Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

10 lucruri pe care le faci în social media și care enervează sexul opus

Tuturor ne place să facem poze, să exprimăm ceea ce simțim și să primim validare în online pentru opiniile pe care le expunem.

Însă ce e prea mult strică. Și s-ar putea ca sexul opus să fie agasat chiar de lucrurile pe care noi le considerăm frumoase, atractive și cu potențial de a strânge multe Like-uri.

Match.com a efectuat un studiu cu 5.000 de persoane singure, și a descoperit o mulțime de lucruri pe care le facem în social media, cu potențial de a enerva persoanele de sex opus.

Am putea chiar să îndepărtăm un potențial partener fără să ne dăm seama. 

De pildă, conform studiului, bărbații sunt agasați de selfie-uri, însă femeile sunt agasate de acest comportament de aproape două ori mai mult decât bărbații.

Iată mai multe statistici, pentru a înțelege unde greșim în social media:

Lucruri pe care le postează bărbații și care agasează femeile:

1. Selfie-uri

26% din femei nu suportă să vadă bărbații postând selfie-uri pe Facebook sau Instagram.

Unele argumentează cu faptul că asociază ideea de selfie cu feminitatea, ceea ce îi face să pară nepotriviți ca parteneri, lipsiți de masculinitate, poate chiar narcisiști.

2. Poze de la sală

Când vine vorba de expunerea mușchilor lucrați din greu în sala de sport, domnii s-ar putea înșela în legătură cu opinia reprezentantelor sexului feminin.

Pentru că 34% dintre femei urăsc să vadă bărbați care postează fotografii din sala de sport – fie că sunt poze în oglindă, poze din timpul antrenamentului sau poze cu performanțele lor sportive.

Aceasta este, în opinia femeilor, încă o marcă a narcisismului și a nevoii de a ieși în evidență.

3. Hashtag-uri la modă adăugate tuturor postărilor

Hashtag-urile trendy precum #WCW, #TBT și altele pot părea distractive, însă 27% dintre femei se simt agasate de astfel de postări.

Poate că un bărbat ar trebui să facă alte lucruri utile, decât să piardă timpul adăugând diverse referințe la modă postărilor lor din social media.

4. Prea multe hashtag-uri, în general

Prea multe hashtag-uri devin agasante, iar textul este dificil de urmărit. 41% dintre femei nu simt nevoia de a adăuga hashtag-uri prea multe, sau chiar deloc, postărilor lor, așa că atunci când văd un bărbat cu un astfel de comportament, simt agasare și au tendința să ignore bărbatul respectiv ca potențial partener.

5. Poze de la petreceri

Se pare că 25% dintre femei nu sunt interesate să vadă bărbații petrecând în club „ca băieții”. Unele dintre ele asociază această imagine de petrecăreț cu cea de bărbat neserios, imatur, care pierde nopțile, bea prea mult și consumă substanțe interzise.

6. Poze în care își arată trupul

Oricât de bine lucrat ar fi abdomenul tău, 45% dintre femei nu se bucură să vadă imagini cu el.

Reprezentantele sexului frumos asociază o imagine în care un bărbat își arată părți din corp fie cu narcisismul, fie cu insecuritățile.

Așadar, domnilor, nu atrageți mai multe admiratoare printr-o poză cu bustul gol, dimpotrivă.

A venit, însă, și rândul doamnelor să fie analizate. Iată ce postează ele în social media, lucruri care îi agasează pe bărbați:

1. Prea multe hashtag-uri

Asemenea doamnelor, și domnii sunt agasați de prea multe hashtag-uri într-o singură postare, din aceleași motive. Mai exact, 35% dintre bărbați nu suportă să vadă astfel de postări.

2. Hashtag-urile la modă

Se pare că hashtag-urile cauzează isterie în rândul utilizatorilor, și nu în sens pozitiv. 25% dintre bărbați urăsc să vadă hashtag-uri trendy atribuite fiecărei postări.

3. Citate motivaționale

Se pare că 22% dintre bărbați sunt enervați când văd că femeile postează imagini cu peisaje, pe care este scris un citat despre sensul vieții, eventual din Dalai Llama, și distribuit de pe pagina oficială a lui Tony Poptămaș.

Oricâtă motivație interioară ne-ar aduce aceste citate, bărbații nu se bucură să le vadă.

4. Fotografii cu copii, inclusiv bebeluși

Cam 24% dintre bărbați nu sunt prea încântați să vadă o mulțime de postări cu bebeluși.

Aceasta se poate datora faptului că reprezentanții sexului masculin sunt mai puțin axați pe emoțional decât femeile, și nu îi încântă să vadă postări cu bebeluși fiindcă îi poate duce cu gândul la însurătoare și la ideea de familie, de care fug cu atâta energie.

Putem spune că toți avem anumite lucruri care ne deranjează când vine vorba de postările din social media. Însă, dacă este vorba de a găsi un posibil partener, e indicat să păstrăm anumite lucruri doar pentru noi și intimitatea relației, decât să le postăm pe Facebook sau pe Instagram. Nu uitați că, în zilele noastre, oamenii își formează opinia și pe baza comportamentului din social media.

Foto: pexels.com, lakefrontollu.com, mbapr.com, copiisimamici.ro, giphy.com

1 /
    social media, Facebook, Instagram, postări, Like, femei, bărbați, relații, sex, flirt, selfie, psihologie, online social media, Facebook, Instagram, postări, Like, femei, bărbați, relații, sex, flirt, selfie, psihologie, online social media, Facebook, Instagram, postări, Like, femei, bărbați, relații, sex, flirt, selfie, psihologie, online social media, Facebook, Instagram, postări, Like, femei, bărbați, relații, sex, flirt, selfie, psihologie, online social media, Facebook, Instagram, postări, Like, femei, bărbați, relații, sex, flirt, selfie, psihologie, online social media, Facebook, Instagram, postări, Like, femei, bărbați, relații, sex, flirt, selfie, psihologie, online social media, Facebook, Instagram, postări, Like, femei, bărbați, relații, sex, flirt, selfie, psihologie, online social media, Facebook, Instagram, postări, Like, femei, bărbați, relații, sex, flirt, selfie, psihologie, online social media, Facebook, Instagram, postări, Like, femei, bărbați, relații, sex, flirt, selfie, psihologie, online social media, Facebook, Instagram, postări, Like, femei, bărbați, relații, sex, flirt, selfie, psihologie, online social media, Facebook, Instagram, postări, Like, femei, bărbați, relații, sex, flirt, selfie, psihologie, online

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

6 prieteni pe care e timpul sa-i elimini din viața…
Frica de a te îndrăgosti te oprește să găsești iubirea