Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

10 obiecte inutile pe care le vei găsi în poșeta unei femei

Se spune că poți găsi un întreg univers în poșeta unei femei. Însă, adesea, a schimba geanta pe fugă în fiecare zi duce la păstrarea, fără a ne da seama, a anumitor obiecte ce se dovedesc a fi inutile atunci când le găsim.

Așa că, domnilor, să nu vă surprindă atunci când veți descoperi în poșeta iubitei:

1. Bonuri de casă vechi

Atunci când ni se înmânează bonul de casă, decidem să-l păstrăm drept garanție în cazul unei probleme ulterioare. Sau nu avem la îndemână un coș de gunoi ca să-l aruncăm la ieșirea din unitate. Și se adună aceste bonuri într-un abis necunoscut vreme de o lună, după care ies la suprafață sub formă de erupție vulcanică și declanșează reacții de genul „Când am cumpărat eu vreodată asta?!”

2. Ambalaje de gumă de mestecat

Din nou, lipsa unui coș de gunoi în apropiere reprezintă, de cele mai multe ori, sursa acestui personaj din geantă. Sau gândul „îl arunc eu mai târziu”, cel mai șiret dintre toate gândurile.

3. Resturi de mâncare

Pentru că ne-a izbit foamea înainte să ajungem la coadă la Fisc și pentru că ne-a sosit rândul înainte să terminăm batonul de cereale. Sau pentru că pur și simplu am fost Haplea, considerând că vom putea mânca un sandwich, un măr și două batoane de foame ce ne e. Nu am putut.

4. Șervețele folosite

Nu vă imaginați că sunt folosite într-un mod scârbos sau respingător, de obicei prezintă urme de machiaj scurs. Și, cel mai des, sunt șervețele noi care s-au mototolit între timp, pentru că scapă singure din ambalajul original.

5. Medicamente expirate sau a căror sursă este necunoscută

Ne-am făcut, inițial, un stoc de medicamente care să fie de ajutor în orice situație – antinevralgic, antiinflamator, antialergic, vitamine, tablete de calciu și magneziu, aspirine, plasturi, chiar și un unguent. Nu se știe niciodată când ai nevoie de ele. Însă nu prea ai nevoie de ele și mai dai, din când în când, de câte o pilulă roz la care privești debusolată,  întrebându-te în care univers ai avut tu așa ceva în poșetă.

6. Cupoane de reduceri și vouchere expirate

Din nou, nu se știe niciodată când ai nevoie de ele. Însă a primi un voucher de reducere este un fenomen atât de rar, încât nu căpătăm reflexul de a-l folosi. Și ajungem să plătim tot prețul întreg, pentru că „iar am uitat de voucher-ul pe care l-am primit în 2007”.

7. Tuburi goale de cremă de mâini

Pentru că avem nevoie de mâini hidratate în permanență și nu am apucat să luăm în poșetă crema cea nouă și păstrăm tubul vechi în speranța că vom mai putea scurge un strop de cremă cu unt de migdale, la nevoie.  

8. Pixuri cu cerneala scursă

Cu toții am întâlnit, măcar o dată în viață, acel pix nărăvaș care, încă de la prima utilizare, împrăștie cerneală ca un AK-47, murdărind tot în jur. Încă există la noi în poșetă pentru că am uitat să cumpărăm unul nou și avem nevoie de pix. Iar șervețelul folosit de la punctul 4 a fost, cel mai probabil, folosit pentru a curăța dezastrul cauzat de acest pix.

9. Obiecte din casă și/sau monede

Eram la dietă și aveam nevoie de o linguriță pentru iaurtul degresat de la ora 12:00. Urma să avem o zi lungă și am aruncat și un deodorant în poșetă, ca să ne împrospătăm. Aveam nevoie la un moment dat și de o lamă de ras, pentru că...?! Un obiect casnic neidentificat este un alt personaj straniu din poșeta unei femei. Iar monedele apar ÎNTOTDEAUNA. Oricât le-am strânge zilnic și le-am pune înapoi în portofel. Evadează.

10. Gene false

Am avut benzi de gene false lipite pe pleoape, una s-a desprins, a trebuit să o dăm jos și pe a doua și le-am pus în geantă la păstrare. Pentru totdeauna.

Poșeta unei femei îi definește personalitatea, îi completează ținuta și adaugă un plus atitudine apariției ei. Însă dimensiunile acesteia ne permit, uneori, să avem în ea și anumite obiecte „parazit” de care se întâmplă să uităm. Dar vine și un moment important când facem curățenie radicală în poșetă și interiorul acesteia aproape că strălucește de ordine. Până când se adună din nou...

Foto: Morguefile.com

1 /
    poşeta unei femei, geantă, obiecte inutile, stil de viaţă poşeta unei femei, geantă, obiecte inutile, stil de viaţă poşeta unei femei, geantă, obiecte inutile, stil de viaţă poşeta unei femei, geantă, obiecte inutile, stil de viaţă

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Legătura dintre celebritate, succes și obiceiurile…
Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle…