Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

7 motive să nu regreți fosta relație care ți-a frânt inima

Nu prea poți evita să ți se frângă inima – o vei păți cel puțin o dată în viață. Întâlnim persoanele greșite, sau nu suntem pregătiți, sau nu sunt ele pregătite, sau ne întâlnim cu acea persoană într-un moment nepotrivit. Cu toții greșim.

Dar fiecare final de relație aduce cu sine promisiunea unui lucru nou – asta dacă înveți ceva din experiențele anterioare.

Cel mai bun lucru într-o despărțire sunt învățăturile. Mai ales dacă a fost vorba de o relație toxică.

Iată de ce nu ar trebui să regreți că ai intrat într-o relație cu acea persoană care ți-a frânt inima, fie că relația era proastă, fie că ai crezut că el era alesul, dar, de fapt, nu era.

1. Ai învățat ce nu vei tolera într-o relație.

După ce ai trecut printr-o relație toxică și ai avut inima frântă, ajungi la un anumit nivel de autocunoaștere.

Te simți mai încrezătoare în propriile forțe și instincte, și știi ce vei accepta și ce nu de la un partener, pentru a nu mai trece prin aceleași situații ca în trecut.

2. Ai timp pentru a te distra.

Dacă ai trecut recent printr-o dezamăgire în iubire, sunt mari șanse să vrei să iei o pauză de la întâlniri și doar să te distrezi și să te simți bine cu tine.

Asta îți oferă șansa să cunoști oameni noi și să înveți să-ți recapeți independența. Nu există nimic mai sexy și mai atrăgător decât o femeie fericită și încrezătoare.

3. Îți dai seama că totul se întâmplă cu un motiv.

Dezamăgirea prin care ai trecut poate fi motorul care te va determina să vrei să cunoști un gen total diferit de bărbat în viitor.

Varietatea este bună, și chiar de dorit. Nu poți ști niciodată – omul la care nici nu te-ai fi așteptat poate fi cel cu care te vei potrivi perfect.

4. Ai repere și poți face comparații.

Când începi să stai de vorbă cu cineva care chiar ascultă ce spui, care face o prioritate din relația cu tine și care chiar se bucură de prezența ta, vei realiza cât timp ai pierdut cu persoane care nu făceau asta.

Te vei bucura de fiecare secundă din această relație, ceea ce te va ajuta să treci mai ușor peste dezamăgirea anterioară.

5. Încerci lucruri noi.

Oamenii care sunt în relații stabile cad adesea în rutine care îi plasează în zona de confort; își pierd apetitul pentru lucruri noi, uită bucuria de a trece prin aventuri, de a fi spontani și copilăroși.

Noua ta viață de după încheierea relației, dar și noua relație, nu vor mai fi așa. Vei încerca activități noi, mâncăruri noi și vei vizita locuri noi. Vei fi mai sănătoasă. Îți vei vedea prietenii mai des.

Viața și noua ta relație nu vor mai fi plictisitoare.

6. Înveți cum să te deschizi către relații profunde și să te arăți așa cum ești.

În fosta ta relație, tu și partenerul tău vă certați pe aceleași subiecte și vă reaminteați de aceleași probleme.

De această dată, te vei putea deschide și povesti despre rănile mai vechi, dar în sfârșit te vei simți liberă, încât să poți vorbi despre visele tale. This time around, you’ll find yourself opening up about old wounds but also finally feeling free enough to talk about your dreams.

Vei descoperi că vorbitul și mărturisitul experiențelor devine mai intim decât orice altceva, și te vei bucura să fii tu însăți.

7. Te vei regăsi în sfârșit.

Când petreci mult timp cu o persoană, ai tendința de a prelua din comportamentul său. Și, dacă acel om de lângă tine este frustrat, complexat și plin de nesiguranțe, multă vreme după despărțire te vei comporta la fel ca fostul partener.

Când întâlnești o persoană cu care te poți simți confortabil, vei fi tu însăți și-ți vei regăsi adevărata personalitate. Persoana potrivită îți va oferi libertatea de a te descoperi și a face tot ceea ce simți, fără a-ți influența caracterul și fără să arunce asupra ta propriile frustrări. Lucrurile pentru care fostul partener te făcea să te simți inconfortabil vor fi chiar cele mai apreciate de către persoana potrivită. Și te vei transforma, din a fi povară, în cea mai frumoasă parte a zilei pentru partenerul tău.

Relațiile toxice pot răni sufletul enorm de mult și pot lăsa traume adânci. Însă, dacă analizezi toate experiențele prin care ai trecut, îți vei da seama că ai foarte multe de învățat din fosta relație, fapt pentru care nu ai motive să regreți ce s-a întâmplat.

Foto: shutterstock.com

1 /
    relații, sex, despărțiri, fostul partener, întâlniri, flirt, dezamăgiri, partener nou, iubit, iubire, relații de iubire relații, sex, despărțiri, fostul partener, întâlniri, flirt, dezamăgiri, partener nou, iubit, iubire, relații de iubire relații, sex, despărțiri, fostul partener, întâlniri, flirt, dezamăgiri, partener nou, iubit, iubire, relații de iubire relații, sex, despărțiri, fostul partener, întâlniri, flirt, dezamăgiri, partener nou, iubit, iubire, relații de iubire relații, sex, despărțiri, fostul partener, întâlniri, flirt, dezamăgiri, partener nou, iubit, iubire, relații de iubire relații, sex, despărțiri, fostul partener, întâlniri, flirt, dezamăgiri, partener nou, iubit, iubire, relații de iubire relații, sex, despărțiri, fostul partener, întâlniri, flirt, dezamăgiri, partener nou, iubit, iubire, relații de iubire relații, sex, despărțiri, fostul partener, întâlniri, flirt, dezamăgiri, partener nou, iubit, iubire, relații de iubire

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

6 prieteni pe care e timpul sa-i elimini din viața…
Frica de a te îndrăgosti te oprește să găsești iubirea