Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Cum să rămâi o femeie independentă, chiar dacă ești într-o relație

Unor oameni le este frică de angajamente, pentru că se tem să nu-și piardă din independența de care au avut parte până la momentul în care a început relația.

Libertatea și independența sunt două elemente extrem de importante în viața unei femei – și le va pretinde chiar și atunci când este într-o relație.

O relație de iubire nu înseamnă că trebuie să fii una cu iubitul tău – înseamnă să dai și să primești în egală măsură, să înveți și să oferi lecții.

Și, cel mai important, o relație de iubire nu trebuie să schimbe ceea ce ești cu adevărat.

Nu e de dorit să începi o relație și să îți pierzi individualitatea, pentru că e ceea ce te face specială. Și poți fi independentă în timp ce ai o legătură serioasă cu cineva.

Iată cum să rămâi independentă în timp ce ești, totuși, într-o relație:

  • Planifică seri cu fetele.

Nu uita niciodată de prietenele tale. Ți-au fost alături întotdeauna, la bine și la greu.

Nu fi genul de femeie care își uită prietenele atunci când intră într-o relație – când vei avea momente dificile cu iubitul, tot la ele vei apela. Nu ești o prietenă adevărată dacă îți amintești de ele doar atunci când ai nevoie.

Prietenele tale reflectă diferite părți din tine, așa că este vital să le ții aproape, indiferent cu cine ai fi.

Ele te vor ține cu picioarele pe pământ. Și îți vor aminti, în același timp, că un bărbat nu reprezintă întreaga ta viață.

  • Oferă-i și iubitului tău timp cu prietenii.

Nu fi acea iubită care se comportă de parcă le-ar ști pe toate. A fi o femeie independentă nu înseamnă să fii dictator, spunându-i ce are voie și ce nu să facă. Vă puteți iubi la fel de mult, chiar dacă nu vă vedeți în fiecare secundă a zilei.

Nu îl sufoca. Când îl lași și pe el să trăiască, tu te vei simți, în schimb, mai liberă.

Iar el îți va mulțumi.

  • Plătește singură pentru unele lucruri.

Când ești într-o relație, se întâmplă de obicei ca iubitul tău să plătească atunci când ieșiți în oraș.

Este în regulă (și absolut normal) să împarți costurile cu iubitul. Și nu face greșeala să depinzi de el din punct de vedere financiar pentru a-ți trăi viața.

Plătește tu pentru acele lucruri care contează pentru tine cel mai mult – crești în putere atunci când îți cumperi lucruri singură.

Dacă înveți să fii pe propriile picioare chiar și într-o relație, nu te vei pierde cu firea dacă aceasta se încheie.

Trăiește cum trăiai și înainte să ai iubit – muncești din greu pentru banii tăi, așa că ai dreptul să îi folosești.

 

  • Nu uita de hobby-urile tale.

Cu toții avem lucruri pe care ne place să le facem în timpul liber, care nu au nicio legătură cu relația sau cu locul de muncă.

Fie că este vorba despre un sport, un instrument, că gătești sau te ocupi de grădinărit, păstrează această tradiție chiar și după ce ai intrat într-o relație de iubire.

Ține minte că acele lucruri care îți plac te construiesc ca om. Nu le pierde, ca să nu te pierzi pe tine.

Iubirea vine și pleacă, dar hobby-urile și pasiunile rămân pentru totdeauna. Iar când viața nu e chiar roz, te poți refugia oricând în ele.

  • Nu te opri din a face lucruri singură.

Acest aspect este cel mai important dintre toate. Când erai singură, probabil că mergeai la restaurant și la plimbare doar tu, fără nicio problemă – și ar trebui să continui să faci asta.

Doar pentru că ai cu cine să ieși în oraș nu înseamnă că trebuie să ieși doar cu elmereu.

Pentru că momentele de singurătate au farmecul lor extraordinar. Erai independentă înainte, așa că ar trebui să rămâi așa, chiar și acum.

Iar activitățile petrecute singură te vor face să apreciezi bărbatul special de lângă tine chiar mai mult, atunci când vă revedeți.

O relație sănătoasă trebuie să îți întregească personalitatea, să te construiască și mai mult ca om, nu să îți știrbească din caracter. Când totul e roz și frumos la început, ai tendința să vrei să petreci tot timpul numai cu iubitul tău. Dar nu uita să rămâi tu chiar și alături de el – iar relația va fi și mai frumoasă astfel.

Foto: pexels.com, shutterstock.com

1 /
    femei, independență, relații, sex, cuplu, bărbați, flirt femei, independență, relații, sex, cuplu, bărbați, flirt femei, independență, relații, sex, cuplu, bărbați, flirt femei, independență, relații, sex, cuplu, bărbați, flirt femei, independență, relații, sex, cuplu, bărbați, flirt femei, independență, relații, sex, cuplu, bărbați, flirt

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

6 prieteni pe care e timpul sa-i elimini din viața…
Frica de a te îndrăgosti te oprește să găsești iubirea