Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Ce vrea o femeie independentă să știi înainte de a ieși la întâlnire cu ea

Femeia independentă de astăzi este supusă multor clișee și prejudecăți.

Unii bărbați se sperie sau se simt amenințați în momentul în care ies la întâlnire cu o astfel de femeie. De aceea, este bine să știe încă de la început la ce să se aștepte.

1. A avea nevoie de independență nu înseamnă a fi rece.

Adesea, femeile independente sunt asociate unui clișeu – dacă este independentă, sigur este rece, frigidă sau are o problemă cu bărbații. Această idee este total depășită, neavând nicio legătură cu realitatea – o femeie independentă, pe picioarele ei se poate descurca de una singură cu toate problemele dintr-o zi fără să-și piardă tandrețea, drăgălășenia, feminitatea și capacitatea de a iubi cu toată puterea.

O femeie independentă înțelege valoarea ei și a celorlalți. Poate fi la fel de iubitoare și afectuoasă ca oricare altă femeie; totuși, nu va avea nevoie să forțeze o relație atunci când chimia pur și simplu nu are loc.

2. Ea caută un partener adevărat.

A afirma că o femeie independentă nu își dorește un partener sau că independența înseamnă neapărat singurătate este un lucru, de asemenea, greșit. Independența este un mod de-a fi, o mentalitate ce ghidează un individ pe măsură ce își creează drumul în viață.

O femeie independentă știe când a găsit un partener potrivit stilului ei de viață și nu va accepta să se conformeze cu ceva mai puțin. Ea are nevoie de un partener care înțelege ce înseamnă respectul și aprecierea și care poate găsi un echilibru între viața profesională și cea personală.

Ea înțelege că, pentru a avea o poveste de iubire, nu este nevoie să petreceți 24 de ore pe zi împreună și că se poate crea o conexiune între voi chiar și când sunteți ocupați cu viețile voastre separate. Acesta este un gen de relație care nu se va nărui la un SMS la care nu ai răspuns în primele minute.

3. Nu ar trebui să îi vezi independența ca pe o amenințare.

Doar pentru că este o femeie independentă, nu înseamnă că va încerca să te domine, că va încerca să stabilească rapoarte de superioritate și ierarhii între voi sau că va încerca să obțină puterea în orice situație. Unii bărbați identifică femeile drept ființe fragile ce au nevoie să fie protejate și îngrijite permanent, iar o femeie care nu are astfel de nevoi poate părea o amenințare.

Ea nu va avea nevoie de atenție și grijă constante și nici să fie împinsă de la spate. Va ști să îți respecte spațiul personal și va avea aceleași pretenții de la tine. Are nevoie de un om încrezător și singur, dar și alături de ea, pentru a putea crește sănătos împreună.

4. Independent de persoana cu care ești, trebuie să găsești un echilibru cu celelalte aspecte ale vieții.

Fiecare cuplu are propriul ritm în care funcționează optim. Este important să găsiți un echilibru între viața personală și cea profesională, între momentele pe care le petreceți împreună și cele în care aveți nevoie de singurătate.

Pe lângă partenerul de viață, o femeie independentă caută un echilibru optim în propria viață, pentru a avea un comportament sănătos cu bărbatul de lângă ea. Așadar, va încerca să ofere timp suficient tuturor lucrurilor din viața ei. Iar în relația cu ea, va trebui să îi apreciezi viața și prioritățile la fel de mult cât apreciezi și viața pe care o construiești alături de ea.  

O femeie independentă este o femeie complexă și, uneori, complicată. Nu poate avea alături de ea decât un bărbat puternic, capabil să o susțină și să țină pasul cu ea, fapt pentru care întâlnim adesea femei independente, dar singure. Aceste femei nu se complac într-o relație care nu le satisface așteptările, ci preferă să aștepte până când apare omul alături de care știu că pot progresa și evolua.

Foto: shutterstock.com

1 /
    femeie independentă, relații, întâlnire, prima întâlnire femeie independentă, relații, întâlnire, prima întâlnire

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

6 prieteni pe care e timpul sa-i elimini din viața…
Frica de a te îndrăgosti te oprește să găsești iubirea