Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

8 martie: Ziua Femeii. Despre mama şi a ei dragoste infinită.

Mama... primul cuvânt... prima iubire! Ce este mai pur și mai sincer decât dragostea de mamă? NIMIC! Ea este ființa care ne-a dat viață și care ne iubește necondiționat.

Mama este cea care îți va fi alături din prima zi când vei plânge pentru prima oară, când vei spune primul cuvânt, când vei face primii pași, în prima zi de grădiniță, în prima zi de școală... și lista poate continua la infinit. Cu alte cuvinte, mama este cea care știe să îți fie alături atât în momentele extrem de importante, cât și în cele nefericite. La bine și la rău, la fericire și la necaz, mama va fi tot timpul acolo lângă noi. Este prima persoană în care te poți încrede și care te va ajuta necondiționat indiferent de oră, zi sau noapte.

Dragostea de mamă... nu există comparație!

Cu toții poate că avem frați, surori, prieteni, cunoștințe, verișori, verișoare, dar una singură este MAMA! Am întâlnit oameni în postura de frate sau soră care ajung să fie dușmani, bărbați care se despart de soțiile lor, prieteni care uită de ajutorul care le-a fost acordat cândva, în schimb dragostea de mamă este cea care reușește să supraviețuiască oricărui obstacol.

Indiferent că vorbim despre fericire sau dispreț, despre sărăcie sau bogăție, boală sau sănătate, mama continuă să fie alături de copilul ei, pentru că orice vârstă ai avea sau oricât de matur ai fi, pentru mama tot copil rămâi.

Ea este singura persoană de pe pământ care va avea tot timpul încredere în tine, care te va ajuta cu tot ce va putea pentru a-ți fi cât mai bine. Îți va oferi sprijinul ei necondiționat și încurajările de care ai nevoie la momentul respectiv. Când viața îți va întoarce spatele, mama va fi în continuare alături de tine și va face tot posibilul să îți fie bine și să te ajute să te ridici la nivelul care te va face fericit.

Mama este cea care te va iubi mereu și necondiționat, fără a cere nimic in schimb. Pentru ea nu contează nimic material, pentru că tot copilul ei vei rămâne. Adică, în ochii mamei, vei fi întotdeauna cel mai frumos și cel mai deștept copil de pe suprafața pământului. Ea știe să fie soră, prietenă, învățătoare și profesoară.

Mama este singura care știe să ierte indiferent de cât de mult ai greșit față de ea sau oricât de neascultător ai fost.

Putem afrma că izvorul de bunătate, blândețe și răbdare se găsește în ființa cea mai scumpă din viața noastră și anume mama. Cu toate că este copleșită de grijile și problemele zilnice, ea nu va uita niciodată de copiii ei și nu va exista moment în care să nu se sacrifice pentru aceștia.

Mama reprezintă totul pentru noi, iar noțiunea de ”tot” este destul de vastă, mai greu de explicat în cuvinte. Și oricât de mult am încerca să definim ce reprezintă mama pentru noi sau copiii pentru mamă, tot nu vom reuși să o facem într-un mod perfect.

Nu mai rămâne decât să spun că:

MAMI... TE IUBESC ENORM DE MULT! EȘTI MINUNATĂ!

 

În fotografie apar editorii JoelleMagazine.Ro Anca Tănase, Mădălina Macarie şi Rocsana Ion alături de fiinţa cea mai dragă, mama.

 

 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Legătura dintre celebritate, succes și obiceiurile…
Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle…