Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Agățatul în club sau „Nu te mai lipi așa de mine, că-ți dau cu poșeta-n cap”

A ieși în club este perceput de fiecare dintre noi diferit – unii îl consideră o metodă de distracție și relaxare prin dans, alții au nevoie să bea până sosește ambulanța, în vreme ce alții nu concep ieșitul în club fără un potențial partener de așternut cu care să plece la sfârșitul serii.

Nu e o idee prea grozavă să ieși în club dacă nu ai în apropiere cel puțin un exemplar de sex masculin pe lângă tine.

Am ieșit și eu în club vineri seară, ca orice fată tânără care are nevoie să se relaxeze și să se distreze din când în când. Mi-am luat o prietenă de mână și am pus țara la cale.

După ce am plecat de la o petrecere cu muzică electronică, la care am fost sigure că nu ne vom distra, pentru că de două ore se auzea același ritm, cu același tempo, fără versuri și fără potențial de a induce vreo stare de orice gen fără să fim sub influența stupefiantelor, am ajuns într-un local despre care știam că este mai decent și că nu există riscul să fim pipăte ca la raionul de carne.

Printr-o circumstanță mai mult sau mai puțin fericită, a venit cu noi și un mascul (un prieten, să se înțeleagă că nu l-am agățat din drum). Norocoasele de noi.

Nu, domnule, nu avem nevoie să agățăm în club. 

Spun asta pentru că am avut nenumărate experiențe în club atunci când nu am avut un bărbat pe lângă noi – de la pipăieli de-a dreptul mitocănești, la replici de genul “Da’ ce ești așa fițoasă și nu dansezi cu mine?”, la situația în care am ieșit din club pentru că nu mai scăpam de individul respectiv.

Știu că mulți reprezentanți ai sexului masculin percep două fete singure în club drept o țintă ușoară, pentru că ele “sigur au ieșit la agățat”. Nu, domnule, nu avem nevoie să agățăm în club. Am ieșit doar noi două pentru că, la momentul respectiv, nu era nimeni disponibil să vină cu noi, iar nouă ne place să dansăm.

Pare bizar, iar bărbații se uită la noi ciudat mereu pentru că nu plecăm cu NIMENI din club niciodată, și eventual mai și bem doar apă. Pare că am face un fel de studiu sociologic, sau că suntem pocăite.

Ei bine, domnilor, mai există pe lumea asta și femei care ies în club doar ca să danseze, nu ca să vi le alegeți voi de pe raft, să plecați cu ele acasă și a doua zi să nu mai dați doi bani pe ele.

Am fost acuzate că suntem scorpii, că suntem fițoase, chiar am fost luate la întrebări de ce ne-am îmbrăcat „așa” dacă nu vrem să se ia niciun bărbat de noi.

Cum ne-am îmbrăcat, Gigele? Trebuie să vin în trening ca să nu te iei de mine? Au fost dăți când v-ați luat de mine și purtând adidași și pantaloni de băbuță.

De data aceasta am avut noroc cu prietenul care era cu noi

Nu hainele vă determină pe voi să vă lipiți de noi ca benzile izolatoare, ci disperarea voastră de a pleca la sfârșitul serii cu o reprezentantă a sexului frumos, indiferent de circumstanțe, indiferent dacă ea este de acord sau nu.

Vreau să fiu bine înțeleasă, nu îi condamn pe bărbații care se duc la o femeie și o invită la dans, dar care atunci când sunt refuzați, știu să se retragă într-un mod decent și demn. Nu. Mă deranjează bărbații care se lipesc efectiv de o femeie, o iau de talie sau de umeri, încep să danseze cu ea fără să-i ceară permisiunea, îi spun „Bună, pisi/frumoaso”, iar când sunt refuzați, încep să facă scandal, de parcă ar fi fost înșelați la RCA cu un adaos de 530%.

De data aceasta am avut noroc cu prietenul care era cu noi. La un moment dat, a trecut un mascul prin spatele meu și l-a întrebat, în legătură cu mine: „Se poate?”, clipă în care el l-a trimis la plimbare. Cum adică se poate? Adică dacă ai voie să iei marfa de pe raft sau ce?

Lângă noi se aflau două fete singure, care dansau mai mult sau mai puțin liniștite. La scurt timp după ce au ajuns, s-a dus la ele un nene să le ofere o băutură. Același nene care voia să încerce manevra cu noi, însă i-am retezat intenția cu privirea. A fost refuzat și de către fetele acestea. Ulterior, l-am văzut că își plimba privirea prin jur, să vadă pe cine mai toacă la cap cu băutura lui.

M-am gândit atunci că, dacă nu eram cu masculul după noi, eu și prietena mea am fi fost în situația fetelor de lângă noi.

Peste vreo 10 minute, au venit în cuplu doi indivizi, s-au dus glonț la ele și le-au luat de talie ca să danseze. Una dintre ele încerca să aibă o conversație cu partenerul de dans (cam dificil în gălăgia aia cruntă); cât despre cealaltă...nu mică mi-a fost uimirea să văd că la mai puțin de 5 minute de când fusese agățată, deja se săruta pasional cu partenerul ei de dans!!!

În general, masculii încep acest joc al vânătorii, însă jocul vânătorii continuă în momentul în care femela dă semnale de acceptare

În acel moment mi-am dat seama că nu doar bărbații sunt vinovați în această situație. Femeile care ies în club la agățat pot fi reperate de la trei poște prin atitudine, privire, ținută și mișcări de dans. Domnișoara cu pricina avea o rochie super-extra mulată, cu tocuri foarte înalte și botic țuguiat, păstrat pe tot parcursul dansului. Și eu, fraiera de mine, aveam teniși și ochelari de tocilară (am făcut o mișcare inteligentă).

Deci am făcut o categorisire a gagicilor din club: primele ies doar ca să se distreze, să danseze, fără să le pese de exemplarele masculine din jurul lor; cea de-a doua categorie iese la vânătoare și acceptă avansurile celor care se încadrează în standardele lor de acceptabilitate.

Păcat pentru fetișcane, partenerii le-au plecat la scurt timp, lăsându-le singurici.

Concluzia mea după acea seară a fost că, în general, masculii încep acest joc al vânătorii, pe care uneori nu-l nimeresc, pentru că mai dau și de fete ca mine, care îi refuză categoric, fiindcă scopul nu este de a pleca acasă cu un bărbat, ci cu taxiul. Însă jocul vânătorii continuă în momentul în care femela dă semnale de acceptare.

Dar lăsați-mă, agățăceilor și agățătoarelor, să vă spun că, din exterior, ritualul vostru de cucerire arată extrem de penibil. Arată hilar și hidos. Eu și prietenii mei ne hlizeam și ne minunam în același timp.

Și mă mai și întrebam dacă domnișoara aceea care a fost agățată nu se gândea în momentul în care partenerul de dans a sărutat-o că a doua zi se poate trezi cu un herpes mare cât capul ei. Sau cu o hepatită B sau C, care se transmite și prin salivă, nu doar prin contact sexual.

Le recomand fetelor care ies în club la agățat să facă doar schimb de numere de telefon cu partenerul de dans și să-l privească a doua zi, treze, la lumina zilei. S-ar putea ca prințul să fie doar un broscoi. Cât despre bărbații insistenți de la agățat...le-aș recomanda să învețe să accepte un refuz. Și să încerce să-și înfrâneze pornirile de animale în călduri printr-o analiză amănunțită a țintei, efectuată în prealabil înainte de a ataca. Poate respectiva țintă nu e deloc interesată de ritualul tău de împerechere și te va amenința cu o poșetă aplicată în creștetul capului.

Foto: weheartit.com,lovethispic.com,hiphopdancezone.net,halfoftheblackdragon.com,matadornetwork.com,broadly.vice.com,enlightenedwomen.org,askastudent.utoronto.ca,thisisyourconscience.com

1 /
    club, viață de noapte, flirt, cuplu, relații, sex, cluburi, dans, distracție, alcool, băutură, femei, bărbați club, viață de noapte, flirt, cuplu, relații, sex, cluburi, dans, distracție, alcool, băutură, femei, bărbați club, viață de noapte, flirt, cuplu, relații, sex, cluburi, dans, distracție, alcool, băutură, femei, bărbați club, viață de noapte, flirt, cuplu, relații, sex, cluburi, dans, distracție, alcool, băutură, femei, bărbați club, viață de noapte, flirt, cuplu, relații, sex, cluburi, dans, distracție, alcool, băutură, femei, bărbați club, viață de noapte, flirt, cuplu, relații, sex, cluburi, dans, distracție, alcool, băutură, femei, bărbați club, viață de noapte, flirt, cuplu, relații, sex, cluburi, dans, distracție, alcool, băutură, femei, bărbați club, viață de noapte, flirt, cuplu, relații, sex, cluburi, dans, distracție, alcool, băutură, femei, bărbați club, viață de noapte, flirt, cuplu, relații, sex, cluburi, dans, distracție, alcool, băutură, femei, bărbați

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

6 prieteni pe care e timpul sa-i elimini din viața…
Frica de a te îndrăgosti te oprește să găsești iubirea