Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Social Wednesday: 30 de gânduri pe care le ai când ești prea drăguță să refuzi pe cineva

Când vine vorba de întâlniri, relații și flirt, lucrurile sunt întotdeauna complicate și complexe. Nu poți fi nici prea pretențioasă, dar nici nu te poți mulțumi cu puțin. Nu poți sta nici prea mult până să faci prima mișcare, pentru că s-ar putea ca altcineva să ți-o ia înainte.

E stresant să analizezi cine merită timpul tău și cine nu. Când se întâmplă să întâlnești pe cineva care îți atrage atenția la început, dar după aceea nu îți mai place așa de mult, nu vrei să pari o scorpie. Și decizi totuși să accepți o întâlnire, pentru că ești prea drăguță să-l refuzi – fiindcă nu ți-a greșit cu nimic, până la urmă.

Ce se întâmplă când aveți o conversație decentă, el e drăguț și totuși nu îți atrage atenția cu absolut nimic? Nu te vezi ajungând nicăieri cu el și nu te imaginezi în viitor alături de el? Cum îi spui că pur și simplu nu ești interesată?

Nu e simplu să privești pe cineva în ochi și pur și simplu să îl respingi. Când un tip este mitocan și nu te tratează frumos, e simplu să îl refuzi și să îl trimiți la plimbare – dar când e drăguț, prietenos, politicos și amabil? A spune „nu” devine o sarcină complicată.

Nu există o metodă ideală de a spune cuiva că nu ești interesată, și cel mai probabil îi va răni ego-ul, oricum ai spune-o. Bărbații îți vor critica alegerea în orice caz.

Toate femeile au fost acuzate că sunt scorpii – fie că și-au exprimat lipsa de interes de la bun început, pentru a evita situațiile penibile, fie că au așteptat ca bărbatul să facă prima mișcare, din același motiv.

Chiar și femeile extrem de mature și responsabile ajung în situații în care își roagă prietenele să le scoată din situații penibile cu un telefon sau SMS, când se află în oraș cu un bărbat de care nu sunt interesate.

Intuiția este cel mai bun prieten al unei femei – care spune de la bun început că această întâlnire NU este o idee bună. Și acestea sunt cele mai frecvente gânduri care trec prin capul femeilor care sunt pur și simplu prea drăguțe să spună „nu” și au acceptat o întâlnire pe care nu și-o doresc:

1. Chiar sper că se uită la femeia din spatele meu.

2. Nu, vine chiar spre mine...

3. Va observa dacă fug?

4. Fie, ce-o fi o fi.

5. Hai că nu e chiar așa de rău...

6. De fapt, tipul e chiar amuzant.

7. Cum o să îi spun că nu-l plac?

8. Poate a ieșit cu mine doar ca să fim prieteni.

9. Fir-ar, mi-a atins brațul delicat.

10. Va observa dacă mă îndepărtez încet?

11. Ar trebui să bat palma cu el ca frații, ca să vadă că suntem amici?

12. Pot să pun punct acum, nu?

13. N-o să-l mai văd altă dată, deci ce contează dacă sunt rea cu el?

14. Nu pot. E prea drăguț cu mine.

15. Aș putea să spun că am iubit, ca să înțeleagă că e „nu”.

16. Nu pot să-l mint așa.

17. Unde-mi sunt prietenele?

18. Chiar m-au lăsat să mă văd cu el?!

19. Poate am putea fi doar prieteni buni.

20. O, nu, trebuie să ne luăm la revedere.

21. Nu te uita în ochii lui.

22. Sunt o scorpie.

23. Nu, nu te uita.

24. Oprește-te.

25. Am făcut-o.

26. M-am uitat la el.

27. Uite ce dezamăgit e...

28. Mă urăsc.

29. Sunt o scorpie.

30. Of.

Oricât de prost te-ai simți să refuzi pe cineva, este mai bine să îi rănești ego-ul pe moment decât să îl amăgești cu o eventuală întâlnire, la care se va vedea clar că nu te simți confortabil și că ai acceptat doar de complezență. Nu trebuie să renunți la propria bunăstare pentru a-i face pe plac cuiva. Pur și simplu nu îți place, nu sunteți compatibili și asta este – nu e vina nimănui. Așa că nu ai de ce să te simți vinovată pentru că nu rezonezi cu o anumită persoană.

Foto: shutterstock.com,freeimages.com,iatropedia.gr,theswexperts.com,thedatingtruth.com,wesharepics.com,botecanalysis.com,sheknows.com

1 /
    relații, sex, întâlniri, flirt, refuz, bărbați, femei, socializare relații, sex, întâlniri, flirt, refuz, bărbați, femei, socializare relații, sex, întâlniri, flirt, refuz, bărbați, femei, socializare relații, sex, întâlniri, flirt, refuz, bărbați, femei, socializare relații, sex, întâlniri, flirt, refuz, bărbați, femei, socializare relații, sex, întâlniri, flirt, refuz, bărbați, femei, socializare relații, sex, întâlniri, flirt, refuz, bărbați, femei, socializare

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

6 prieteni pe care e timpul sa-i elimini din viața…
Frica de a te îndrăgosti te oprește să găsești iubirea