Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

5 motive pentru care ne place Lady Gaga

Stefani Joanne Angelina Germanotta sau Lady Gaga, așa cum o știe întreaga planetă, este, la numai 30 de ani, un idol pentru mulți dintre fanii ei.

Deși s-a luptat, de-a lungul timpului, cu depresia și cu dependența de droguri, Lady Gaga a hotărât, la un moment dat, să se concentreze asupra propriei persoane și asupra carierei ei artistice, fără a mai permite atcuiva să îi spună că nu poate face un anumit lucru.

1. A câștigat 6 premii Grammy și 3 premii Brit

Premiile Grammy sunt considerate a fi echivalentul Premiilor Oscar în industria americană de înregistrări. Aceste premii sunt prezentate anual de către Academia Națională a Artelor și Științelor de Înregistrări a Statelor Unite ale Americii, într-o ceremonie care combină talentul artistic cu aerul eclectic al prezentărilor de modă, întrucât ținutele artiștilor se află în vizorul presei în aceeași măsură în care interesează calitățile lor vocale. 

Pe de altă parte, Premiile Brit sunt corespondentul Grammy in Regatul Unit, ceea ce înseamnă că Lady Gaga a cucerit foarte devreme întreaga planetă.

2. Are un stil unic, pe care și-l asumă 100%

Aparițiile cântăreței fac senzație de fiecare dată, ea uimindu-și fanii cu ținute comestibile sau realizate din metale și cu unele dintre cele mai ciudate coafuri, completate adesea de câte un element surpriză pe care artista și-l prinde în păr.

Stilul ei unic, în combinație cu talentul de care dă dovadă, a propulsat-o mai repede în topuri și a atras mediatizarea puternică.

3. Este sinceră, recunoaște public faptul că s-a luptat cu diverse dependențe și insecurități

Orice persoană publică pare a avea o viață perfectă, iar unele dintre ele preferă să păstreze aceste aparențe. În schimb, Lady Gaga a recunoscut, ori de câte ori a fost intervievată în acest sens, că a avut multe perioade dificile în viață, chiar și în momentele în care obținuse deja faima și recunoașterea pentru care a muncit dintotdeauna. 

Declarația ei referitoare la faptul că "trebuie să simt euforia cauzată de droguri pentru a trece peste anxietate și a fi creativă" a stârnit diverse controverse.

Și totuși, această sinceritate a ajuns la sufletele fanilor, care au apreciat-o pe artistă și mai mult.

4. Susține comunitatea LGBT

Lady Gaga este un activist convins când vine vorba despre comunitatea LGBT din întreaga lume, întrucât consideră că o bună parte din succesul ei de început se datorează fanilor ei gay, iar cântăreața este un om care nu uită să le mulțumească celor care au susținut-o atunci când nimeni nu credea în ea.

5. Face acte de caritate

Lady Gaga este una dintre artiștii care, în ciuda faimei și a succesului profesional, nu a uitat de unde a plecat și care încearcă din răsputeri să ajute, la rându-i, societatea în care trăiește.

Colaborarea ei cu MAC Cosmetics a generat, la un moment dat, vânzări de 202 milioane de dolari, sumă care au fost ulterior folosită în lupta cu bolile HIV și Sida și ca metodă de prevenție, pentru a educa tinerii în acest sens.

De asemenea, în anul 2012, Lady Gaga a donat 1 milion de dolari Crucii Roșii Americane pentru a ajuta victimele Uraganului Sandy.

Pentru aceste motive și pentru multe altele, ne place Lady Gaga.

Foto: shutterstock.com

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Legătura dintre celebritate, succes și obiceiurile…
Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle…