Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Momente de care te poți bucura cu prietena cea mai bună, dar nu cu iubitul

Oricât de îndrăgostită ai fi de partenerul de viață și oricât de apropiați ați fi, prietena ta cea mai bună rămâne prietena cea mai bună. Sunt o mulțime de activități pe care le faceți împreună, iar de unele dintre ele te poți bucura doar cu ea. Nu și cu el.

Iată câteva dintre ele:

 • Să discutați despre relațiile voastre

Când vine vorba de micile nemulțumiri din relație, sigur că e important să le lămurești cu iubitul tău. Însă prietena ta cea mai bună va fi prima la care vei merge când își va lăsa lucrurile pe unde apucă, dacă va veni de la meciul de fotbal cu trei ore mai târziu decât a spus că o va face, sau dacă a uitat iar să repare raftul din bucătărie cu care îl bați la cap de o săptămână.

 • Să faceți schimb de haine, produse de machiaj și păr

E plăcut să porți cămașa iubitului, însă prietena ta îți va împrumuta și rochia turcoaz, și fusta bleumarin, și pantofii roșii. Și nu va trebui să îți iei la tine vreodată ruj, fard de pleoape sau spumă de păr, pentru că știi sigur că le vei găsi la ea.

 • Să mergeți la cumpărături

Oricât de răbdător ar fi, un bărbat își va pierde, la un moment dat, cumpătul, dacă vei proba aceeași rochie de șase ori, în speranța că de data aceasta va cădea mai frumos pe talie decât în celalalte cinci. Cel mai indicat este să mergi la cumpărături cu prietena ta cea mai bună. Îți va da un sfat util întotdeauna.

 • Să vorbiți despre nunți

Este riscant să discuți cu iubitul tău despre nunți, mai ales dacă nu te vezi măritându-te cu el sau invers – există posibilitatea să îl sperii. Cu prietena ta poți face o mulțime de scenarii, de la rochia mult visată, la invitați, la tort, puteți chiar găsi posibile nume de copii. Ea nu se va speria, știe că nu îi vei propune să te ceară în căsătorie.

 • Să faceți schimb de sfaturi de frumusețe, de la epilare, la hidratare, la diete neeficiente

Toate aceste probleme sunt, în general, strict feminine. Și, oricât am povesti iubitului nostru că am descoperit o mască de păr eficientă, că noua dietă este groaznică sau că ne-am cumpărat o nouă cremă anticelulitică, nu ne va putea da un sfat pertinent pentru că nu intră în aria lui de interes sau acțiune. Cel mai probabil, nu a încercat nici măcar o dată în viață un gomaj.

 • Să vă plângeți că vă dor picioarele din cauza tocurilor

Bărbații nu pot înțelege ce înseamnă să ai senzația că ți-a fost strâns piciorul într-o menghină vreme de trei ere, iar apoi a fost secționat longitudinal și plasat într-o găleată plină de tăciuni încinși. Totul din cauza unui pantof stiletto, care, fir-ar el să fie, face glezna să arate superb.

 • Să mergeți la coafor și să-l considerați o formă de relaxare

Dacă petrec mai mult de jumătate de oră la frizerie, bărbații încep să se învârtă precum leii în cușcă. Cu prietena ta, poți rămâne ore în șir la salon, la spa, la coafor, să vă relaxați, să glumiți și să vă puneți la curent cu ultimele noutăți, toate în timp ce vi se face pedichiura.

 • Să petreceți ore în șir alegând nuanța potrivită de ojă

Asta pentru că iubitul tău nu va înțelege diferența între magenta, ciclam, fuchsia, roz somon, roz bébé, turcoaz, vernil, indigo, verde măr, verde praz, nude, beige, portocală, lămâie, piersică... (despre ultimele va ști că sunt alimente și atât).

 • Să vorbiți despre alți bărbați

Se înțelege de la sine că în niciun univers nu poți discuta cu iubitul tău despre alți bărbați. Mai ales despre cei care ți se par atrăgători. Mai ales dacă îi și cunoști. Fă-ți de cap cu prietena ta și despicați firul în patru despre zâmbetul și ochii colegului de la departamentul învecinat, nu va face rău nimănui.

Tu ce plănuiești să faci cu prietena ta în acest weekend? :)

Foto: Morguefile.com

1 /
  prietena cea mai bună, iubitul, momente de prietenie, fericire, distracţie prietena cea mai bună, iubitul, momente de prietenie, fericire, distracţie

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

6 prieteni pe care e timpul sa-i elimini din viața…
Frica de a te îndrăgosti te oprește să găsești iubirea