Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

13 tatuaje ale celebrităților și semnificațiile lor

Tatuajele au iscat întotdeauna opinii controversate – unii nu le aprobă deloc, în vreme ce alții le iubesc. Acestea reprezintă o întreagă cultură universală; iar atunci când decizi să îți desenezi pielea pentru toată viața, ai un motiv întemeiat să o faci.

Nici vedetele nu fac excepție de la această regulă – iată 13 tatuaje purtate de celebrități și mesajele din spatele acestora:

Jessica Alba

Jessica Alba a mărturisit că și-a numit tatuajul de pe încheietură Prima mea despărțire. Desenul semnifică frumusețe spirituală, reprezentând lotusul în sanscrită. Alba a adăugat că și-a făcut tatuajul după ce s-a despărțit de un actor cunoscut, fără a menționa despre cine este vorba, iar apoi s-a regăsit pe ea. 

Demi Lovato

Demi își lărgește colecția de tatuaje de la o zi la alta. Ea și-a anunțat cel mai nou tatuaj printr-o postare pe Snapchat, dezvăluind doi trandafiri dedesubtul unui tatuaj mai vechi, care spune “Stai”. 

Kylie Jenner

După ce inițial și-a ținut fanii pe jar în legătură cu semnificația lui, Kylie a dezvăluit într-un final povestea din spatele tatuajului roșu de pe braț. Este numele bunicii ei, Mary Jo, scris de bunicul ei.

Aceeași vedetă în vârstă de 18 ani și-a dezvăluit recent ultimul tatuaj – scrierea fonetică a cuvântului "sanity" (sănătate psihică), în cerneală roșie. Acesta este perechea celuilalt tatuaj al său – o inimă deasupra cotului. 

Sam Smith

Sam Smith și-a făcut recent nu unul, ci patru tatuaje – toate cu o semnificație importantă. Primul, un semn al egalului plasat pe inelar arată viziunea sa asupra căsătoriei între persoanele de același sex, și egalitatea între oameni. Al doilea, un simbol desenat pe interiorul degetului său, denotă unul dintre primele tatuaje din istorie. Al treilea, de pe braț, spune "honesty" (sinceritate), ceea ce Sam promite să fie în muzica sa. Iar al patrulea, pe celălalt braț - "Alone" (singur), și denotă caracterul său de artist melancolic.

Kendall Jenner

Modelul și-a făcut probabil cel mai mic tatuaj din istorie – un punctuleț alb. Ce înseamnă? Artistul care l-a desenat a spus că “pentru ea, lucrurile mici sunt cele care contează. Și a ales să fie alb fiindcă n-a vrut să interfereze cu meseria ei de model”.

Selena Gomez

Artista și-a făcut cel mai recent tatuaj în arabă, iar propoziția înseamnă “Iubește-te pe tine mai întâi”.

Miley Cyrus

Miley și-a făcut primul tatuaj când avea 17 ani – “just breathe” (doar respiră), sub bust – ca tribut către prietena ei Vanessa și bunicii ei, care au murit de cancer la plămâni. “Îmi reamintește să nu cred că voi avea lucrurile veșnic. Adică a respira – lucrul cel mai de bază, pe care niciunul dintre ei nu îl putea face. Și l-am așezat lângă inima mea, pentru că acela e locul unde ei vor fi mereu, a spus cântăreața”.

Emma Stone

Emma Stone are o legătură specială cu mama ei – și cu Paul McCartney. Pentru a sărbători faptul că mama sa a scăpat de cancer, cele două au marcat momentul cu tatuaje ce aduc un tribut cântecului lor preferat de la Beatles, “Blackbird” – tatuaje desenate chiar de către McCartney. Actrița i-a trimis o scrisoare cântărețului, rugându-l să deseneze picioarele de pasăre pentru tatuaj, iar el i-a răspuns cu desenele gata făcute. 

Vanessa Hudgens

Actrița și-a făcut primul tatuaj când avea 22 de ani – un fluture pe ceafă. “A fost ceva spontan, dar, de fapt, mi-l doream de ani de zile. Un fluture a aterizat pe burta mamei cu o săptămână înainte să mă nasc, și de aceea am și fost botezată Vanessa, care înseamnă fluture în latină”. 

Lady Gaga

Unul dintre cele mai șocante tatuaje ale vedetei este cel de pe interiorul brațului stâng, ce reprezintă un citat în germană din “Letters to a young poet”, de Rainer Maria Rilke, alături de data 18.12.1974, ce o comemorează pe mătușa ei, care a murit înainte să se nască ea, dar cu care simte că are o conexiune specială.

Tatuajul militează pentru singurătate, despre care Gaga spune că e un lucru pe care un artist trebuie să îl îmbrățișeze. Citatul tradus spune: “În orele târzii din noapte, mărturisește-ți că ai muri dacă ți s-ar interzice să scrii, privește adânc în inima ta, unde răspunsul își întinde rădăcinile, și întreabă-te: trebuie să scriu?”.

Angelina Jolie

Se știe că Angelina nu este deloc străină de tatuaje, însă brațul său stâng este probabil cel mai simpatic. Găzduiește coordonatele locurilor de naștere ale copiilor săi, alături de cele ale lui Brad Pitt. 

Rihanna

Unul dintre multele tatuaje ale Rihannei se află pe glezna dreaptă și semnifică anul nașterii sale – 1988. 

Voi v-ați face un tatuaj? Dacă da, ce fel de tatuaj?

Foto: pexels.com, pinterest.com, instagram.com

  

 

1 /
    tatuaje, celebrități, vedete, monden, VIP, Hollywood, bârfe, tatuaj, tattoo, artiști tatuaje, celebrități, vedete, monden, VIP, Hollywood, bârfe, tatuaj, tattoo, artiști tatuaje, celebrități, vedete, monden, VIP, Hollywood, bârfe, tatuaj, tattoo, artiști tatuaje, celebrități, vedete, monden, VIP, Hollywood, bârfe, tatuaj, tattoo, artiști tatuaje, celebrități, vedete, monden, VIP, Hollywood, bârfe, tatuaj, tattoo, artiști tatuaje, celebrități, vedete, monden, VIP, Hollywood, bârfe, tatuaj, tattoo, artiști tatuaje, celebrități, vedete, monden, VIP, Hollywood, bârfe, tatuaj, tattoo, artiști tatuaje, celebrități, vedete, monden, VIP, Hollywood, bârfe, tatuaj, tattoo, artiști tatuaje, celebrități, vedete, monden, VIP, Hollywood, bârfe, tatuaj, tattoo, artiști tatuaje, celebrități, vedete, monden, VIP, Hollywood, bârfe, tatuaj, tattoo, artiști tatuaje, celebrități, vedete, monden, VIP, Hollywood, bârfe, tatuaj, tattoo, artiști tatuaje, celebrități, vedete, monden, VIP, Hollywood, bârfe, tatuaj, tattoo, artiști tatuaje, celebrități, vedete, monden, VIP, Hollywood, bârfe, tatuaj, tattoo, artiști tatuaje, celebrități, vedete, monden, VIP, Hollywood, bârfe, tatuaj, tattoo, artiști

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Legătura dintre celebritate, succes și obiceiurile…
Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle…