Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Astăzi e ziua cântăreței Jennifer Lopez. Cum arată vedeta la 47 de ani?

Jennifer Lopez, născută în urmă cu 47 de ani în The Bronx, cartierul rău famat din New York, este o cântăreață, actriță, dansatoare, designer, autoare și producătoare, care a reușit să ajungă pe culmile succesului internațional.

A fost prima actriță de origine latină care a reușit să câștige peste 1 milion de dolari pentru rolul din filmul Pasiune periculoasă (1998), în care a jucat alături de George Clooney.

Printre filmele în care a jucat de-a lungul timpului se numără Ochi de înger (2001), Fetița din Jersey (2004), Soacra mea e o scorpie (2005) și Băiatul din vecini (2015).

Pe lângă cariera ei de actriță, a avut o carieră fulminantă în calitate de cântăreață, bucurându-se astăzi de faimă și apreciere din partea întregii planete.

Cele mai importante premii din cariera ei au fost distincțiile American Music Awards primite în anul 2003 pentru cea mai populară artistă pop/rock feminină și în anul 2007 pentru cea mai bună artistă latino.

Look-ul fresh pe care îl afișează în anul 2016 demonstrează faptul că timpul își pune frumos amprenta asupra chipului cântăreței, care emană strălucire și încredere în sine prin toți porii.

În ciuda succesului ei răsunător, Jennifer Lopez a promis că va rămâne întotdeauna Jenny from the block, aceeași fată care locuia în Bronx și avea țeluri înalte, pe care a reușit să le atingă.

Conform informțiilor publicate de revista Forbes, Jennifer Lopez este cea mai bogată persoană de origine latino-americană de la Hollywood.

Foto: Shutterstock.com

1 /
    Jennifer Lopez, 47 de ani, ziua vedetelor Jennifer Lopez, 47 de ani, ziua vedetelor Jennifer Lopez, 47 de ani, ziua vedetelor Jennifer Lopez, 47 de ani, ziua vedetelor

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Legătura dintre celebritate, succes și obiceiurile…
Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle…