Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

10 bărbați însurați mărturisesc de ce își doresc să fi fost singuri

Când vine vorba de iubire, poate că este adevărat că nu poți obține mereu ceea ce îți dorești, și chiar când te gândești că ai tot, tot îți vei dori ceea ce nu poți avea.

Când ești singur, îți dorești să ai pe cineva cu care să râzi, să petreci momente frumoase, romantice sau distractive. Dar când ești căsătorit, îți dorești să ai libertatea de a ieși oriunde îți dorești, cu cine îți dorești, să poți folosi aplicații de dating și să alegi cu cine te vezi la o întâlnire.

Deci, dacă ești singur și fără parteneră, întrebându-te cine și-ar dori să renunțe la o căsnicie fericită pentru a fi singur și trist, iată ce au mărturisit 10 bărbați căsătoriți pentru Elite Daily în legătură cu dorința de a fi singuri, ca răspuns la motivele femeilor măritate pentru care ar vrea să nu mai aibă soț:

1. Vreau să încerc aplicațiile de dating.

„M-am însurat înainte ca aplicațiile de dating să fie la modă. Mi-am cunoscut soția în modul tradițional, în persoană, acum șapte ani. Nu am ajuns niciodată să dau Swipe și să găsesc o potențială parteneră în timp ce făceam cumpărături on-line. E ceva ce mi-aș dori să încerc măcar o dată în viață”.

— Joey G., 38

2. Îmi place „vânătoarea”.

„Sunt bărbat, iar bărbaților le place să vâneze. La început, e totul numai despre asta. Ne place să ne simțim că muncim din greu pentru a câștiga iubirea unei fete pe care o curtăm. Când ești căsătorit, nu mai faci lucrurile astea – râgâi, tragi vânturi și ești tu însuți cu persoana respectivă. Mi-e dor de genul aceea de relație la începuturile sale”.

— Roberto G., 29

3. O parte din mine adoră să flirteze.

„Porecla mea din liceu era Rick Flirtul. Ăsta am fost mereu. Când am intrat în ceva serios cu femeia mea, care îmi e soție de doi ani, a trebuit să renunț la acea latură a personalității mele, pentru că o făcea extrem de geloasă. Sunt părți din mine care ar vrea să reia acest obicei când ies în oraș, doar pentru distracție. Dar simt că nu mai pot din cauză că sunt căsătorit”.

— Rick J., 30

4. M-am săturat să fiu cu o femeie neinteresantă.

„Îmi doresc să fiu singur. Și știu că sună greșit, dar cred că pot mai mult și mai bine. Sunt căsătorit cu o fată...comună, totul este despre nume de firme și mondenități. Nu simt că mai este ea aleasa, și aș vrea să văd ce alte femei mai sunt înainte de a cere un divorț”.

— Gregg P., 29

5. Nu înseamnă că înșeli dacă ești singur.

„Am o problemă cu înșelatul. Mi-am înșelat soția, cu care sunt căsătorit de cinci ani, de peste cinci ori. Simt că dacă aș fi singur, asta n-ar mai fi o problemă. Ar fi viața mea. Nu cred că știe. Și dacă știe, preferă să nege”.

— Craig D., 37

6. Căsătoria nu e ceea ce am crezut că va fi.

„M-am căsătorit la 23 de ani, prea tânăr pentru a lua astfel de decizii. Toți prietenii mei încă petreceau și ieșeau la întâlniri, iar eu eram deja însurat și aveam un loc de muncă full-time. M-am gândit că va fi distractiv și confortabil să fiu căsătorit și să trec prin perioada dintre 20 și 30 de ani alături de o femeie pe care o iubesc, dar a fost o adevărată durere de cap.

Ne certăm des, și cel mai adesea ne certăm pe tema banilor și modul cum sunt cheltuiți. O parte din mine și-ar dori să fiu din nou tânăr și singur, pentru a nu mă grăbi așa cu însurătoarea”.

— Nick L., 31

7. Mi-aș vedea prietenii mai des.

„Mulți dintre prietenii mei sunt singuri sau ies la întâlniri din când în când. Nimeni nu e legat la cap, cum sunt eu. Mă invită în oraș, dar e greu să lași soția acasă într-o vineri seară, pentru o ieșire cu băieții. Dacă aș fi din nou singur, i-aș vedea mai des, iar weekend-urile mele ar fi mult mai distractive”.

— Christopher F., 28

8. Viața de burlac era lipsită de griji.

„Când ești singur, îți pasă de tine și de facturi. Când ești căsătorit, trebuie să ai grijă de toți, mai puțin de tine. Mereu mă pun pe ultimul loc. Îmi fac mereu griji în legătură cu soția, cei trei copii și facturile noastre. Mi-e dor să am puține responsabilități și să decid lucrurile mici de unul singur, cum ar fi ce vreau să mănânc la cină sau la ce oră vreau să merg la culcare”.

— Marty J., 33

9. Aș ieși cu atât de multe fete frumoase.

„Știu că dacă aș fi singur azi, cu toate site-urile și aplicațiile de dating, aș fi un magnet pentru femei. Am carismă și încă arăt destul de bine pentru un bărbat la 30 de ani, însurat și cu copii. Aș vrea să am ocazia de a-mi dovedi asta”.

— Kyle D., 35

10. E ceea ce-și doresc toți bărbații.

„Fie că sunt însurați sau într-o relație lungă, toți bărbații își doresc să fi fost singuri. Sau cel puțin, o parte dintre ei. Nici eu nu fac diferență. Îmi place să fiu însurat, dar mi-ar plăcea să fiu și singur și să fac ce vreau eu și să mă culc cu cine vreau eu”.

— Tyler W., 29

Foto: pexels.com

1 /
    relații, sex, iubire, flirt, căsătorie, căsnicie, mariaj, bărbați, divorț, întâlniri, înșelat, infidelitate, cuplu, probleme de cuplu relații, sex, iubire, flirt, căsătorie, căsnicie, mariaj, bărbați, divorț, întâlniri, înșelat, infidelitate, cuplu, probleme de cuplu relații, sex, iubire, flirt, căsătorie, căsnicie, mariaj, bărbați, divorț, întâlniri, înșelat, infidelitate, cuplu, probleme de cuplu relații, sex, iubire, flirt, căsătorie, căsnicie, mariaj, bărbați, divorț, întâlniri, înșelat, infidelitate, cuplu, probleme de cuplu relații, sex, iubire, flirt, căsătorie, căsnicie, mariaj, bărbați, divorț, întâlniri, înșelat, infidelitate, cuplu, probleme de cuplu relații, sex, iubire, flirt, căsătorie, căsnicie, mariaj, bărbați, divorț, întâlniri, înșelat, infidelitate, cuplu, probleme de cuplu

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

6 prieteni pe care e timpul sa-i elimini din viața…
Frica de a te îndrăgosti te oprește să găsești iubirea