Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Social Wednesday: 10 semne că veți rămâne împreună pentru totdeauna

O relație trainică și de durată se construiește cu efort, răbdare și implicare. Uneori, oricât de puternică ar fi pasiunea dintre cei doi parteneri, relația ajunge să se destrame din diverse motive.

Însă, câteodată, pe lângă sentimentul puternic că așa va fi, observăm semne clare că legătura este făcută să dureze chiar până la sfârșitul vieții. 

1. Aveți aceleași scopuri în viață

Este important să aveți conturate direcții similare în care să mergeți, de la a vă întemeia o familie (sau nu), la a locui la bloc sau casă, la a face turul Europei cu cortul ori a vă caza la hotel în vacanţe. Principiile, valorile și dorințele după care vă ghidați trebuie să fie similare.

2. Ați trecut deja prin multe momente dificile împreună

Trăinicia unei relații se cunoaște în momentele grele, nu în cele ușoare. Dacă ați fost unul alături de celălalt când părea că lumea se sfârșește și că nu mai există nicio speranță, e clar că vă meritați unul pe celălalt și în momentele de fericire.

3. Învățați unul de la altul

Vă stimulați reciproc să fiți mai buni, să învățați lucruri noi și să vă dezvoltați de la o zi la alta. Nu este suficient să vă simțiți confortabil, uneori este nevoie să ieșiți din zona de confort, pentru a vă autodepăși.

4. Știți de ce şi când aveți nevoie unul de la celălalt

Nu e atât vorba de a fi buni și a avea grijă, cât de a ști când să fiți buni și să aveți grijă unul de altul. Vă cunoașteți suficient de bine încât să știți ce vă place și vă respectați suficient încât să faceți ca acestea să se petreacă în momentele potrivite.

5. Relația voastră nu înseamnă doar sex

A te conecta cu cineva doar la nivel fizic nu este suficient pentru o relație stabilă și rezistentă în timp. Dacă rezonați mintal, emoțional și fizic, veți face ca sexul să fie o uniune a sufletelor și nu o simplă descătușare a corpului.

6. Știți cum să vă certați, dar și cum să vă împăcați

Este foarte important să știți să gestionați o ceartă, în așa fel încât să nu se soldeze cu vorbe grele și dureroase sau resentimente. Vă expuneți argumentele clar și le discutați până ajungeți la o soluție. Iar împăcarea este adusă la rang de artă prin pacea care se instaurează între voi.

7. Nu trebuie să faceți nimic deosebit pentru a vă simți bine împreună

Sunteți fericiți chiar și când doar stați pe o bancă în parc să priviți cerul sau când vă plimbați și vă bucurați de briză. Nici măcar nu este nevoie să vorbiți.

8. Dar serile când ieșiți împreună sunt superbe

Când decideți să petreceți o seară împreună, să faceți ceva deosebit, să ieșiți să dansați, este evident că vă veți distra copios și că veți fi convinși că nu vreți să mai aveți vreo seară în altă formulă decât aceea.

9. Vă puteți spune orice

Nu aveți secrete unul față de celălalt, vă cunoașteți și laturile mai întunecate, știți momentele jenante prin care a trecut fiecare și nu vă judecați pentru asta.

10. Aveți încredere unul în celălalt

Încrederea este cheia unei relații de lungă durată; nu există gelozii inutile, disperare sau secrete. Nu aveți nevoie să vă verificați telefoanele pe ascuns, conturile de Facebook sau conversațiile de pe Whatsapp. Știți că sunteți împreună cu un motiv și respectați toate acțiunile care decurg din asta.

Relațiile solide nu sunt lăsate la voia întâmplării, ci sunt rezultatul unei dedicări continue în favoarea iubirii dintre parteneri. Pe lângă compatibilitatea ce apare în mod natural încă de la început, sunt anumite aspecte ce se reglează în timp între cei doi.

Cu răbdare, încredere și, mai ales, comunicare, legătura se poate consolida de la o zi la alta și poate rezista timp îndelungat dacă atât ea, cât și el se implică activ în crearea unei relații bazate pe iubire și respect, reciproce. 

Foto: Shutterstock.com

1 /
    relaţii, relaţie de cuplu, iubire, dragoste, pentru totdeauna relaţii, relaţie de cuplu, iubire, dragoste, pentru totdeauna relaţii, relaţie de cuplu, iubire, dragoste, pentru totdeauna relaţii, relaţie de cuplu, iubire, dragoste, pentru totdeauna

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

6 prieteni pe care e timpul sa-i elimini din viața…
Frica de a te îndrăgosti te oprește să găsești iubirea