Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Casa Regală a Marii Britanii confirmă faptul că Meghan Markle este iubita Prințului Harry

Întrucât viața lui Meghan Markle s-a schimbat radical în urma zvonurilor privind o presupusă relație cu Prințul Harry, Casa Regală a Marii Britanii a emis un comunicat prin care confirmă acest lucru, îndemnând totodată presa să înceteze hărțuirea pe care actrița și familia sa au experimentat-o în ultima perioadă.

Interpreta lui Rachel Zane din Suits este considerată una dintre cele mai norocoase femei din lume, în calitatea ei de iubită a Prințului Harry și viitoare membră a familiei regale din Marea Britanie.

Cu toate acestea, interesul presei în ceea ce o privește a crescut în mod inimaginabil din cauza acestei relații, fapt ce a determinat ca reprezentanții Casei Regale a Marii Britanii să menționeze că: "Iubita Prințului Harry, Meghan Markle, a fost subiectul unui val de abuzuri și hărțuiri. Unele dintre acestea au fost făcute publice - defăimarea pe coperta unui ziar național, tonul rasist al unora dintre comentarii și sexismul vădit al vocilor din social media și al comentariilor la articolele online. Unele au fost private - bătăliile legale pentru a nu publica anumite articole, mama ei încercând cu greu să intre în propria casă din cauza fotografilor, încercarea reporterilor și a fotografilor de a intra în mod ilegal în casa ei și apelurile către poliție care au urmat, șpăgile substanțiale oferite de presă fostului ei iubit și atacarea fiecărui prieten, coleg și om drag ei."

"Prințul Harry este îngrijorat pentru siguranța lui Meghan Markle și e foarte dezamăgit că nu a putut să o protejeze. Nu este corect ca domnișoara Markle să fie subiectul unei asemenea furtuni doar pentru că are o relație de câteva luni cu el. Știe că toată lumea va spune că "acesta este prețul pe care trebuie să îl plătești" și că "totul face parte din joc". Dar el nu este de acord cu acest lucru. Acesta nu este un joc - este viața lui și a ei."

Puteți citi comunicatul integral aici.

Foto: Pinterest.com

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Legătura dintre celebritate, succes și obiceiurile…
Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle…