza Nirlu)

ECHILIBRU PERSONAL

Ce se află în spatele unui obicei prost și de ce…

Cu toții avem obiceiuri proaste – de la a ne roade unghiile la a mânca mult când suntem stresați, toate… (de Eliza Nirlu)

Relații

4 obiceiuri toxice care îți distrug relația

Fiecare dintre noi are propriile defecte – fie că suntem încăpățânați, egoiști, posesivi sau zgârciți, trebuie să știm să gestionăm… (de Eliza Nirlu)

JOELLE MARIAJ

Un cuplu a sărbătorit 57 de ani de căsătorie printr-o…

În ziua de astăzi, relațiile dintre oameni sunt din ce în ce mai șubrede; rata divorțurilor crește de la o… (de Eliza Nirlu)

Joelle-izări

Am stat o oră și jumătate fără telefon și mi-au…

În ziua de astăzi, nu ne mai putem imagina viața fără telefoane – au ajuns să înlocuiască o mulțime de… (de Eliza Nirlu)

Joelle-izări

El e celebru în întreaga lume, ea preferă să stea…

Cu toții știm cine este André Rieu – a revoluționat lumea muzicii clasice prin spectacolele sale neconvenționale, apropiate de public.… (de Eliza Nirlu)

Joelle-izări

Celebrități înainte și după Photoshop care lansează…

Lumea celebrităților e dificil de gestionat, știm – se pune foarte multă presiune asupra fizicului lor, trebuie să arate impecabil… (de Eliza Nirlu)

Carieră

10 fraze pe care oamenii inteligenți și le spun…

A fi inteligent nu înseamnă a cunoaște toată arta Renascentistă, sau a stăpâni toate principiile fizice și matematice. Oamenii inteligenți… (de Eliza Nirlu)

Joelle-izări

“3-4 lei pe oră pentru parcare este o sumă modică”,…

A găsi un loc de parcare în București a reprezentat dintotdeauna o provocare – în mod special în zona centrală… (de Eliza Nirlu)

JOELLE MARIAJ

Noua modă în materie de rochii de mireasă te va…

Rochia albă rămâne clasică și nedemodată pentru eternitate – însă mici schimbări sunt chiar binevenite, mai ales pentru miresele îndrăznețe. (de Eliza Nirlu)

Joelle-izări

Regina frumuseții, ucisă din invidie! Povestea Miss…

Frumusețea este, adesea, socotită drept un avantaj pentru femei – obțin lucrurile mai ușor, au mereu toți bărbații la picioare… (de Eliza Nirlu)

Relații

Social Wednesday: 30 de gânduri pe care le ai când…

Când vine vorba de întâlniri, relații și flirt, lucrurile sunt întotdeauna complicate și complexe. Nu poți fi nici prea pretențioasă,… (de Eliza Nirlu)

Relații

Selfie-urile strică arta conversației?

Când vine vorba de a conversa online cu scopul de a flirta, lucrurile se schimbă considerabil în comparație cu conversațiile… (de Eliza Nirlu)

Carieră

Monday Back to Work: Șeful-tiran – cum îl recunoști…

Adesea, un șef tiran nu înseamnă neapărat o persoană care ridică tonul sau care devine violentă. Șeful tiran poate exercita… (de Eliza Nirlu)

Ultimele ştiri Joelle Magazine

Dietă și Stil de viață sănătos

7 motive pentru care ești mereu obosit

Ți se întâmplă să ai adesea o stare de oboseală inexplicabilă? Dormi suficient, dar te trezești obosit, iar după masa… (de Eliza Nirlu)

Stil

6 piese vestimentare necesare oricărei femei scunde

Orice femeie cu înălțime sub 1,70 m știe dificultățile prin care trece: ai nevoie de scăunel ca să ajungi la… (de Eliza Nirlu)

Joelle-izări

Cele 10 lucruri care îi atrag pe bărbați cel mai…

Ai rămâne surprinsă să afli descoperirile științifice legate de relațiile de iubire și atracție. Contrar credințelor populare, iubirea și atracția… (de Eliza Nirlu)

Wellness

Cele mai interesante lucruri despre îmbrățișări

Cui nu-i plac îmbrățișările?! Mai ales dacă vin de la o persoană dragă...ne îmbunătățesc întotdeauna starea de spirit. Însă noi… (de Eliza Nirlu)

MONDAY: BACK TO WORK

Monday: Back to Work - Cum închei fiecare zi de…

În pauza de prânz, începi, poate fără să-ți dai seama, să te plângi de comentariul enervant pe care l-a făcut… (de Eliza Nirlu)

Stil

10 erori de stil care te fac să pari mai în vârstă

Nu cunoaștem nicio femeie care va îmbrăca intenționat ceva care să o facă să arate mai lată, înaltă sau mai… (de Eliza Nirlu)

Joelle-izări

12 frici de care trebuie să scapi înainte să împlinești…

Frica este una dintre cele mai inutile emoții, întrucât ne oprește din a evolua, din a face alegerile pe care… (de Eliza Nirlu)

Dietă și Stil de viață sănătos

10 puncte comune pe care le au dietele ce funcționează

Când vine vorba de diete, există o mulțime de idei în contradicție cu privire la soluția ideală pentru slăbit. (de Eliza Nirlu)

SOCIAL WEDNESDAY

Social Wednesday: 10 semne subtile că relația voastră…

Multe cupluri rămân în relații care au depășit termenul de valabilitate, din dorința, poate, de a o salva, de a… (de Eliza Nirlu)

Joelle-izări

30 de citate de la femei puternice și curajoase

Femeile de succes sunt un model pentru fiecare dintre noi. Ascultându-le, realizăm că secretul din spatele reușitei este reprezentat de… (de Eliza Nirlu)

Dietă și Stil de viață sănătos

Cum să mănânci sănătos cu bani puțini

Când vine vorba de hrană sănătoasă, cu toții ne gândim și la consecințele pe care le are asupra bugetului. Mulți… (de Eliza Nirlu)

SUNDAY: JOELLE WELL-BEING

Sunday Joelle Well-being: Ce să mănânci seara pentru…

Stresul cotidian este provocarea zilnică a fiecăruia dintre noi. Încercăm să îl reducem pe cât posibil prin tot felul de… (de Eliza Nirlu)

FRIDAY: WEEKEND VIBES

Joelle Weekend Vibes: 10 idei de activități pentru…

Știm cu toții, ploaia nu prea ne oferă mult chef de a ieși din casă. Mai degrabă ai rămâne sub… (de Eliza Nirlu)

JOELLE MARIAJ

5 idei originale pentru petrecerea burlăcițelor

Se apropie vara, ceea ce înseamnă că...se apropie și nunta prietenei tale! Și, bineînțeles că trebuie să pregătiți petrecerea burlăcițelor.… (de Eliza Nirlu)

CREATIVE TUESDAY

Creative Tuesday: O scurtă istorie a parfumului,…

Parfumul de calitate a devenit o emblemă pentru imaginea oricărei persoane, femeie sau bărbat. Miresmele sunt folosite pentru a ne… (de Eliza Nirlu)

Joelle-izări

Bărbații dezvăluie lucrurile pe care nu le pot accepta…

Relațiile reprezintă un lung șir de compromisuri, și o știm cu toții. Oricine care este într-o relație poate confirma acest… (de Eliza Nirlu)

MONDAY: BACK TO WORK

Monday: Back to Work – 5 moduri simple de a câștiga…

Respectul de la locul de muncă este un aspect important pentru fiecare dintre noi. Se poate să nu îți placi… (de Eliza Nirlu)

SOCIAL WEDNESDAY

Social Wednesday: Bărbații dezvăluie primul gând…

Cu mult înainte ca două persoane să ajungă să se iubească, sunt doar doi străini care se întâlnesc pentru prima… (de Eliza Nirlu)

Joelle-izări

9 lucruri despre care oamenii mint la prima întâlnire

E un lucru firesc și frecvent întâlnit să minți din când în când, mai ales când vine vorba de prima… (de Eliza Nirlu)

MONDAY: BACK TO WORK

Monday: Back to Work – 5 situații care sunt mereu…

Un loc nou de muncă poate fi cu adevărat copleșitor – fie că este primul sau al zecelea. Există multe… (de Eliza Nirlu)

Călătorii

10 locuri sublime pe care trebuie să le vezi ca…

Cu siguranță te gândești la următoarea escapadă, la următoarea vacanță, pe care ai vrea, cu siguranță, să se petreacă într-un… (de Eliza Nirlu)

Joelle-izări

8 obiceiuri care te împiedică să ai o relație

A fi singur are avantajele sale, însă apare un moment în viață când oscilezi între starea de liniște și plăcere… (de Eliza Nirlu)

Joelle-izări

7 semne că nu e pregătit pentru o relație, deși…

Te simți grozav să știi că ieși de ceva vreme la întâlnire cu un bărbat, vă simțiți bine împreună, iar… (de Eliza Nirlu)

Vedete

Cine este Brigitte Trogneux? 5 lucruri despre noua…

Rezultatele alegerilor prezidențiale în Franța au fost cu adevărat surprinzătoare, după un lung șir de lupte între favoriți, Emmanuel Macron… (de Eliza Nirlu)

SUNDAY: JOELLE WELL-BEING

Sunday Joelle Well-being: Ce să mănânci seara pentru…

Stresul cotidian este provocarea zilnică a fiecăruia dintre noi. Încercăm să îl reducem pe cât posibil prin tot felul de… (de Eliza Nirlu)

Se incarca articole

Citeşte