Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

13 moduri prin care depistezi diferența dintre un bărbat adevărat și un gentleman fals

Există o diferență colosală între un bărbat adevărat și un gentleman fals. Motivele din spatele acțiunilor gentlemanului fals devin evidente prin toate lucrurile, teoretic, drăguțe pe care le face. Dar doar dorește să te păcălească, și atât.

Un gentleman fals va adăuga mereu extra dulceață acțiunilor sale, pentru că se pricepe extraordinar la asta. Acest individ prefăcut care încearcă să își creeze o mască de bărbat adevărat nu are nimic din caracteristicile acestuia, și nu le va avea niciodată. El cunoaște bine ce motive are în acțiunile sale, și se transformă în personajul unui gentleman. Dar, din fericire, nu reușește să mascheze chiar tot.

Chiar dacă semnele nu se observă de la prima vedere, pentru că nu îți vei da seama din prima că se preface, există 13 metode simple prin care îți poți da seama dacă e bărbat adevărat sau un prefăcut:

1. Un gentleman prefăcut te va invita să beți ceva, și se poate aștepta să plecați împreună acasă la sfârșitul serii. Un bărbat adevărat te va invita la cină, va face rezervarea, va plăti tot și va dori cu adevărat să te cunoască.

2. Un gentleman prefăcut spune doar ce îți dorești să auzi. Un bărbat adevărat spune ce gândește.

3. Un gentleman prefăcut folosește cuvinte mari ca să te impresioneze. Îți spune că ești frumoasă și sexy, fără să vorbească neapărat serios. Dar un bărbat adevărat știe că ești frumoasă atât în exterior, cât și în interior.

4. Un gentleman prefăcut spune că își dorește să îți cunoască prietenii, dar nu ajunge niciodată să o facă. Un bărbat adevărat chiar face un efort să îi cunoască.

5. Un gentleman prefăcut spune că îi e dor de tine și că ar trebui să vă mai vedeți cândva. Un bărbat adevărat face aceste lucruri să se întâmple, pregătindu-le în avans.

6. Un gentleman prefăcut te sărută oricând dorește el. Un bărbat adevărat te sărută la momentul potrivit.

7. Un gentleman prefăcut poate fi foarte viclean și dual cu privire la femeile cu care vorbește. Un bărbat adevărat e sincer cu ceea ce vrea și nu vrea de la o relație.

8. Un gentleman prefăcut are multe de spus despre el și viața sa. Un bărbat adevărat își împărtășește experiențele și le ascultă pe ale tale.

9. Un gentleman prefăcut te va duce acasă, dar un bărbat adevărat te va ține de mână...eventual te va ajuta să sari peste o băltoacă fără să te stropești.

10. Un gentleman prefăcut te va întreba dacă îți e frig. Un bărbat adevărat își va da jos jacheta și o va așeza pe umerii tăi.

11. Un gentleman prefăcut crede că e sexy să te privească dansând în ploaie. Un bărbat adevărat te ia de mână și dansează cu tine.

12. Un gentleman prefăcut spune că nu se vede cu nimeni și că nu vorbește cu nimeni altcineva, dar dispare din conversații câteva zile pe săptămână. Un bărbat adevărat arată că spune adevărul, răspunzând mereu, făcându-și timp să vorbească cu tine și făcând planuri.

13. Dacă lucrurile nu merg așa cum ar trebui, un gentleman prefăcut nu are probleme în a pleca pur și simplu, lăsându-te baltă fără să anunțe. Un bărbat adevărat are curajul să îți spună că lucrurile nu merg.

Ferește-te de bărbatul care pare să facă totul bine și te face să îți reanalizezi propriile dubii cu privire la el. Păstrează-ți forța și ascultă-ți vocea interioară. Vrei un gentleman, dar vrei să fie unul adevărat și sincer. Când cineva pare prea bun ca să fie adevărat, cel mai probabil nu este adevărat.

Foto: pexels.com, giphy.com

1 /
    bărbați, gentlemani, social, relații, sex, relații sociale, bărbați prefăcuți bărbați, gentlemani, social, relații, sex, relații sociale, bărbați prefăcuți bărbați, gentlemani, social, relații, sex, relații sociale, bărbați prefăcuți bărbați, gentlemani, social, relații, sex, relații sociale, bărbați prefăcuți

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Frica de a te îndrăgosti te oprește să găsești iubirea
7 lucruri pe care le faci zilnic și care strică…