Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Angelina Jolie devine profesor! Actrița va ține un curs la Universitatea Georgetown

Nu este doar frumoasă, talentată și carismatică, însă și foarte inteligentă, calitate ce o aduce la catedrele marilor universități ale Americii.

Îndrăgita actriță americană Angelina Jolie va susține un curs despre  emanciparea şi drepturile femeilor, pace şi securitate, la Universitatea Georgetown din Washington, D.C., în calitate de profesor invitat.

Angelina a fost invitată în luna mai să predea un curs intitulat  "Femei, Pace şi Securitate" în cadrul programului de masterat la London School of Economics, iar, în prezent va fi profesor invitat la Universitatea Georgetown, după cum informează revista Us Weekly.

"Am fost fericită să o întâlnesc pe Angelina Jolie în timpul recentei mele călătorii la Londra. Noi, cei de la Universitatea Georgetown ne putem continua colaborarea între programele universitare de ambele părţi ale Atlanticului.", a spus Melanne Verveer, directorul executiv al Georgetown Institute for Women, Peace and Security. "Aşteptăm să o primim pe Angelina şi pe fostul secretar de externe Hague la Georgetown, în viitor."

Angelina Jolie este recunoscută pentru activitățile sale de caritate, dar și pentru faptul că militează pentru drepturile femeilor și refugiaților prin diverse acțiuni intreprinse în mod constant, ea fiind și emisar special al Agenţiei pentru Refugiaţi a ONU.

"Este vital să lărgim cadrul de discuţii asupra modului în care să promovăm drepturile femeilor şi să punem capăt scutirii de pedeapse a unor infracţiuni care afectează în mod disproporţionat femeile, precum agresiunile sexuale pe timp de război" ,a declarat actrița. "Aştept cu nerăbdare să le predau studenţilor şi să învăţ de la ei, precum şi să le împart propriile mele experienţe de lucru alături de oficiali guvernamentali şi membri ai Naţiunilor Unite."

Ne întrebăm, însă, dacă aceste decizii reprezintă o schimbare totală în direcția ei profesională, întrucât Angelina Jolie a refuzat recent un rol major într-un remake al filmului ce are la bază romanul "Murder On The Orient Express", ea fiind înlocuită de Charlize Theron.

Foto: shutterstock.com

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Legătura dintre celebritate, succes și obiceiurile…
Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle…