Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

7 lucruri care nu trebuie să-ți lipsească din poșetă

În poșeta unei femei găsești, de obicei, tot ce vrei și ce nu vrei.

Cu toate astea, există câteva lucruri indispensabile, pe care fiecare femeie trebuie să le aibă în poșetă.

Iată care sunt acestea:

1. Telefonul (și bateria externă)

E binecunoscut faptul că suntem întotdeauna conectați la tot ceea ce se întâmplă în lume datorită telefonului. Cu ajutorul lui, vorbim cu oameniii pe care îi iubim, precum și cu colaboratorii noștri, citim știrile momentului, trimitem mesaje text, fotografii și filmulețe în timp real și, în principiu, nu pierdem niciodată legătura cu nimeni dacă nu ne dorim cu adevărat să facem asta.

Și-atunci e clar că nu ne-am mai putea descurca fără telefon și, implicit, fără bateria externă, întrucât generația smartphone se bucură de telefoane ultra-performante, însă a căror baterie se termină foarte repede.

2. Portofelul (cu cardul în el)

Ați mai văzut vreo femeie care să plece de acasă fără portofel? Toate costă în ziua de azi și nu ai vrea să ai vreo surpriză neplăcută și să nu poți achita factura emisă de furnizorul de internet ori telefonie sau, mai rău, o apă plată pentru că nu ai bani la tine.

În plus, banii cash nu mai sunt un must de când, în ultima perioada, toată lumea acceptă plata cu cardul, care simplifică totul foarte mult.

3. Agendă și pix

Nu se știe niciodată când se ivește o oportunitate nouă despre care trebuie să-ți notezi detalii sau te sună cineva care îți dictează un număr de telefon, pentru că îi e mai simplu așa decât să-ți trimită un sms. De la organizarea fiecărei zilei, până la bifarea fiecărui task important pe to-do list, agenda este sfântă.

4. Câteva produse cosmetice "de prim-ajutor"

Ruj, rimel, pudră, o cremă mică, roll-on, parfum... pentru că, nu-i așa, nu se știe niciodată când tipul pe care îl placi decide să te invite în oraș după ce ieși de la birou și nu mai ai timp să treci pe acasă pentru a-ți împrospăta look-ul.

5. Șervețele

Umede, uscate, demachiante... trebuie să fii pregătită pentru orice. Știi bine că nu-ți place să fii luată prin surprindere în nicio situație.

6. Gumă de mestecat sau, de ce nu, periuță și pastă de dinți

Aici lucrurile sunt relative. Am văzut femei care preferă să mestece gumă de mestecat sau să ia câteva pastile de Tic-Tac după masa de prânz, dar și femei atât de preocupate de igiena lor orală încât au întotdeauna în poșetă o periuță și o pastă de dinți. Se spune că e preferabil să ne spălăm pe dinți în fiecare dimineață și seară, însă nu putem spune că spălatul pe dinți la prânz ar putea dăuna cumva. La urma urmei, fiecare alege ceea ce se potrivește mai mult cu programul ei și cu specificul activității pe care o desfășoară pentru că un ofițer de credite care lucrează în front office nu va avea timp, de exemplu, să se spele pe dinți și la prânz. Însă dacă, să spunem că rămâi peste noapte, în mod inopinat, la iubitul  tău, periuța și pasta de dinți în cauză e posibil să te ajute.

7. Plasturi

Toate ne urcăm pe tocuri pentru că ne plac și ne ajută să avem o atitudine ideală de zi cu zi. Cu toate astea, mereu nimerim câte o pereche de sandale sau pantofi  care părea fabuloasă și comodă, dar care ajunge, într-un fel sau altul, să ne bată. Și-atunci ar fi bine să avem plasturi la îndemână pentru că durerea aceea se acutizează de la minut la minut până când simțim că am fi în stare să batem pe cineva dacă suferința cu pricina nu încetează.

Foto: Shutterstock.com

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Legătura dintre celebritate, succes și obiceiurile…
Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle…